Karadenizliyim, hiç ailede olmadı doğulu gelin. Doğulu bir kızla konuşuyorum, ailem bilmiyor ama aşiretler söylesem mi bilemedim
2 ay
Karadenizliyim, hiç ailede olmadı doğulu gelin. Doğulu bir kızla konuşuyorum, ailem bilmiyor ama aşiretler söylesem mi bilemedim
Cevap
2Cevap
Ben doğulu olarak bile aşiretlere bulaşmıyorum.
Sıkıntılilar yani
Vallahi ne yalan söyleyeyim bende çekiniyorum lisse de kıza laf attığımda çıkışa abileri gelmişti
Uzak dur içguvesi gidersin yoksa
Ama ümit verdiysen uzerse. ahını aldın demek ki vebali üstüne ilk başta dikkat edecektin
Bende aşiretlere bulaşmıyorum uzak dur ama anlaşılan zor görünüyor aldatsan yandın
Evet ümit verdim abileriyle tanıştırmak istiyor
Zaten evim de yok ailem de kiracı içgüveysi zoruma gider ya
Anladım artık geçti iş güveisi gidersin başta seçmeyecektin şimdi ayrılsan da bırakmazlar
Seviyorsan git bence ama evlenince ayrı evde yaşa huzurunuz olmaz diyim
Karadeniz'de götür onu
Evliliğe hazır değilim o evlenmek istiyor İstanbul'da yaşıyorum karadenizde 10 yolda bir gidiyorum oda İstanbul'da yaşamak istiyor ailem naısl izin verecek bilmiyorum
Ayrı yasayacaksaniz yine iyi ama her türlü karışırlar size işin zor
Ayrıl kıza daha fazla jmit verme başın belaya girer
Aşiret sıkıntılı doğulu olduğum halde başta seçmeyecektin bu saatten sonra zor ama sen iç güveisi olmaya kendini hazır la
Yaa sen cidden beni anlayorsun yazdıkların altın değerinde öğüt çok teşekkür ederim cidden ayrılmaya çalışsam kaldıramaz ve abileriyle tanışcam napacağımı bilmiyorum her türlü karşırlar mı cidden
Aile sorularınızı gizlerseniz karisamazlar bu yüzden uzak yaşamanız gerek ayrıca kız belirler durumu seni gerçekten sevip sahip çıkarsa şanslısın arkanda durmalı yoksa işin yaş
Kız İstanbul da yaşamak istiyor biraz şey kafasında üzersen abimler gereği ni yapar bende çekiniyorum daha önce 1 kere kürt sevgilim daha oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Arkanda durmazsa işin yaş cidden
Hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç ellerine sağlık çok iyi olmuş helal olsun kızada
Ciddi misin kötü o zaman öyle ise ayrıl tabi ayrilabilirsen işin zor
Başka kız başka sevgilimdi
İşin çok zor, cidden ve ailesi evlenince karışır rahat vermez ama Bi yandan da iyi dize getirir bu kız seni bağırmış sın madalya mı taksınlar
@Azrakurt9494 abartma ama
Sakin ol zor durumdasın
Doğululardan uzak dur abisi akrabasi vs bende doğuluyum Karadenizli kız arıyorum Bizim oralardan olmaz
Kaç aydır konuşuuorsunuz
6 aydır
Olmuş baya ayrılman zor
@Azrakurt9494 hemde çok zor
Sevgili misiniz yoksa normal konuşma mı
Sevgiliyiz
Alt tarafı bağırdım rezil oldum hakketmedim
Ya aşiretler biraz sıkıntı eğer ciddi düşünmüyorsan can güvenliğin için ilişkiyi bitir
Hemde çok sıkıntı ama korkuyorum nasıl söylerim abileri beni tanışmak için bekliyor
Senin iş zor
Aşiretler çok sıkıntı can güvenliğin önemli kız rahat istesende üzemezsin bağıramazsın
Öylemi dersin zor mu cidden 😐
Aynen canım bencede senin işin zor
olursa evdekiler e nasıl söylerim hiç bilmiyorum ailede hiç kürt yok
Herşeyin bir ilki vardır evlenmen en sağlıklısı can güvenliğin açısından
He olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karadenizli olup doğulu birine gönlünü kaptırman çok doğal 💕 İnsan insanla anlaşır memleketle değil 😊 Ailen için asıl önemli olan kızın karakteri olacak.
Önce ilişkiyi biraz daha oturt bence sonra aileye yavaş yavaş ondan bahset. Aşiret konusunu da abartmadan sakin bir dille anlatırsın 🙏 Zamanla ön yargılar kırılır merak etme 💫