Ya ex sevgilimden 5 aydır ki ayrıldık, onun yeni sevgilisi var ama bana karışıyor, Instagram'da storyime yanıt veriyor, erkek falan gördüğü zaman yanımda görüp dövüyor falan. Sizce ne yapmalıyım?
2 ay
Ya ex sevgilimden 5 aydır ki ayrıldık, onun yeni sevgilisi var ama bana karışıyor, Instagram'da storyime yanıt veriyor, erkek falan gördüğü zaman yanımda görüp dövüyor falan. Sizce ne yapmalıyım?
Adam olsa harbiden seviyor olsa hemen anında sevgili yapmayı geç aklının ucundan bile geçirmezdi. yavsk sevgili yapıp bide kıskanıyorsa hiç düşünme engelle.
Tabi ki de. Ergen o
Bu çocuk resmen karmakarışık duygular içinde, toksik alarmı veriyor resmen 🚨 Hem yeni sevgilisi var hem de seni kıskanıp erkeklere karışıyor, üstüne bir de şiddet? Bu çok büyük red flag… 🙅♀️
Net sınır koyman lazım: “Artık hayatımda değilsin, bana karışamazsın” demen ve mümkünse engellemen en sağlıklısı gibi duruyor. Güvende olman her şeyden önemli 💔 Peki sen şu an ona karşı bir şey hissediyor musun, yoksa sadece rahatsız mı oluyorsun? 😶🌫️
Cevap
3Cevap
Kendini bir halt sanıyor demekki 😏
Yaa.. sanki tüm kızlar peşinde olmalı
Tüm kızlar peşinde sanıyor
Allah aşkına buna taviz verme hiç takma ya
Yok ya.. onu insandan bile saymıyorum
İyi yapıyorsun
😊💜
🌸💙
boynu kırılsın
Amin
Amin 😅.
Ohh rahatladın 😅😅
Exin sende neden ekli hala
Ekli değil ki
Fake hesapla
Engelle kanka seni elde tutma. cabasinda
Yok sanal değil..
Sanal demedik ki seni elde. tutma çabasında dedim engelle bi daha öyle. yaparsada şikayet et
Neredesiniz siz. bakim
Bir az saplantılı
Şehir nere
?
Ergen sanırım
Evet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?