Bunu neden yapti bana 1 yil, ben onun kuklası mıydım?

Aynı is yerinde olduğumuz bir çocuk vardı, başlarda aynı arkadaş grubndaydik zamanla baş başa daha fazla takılmaya başladık. Dışarıdan bakınca bu çocuk sizi hakikaten seviyor dersiniz. Böyle saat başı yanıma gelen, gözleriyle surekli beni takip eden, dibimde biten, nerdeyse her akşam çıkışta kahve içip saatlerce sohbet ettiğim biri. Şimdi düşününce anormal geliyor ama onla bir geleceğin olduğunu düşününce normal.

Asıl sıkıntı şu, kendisinin ben 6 ay sonra bir sevgilisi olduğunu öğreniyorum çünkü çok güzel gizlemiş. Ve ona rağmen peşimi bırakmıyor, insanlar artık bana 2. kadin gözüyle bakıyor. Derken o kızla da ayrılıyor, ve benim yoneticim dahi bana bu çocuk seni seviyor bence ciddi bir görüşme yap ve ciddiyete yürüyün birlikte (her şeye rağmen düzgün biri gibi bakiliyor)

İşin sonunda ne oldu biliyor musunuz, bi b. k olmadı.. benim isten ayrilmamla gerçekleri görme fırsatım oldu. Hastalandım yanıma gelmedi, başka bir herif beni begendi asla kıskanmadı çok normal diyip durdu, yolda metrobus bozuldu indik günüm cehennem oldu orada bile bir seye ihtiyacın var mı demedi, küstüğümzde ya gel çözelim ben seni bırakmam demek yerine cicek yollayıp halletmeye çalıştı, bana birlikte gideriz dediği sinema filmine kendi arkadaşı ve eşiyle gitti bana haber dahi vermedi. böyle daha birçok örnek.

Bu nasıl bir tip böyle anlamadım, ne yaptı bana ve ben niye ona bu kadar kandim?

Bunu neden yapti bana 1 yil, ben onun kuklası mıydım?