- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPırıl pırıl bir genç olarak cehaleti kabul edip böyle yaşayıp gideceksin yani. Bir tane adamla evleneceksin her şey bu kadar yani. Cahilim biraz biliyorum ve bir şey de yapmıyorum diyorsun..
Bence yap. Önce kendini cehaletten kurtar sonra diğer şeyleri düşün.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞehirde villada baba sevgisi görmemiş bir kız eminim köyde pisliklerle büyümüş sevgi dolu bir ailede büyümeyi isteyecektir.
Köy diye kotulememek gerekir.
01 Yorumla- +1 yıl
Olur yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=EIV3BU5vnZc
Estağfurullah öyle deme, cahillik değildir bu, cahillik bana göre insanlık dışı, nankörlüktür yani! 😅
Olur olur olur, bal gibi olur! 😅10 Yorumla Cehalet direk okumak ile alakalı değildir. Eskilerin bir lafı vardır. “Okumak cehaleti alır. Eşeklik baki kalır” yani elbette insan okumak ile fikir sahibi olabilir ama bu okunmanın hayatına etkisi nedir. Mesela yine eskiler derler ki bir rüya gördüğünüzde rüyayı herkese anlatmayın. Ehli olana anlatın. O ehil kim. Eskiden ilim sahipleri olarak bilirdim ama bir keresinde köylü ve okumamış bir insanın tabir ettiğini öğrendim ve dediği gibide çıkıyordu. Yani bu sanırım safi ve temiz bir yapı ile alakalı. Ayrıca burada yazılanların çoğuna takılma bile. Emin ol bazen hayata köylü kalmak daha iyi
20 Yorumla
+1 yılBen hem şehirli hem de köylü olarak senin aksini düşünüyorum çünkü ne yaparsan yap sınırlarını aşmadığın sürece kimsenin senin üzerinde söz hakkı yoktur ayrıca şehirdeki insanlarda bu yaşıma kadar gözlemlediğim en dikkat çekici sorun herkesin kafasının aşırı derecede dolmuş olması bu yüzden bir toplu taşımada veya trafikte insanlara baktığımda patlamaya hazır bombalara benzetiyorum. Sosyal medyada her gördüğün her görgülü insana da inanma derim çünkü o 30 saniyelik videoları üretmek için oturup yarım saat düşünen kişiler bunlar acaba ne çeksem diye :)
10 Yorumlasorunun kendisi cok cahilce olmus.
şehirde büyüyüp de köyde büyüyüenden cahil , beceriksiz ve idrak kabiliyeti olmayan nice tembeller var. cehalet sehirde büyümekle giderilen bir sey olmus olsaydı insanlarımız birbirine saygılı ölcülü, şehrlerimiz nezih, temiz, düzenli ve huzurlu olurdu.10 Yorumla
+1 yılCahil derken okumamış falan mı yoksa şehirden uzak diye mi cahil diyorsun?
Şehirden uzak kalmak cahillik olsaydı şehirlide köye gelince cahil olurdu.
Biz ona ortamına adapte olmak diyelim cehalet apayrı bir konu13 Yorumla- +1 yıl
Gayet doğru anladım ya da sen yüzeysel anlattın.
+1 yılNeden olmasın öyle biri varsa gözüm kapalı talip olurum çünkü o tür kızlar sadakatli vede sadık olur
10 Yorumla
+1 yılherkes kendini gelistirebilir köy diyip de kucumseme Şu an televizyonlarda gordugun kisilerin hicbiri rezidanslarda buyumedi :))
10 YorumlaNeden olunmasin. Kendini eksik olduğu konularda gelistirebilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bunun köyle alakası yok kendini geliştirmelisin
10 Yorumla
+1 yılşehirde büyümüş şımarık egolu kızlardan oluyorsa sendende olur 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKöyde yaşayanları küçümseme yanlışı yapmayın siz cahil kalabilirsiniz ! !
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKompleksli erkek için olur. kendini bilen erkek için olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNeye göre kime göre cahil? :D cahil olan gelişmemiş beyinlerdir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl🤔 b3nc3 yaşıma yakınsa gidip görücü usulü isteyeyim 🤣🤣🤣
10 Yorumla Köyle cahilliğin ne alakası var? Bence olur niye olmasın. Eğer kendini geliştirmişse bir problem olmaz ona bakılırsa şehirde büyüyüp zır cahil olanlarda var Allah aslında onlardan korusun bizleri
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCahilligin koylulukle veya şehirli olmakla alakası yok kendini geliştirmemis ogrenmeye açık olmayan bilgisizlikle alakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn iyi kiz tipidir erkek olsam köye kız aramaya giderdim sömddkdk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla hiçte cahil değil baya baya anasının gözü oluyorlar 😅
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz herkes dengi dengine. Başta tatlı falan gelir ama nerede ne diyeceğini bilemeyecek hem kendini hem seni mahcup edecek. Hiç alışık olmadığın türlü türlü köylü adetleri olacak. Cahil cahil konuşacak, anlattığını anlamayacak, zevklerinin ve isteklerinin büyük çoğunluğu ona lüzumsuz gelecek çünkü görmemiş. bla bla bla bence boş ver
16 Yorumla- +1 yıl
Abla bak hani ben kendimi biliyorum da yani ne cahili allah aşkına kadıköyde oturan insan da Harran da oturan insan da aynı kültür düzeyinde proflar bile cahil bu ülkede ne anlatıyorsun oturup lev troçkinin hayatını hegelin felsefesini konuşacak değilsiniz hepimiz cahiliz ülkecenek. Ben değilim bu arada
Cevap sahibi+1 yılEğer soruyu soran kişinin bahsettiği cahilliğin ne olduğunu algılayabilirsen bu söylediğim şeye takılmaman gerektiğini de anlayabilirsin adam her sorunun altına cahillik derken bunu kastetmiyorum diyor. Cahilliği abartmayın gözünüzde herkesin cahil olduğu bir konu elbet vardır. Birisi bu ülkede çıkıp cahilliği bir kalıp haline getirdi siz aptallar da cahillik kelimesinin gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden işte bu şekilde cahilce konuşuyorsunuz.
- +1 yıl
Ben mi cahilce😂😂😂 profilime bir gir sorularıma bir bak bakalım kim daha cahil.
- +1 yıl
Abla ne şehir kültürü ya İstanbul zaten koca bir köy ne şehri iyice Paris zannettiniz çoğumuzun babası köylü zaten.
Cevap sahibi+1 yılBak hala aynı şeyi söylüyor kardeşim sen anlamıyor musun herkes bazı konularda cahil olabilir cahil olmak aptal olunduğu anlamına gelmez cahil olmak dünyadan bir haber yaşandığı anlamına gelmez. Mesela adam ne yazmış bak şehir anlamında cahil yazmış çok normal. Mesela ben araba cahiliyim ve bununla alakalı bir özgüven eksikliğim yok. 10 kişi yanımda hunharca araba konuşsa ben kör bir cahil olurum ve bu çok normal
+1 yılNiye köylüler cahil mi oluyor? İlçe köylerinden gelen arkadaşlarım vardı şehirde büyümüş çocuklardan daha iyi oturup kalkmasını, adabı muaşeret kurallarını biliyorlardı. Her yerin cahili görgülüsü var genele yaymakta ne bileyim yanii
14 Yorumla- +1 yıl
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın. Her türlü insan vardı benim gördüğüm kadarıyla şehire ayak uyduran da vardı uydurmayanda o yüzden genellemek yanlış dedim. Kaldı ki Türkiye de nüfusun çoğu köy kökenli zaten Cumhuriyetten dönemine kadar nüfusun yalnız %10-20 gibi bir oranı şehirde yaşıyordu sanayileşme ve iş imkanlarının artması ile nüfusun şehirli oranı arttı. Yani sizi yargılayacak insanlarda selanik göçmeni değil o yüzden çok takılmayın derim.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Olur, niye olmasın. Cahil yazmışsın, ona da katılmam. Cehalet köyle şehirle ölçülmez.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın eksik olduğu konularda kendini geliştirirse olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöyde büyümüş olması cahil oldugu anlamına gelmez kızım. Düşüncelerin çok komik. afedersin ama komiksin . Köylü şehrin efendisidir. Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelse olur elinden iyi iş gelir artı taraflarını düşünmek lazım.
00 Yorumla Saygı sevgi önemli olan köydeki yaşayan insanlarla olur bence
10 YorumlaKöy şehir ayırt etmek hoş değil. Sen kendini geliştirmeye bakk :)
10 Yorumla
+1 yılCahil kız olmaz kadınların beyni bilmese bile herşeye erecek düzeydedir
10 YorumlaBu işler karekter meselesi büyüdüğü yerin pek önemi yok bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Olur ama dikkat et aksine uzmesinler seni
23 Yorumla- +1 yıl
size gönderi yapamadım
- +1 yıl
Yazarsan söyleyim
+1 yılHer insan cahildir en kötüsü insanlara cahil diyip kendi cahilliğini görmeyendir o köyde büyüdü cahil sen şehirde alimmisin yani
00 YorumlaÖyle deme))) tabii ki de olur) karakter önemli) hem Atatürk ne demiş? "Köylü milletin efendisidir"-demiş:))
01 Yorumla- +1 yıl
İslam'da bütün insanlar eşittir hepinizin tek efendisi Allah'tır diyor onu napcaz
+1 yılOlmaz mi neden olmasın öncelik insan vicdanlı olmalı. Aklıyla düşünüyorsa olur.
Zira düşünmeyenler var.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini gelistir
10 Yorumla Bence daha iyi olur en azından örf adet biliyordur
10 YorumlaÇok güzel olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur olur neden olmasın
10 YorumlaKendini geliştirmiş olması lazım.
10 Yorumla
+1 yılKız kendine bişey katmadıysa çok zor
10 Yorumla
+1 yılKime göre cahil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fiziği güzelse süper olur
10 YorumlaNeden olmasın kendini geliştirir oda insan sonuçta
10 YorumlaOlabilir, kıza bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBende köyde büyüdüm niye cahil olasın canım
10 Yorumla Neden olmasın o kız başka dünyadanmı gelmiş
10 Yorumla
+1 yılYa öğrenir awq kasmayın bu kadar rahatke
10 Yorumla
+1 yılOlur asıl oylesi daha istekli olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılÇok az onlar cahil de değil ya o kelime kaba olur
10 YorumlaGözü açılınca ilk seni s. eder... denemesi bedava dene ve gör
00 Yorumla
+1 yılcahil derken okulda öğretilen şeylerden cahilse çok sorun olmaz.
00 YorumlaTam filmlik
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılOlur kendinizi bu kadar kötülemeyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Güzelce uyuyabilir sin.
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılCahil değil tecrübesiz desek ona
01 Yorumla
+1 yılBirazcık cahil ne demek
03 Yorumla- +1 yıl
Buna cahil demene gerek yok. Her şeyi bilmek zorunda mısın. Kendini küçük görme. Ama hayatına alacağın kişide yükseklerde olmasın..
+1 yılBen olmazdım dürüst olayım
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Espiri yapsam suratıma boş boş bakar olmaz
038 Yorumla- +1 yıl
Komik şey seni😄😄😄
- +1 yıl
Sendeki de öyle bir zeka işte
- +1 yıl
Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş minimanlinde mu😄
- +1 yıl
Ne laf sokması 😄😄😄
- +1 yıl
Onun anlayacağı dilden dedi ya onu kastettim
- +1 yıl
Nasıl anlamak istersen 💔💋
- +1 yıl
Tuhaf mi bence sadece sıradan değilim 😁
- +1 yıl
Delirmek öyle kolay olsaydı ben yıllarımı vermezdimmmm
- +1 yıl
Herkes mal olunca
- +1 yıl
Genelde güzel derim
- +1 yıl
Güzel olduğum kadar güzel derim
- +1 yıl
Ahahah valla mi ne mutlu bana
- +1 yıl
Teşekkürler lordum
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Bizim sevdamız mahşere kaldı 😂😂
- +1 yıl
Ama devlerij aşkı büyük olur
- +1 yıl
Everest sanırsın Mariana çukuru snwi bulur
- +1 yıl
Bunca derdin arasında aşk yansıtan bir aynasin.
Kardan beyaz bir sayfasın.
Bırakmam seni ben artık sensiz imkansızım. - +1 yıl
Valla 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkur yazarlık var mı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz büyük ihtimalle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Niye cahil, asıl köylü her şeyi bilir
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne