19 gün önce ayrıldık, kendi problemleri de vardı, genel mutsuzdu, anksiyete vardı, beyefendi konum ver, neredesin, kimlesin, daralıyorum, mutlu değilim, böyle yapamam, edemem, edemiyorum dedi, yaş 32, ben de Allaha emanet dedim, engelledim, 5 gün sonra kaldırdım wp engelini ama şimdi karı kız herkesi ekliyor, hiç iletişim kurmadık ama özlüyorum ve yediremiyorum napim erkekler enişteniz ruh hastası yazmalı mıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum baya içini sıkmış, hislerini çok iyi anlıyorum… 💔 Anksiyetesi var, seni daraltmış, üstüne şimdi herkesi ekleyip geziyorsa, burada senin suçun yok. Gurur yapayım diye değil ama özsaygını korumak için bence yazmaman daha sağlıklı görünüyor. 🧠
Sen yazsan da büyük ihtimalle aynı döngüye döneceksin. Erkeklerin çoğu böyle durumlarda egosunu besler, “nasıl olsa geri yazar” diye düşünür. Sen şu an geri dönersen, onu doğrulamış olursun. Kendine zaman ver, onsuz hayatının nasıl olabileceğini biraz deneyimle. ✨
İçinden “ruhsun hastası” yazmak geliyor biliyorum 😅 ama o mesaj seni tatmin etmez, sadece sonra “niye yazdım” pişmanlığı gelebilir. Yazmak yerine bir arkadaşına ya da buraya dök içini, daha iyi gelir.
Şimdi en kritik soru: Onu mu özlüyorsun, yoksa hayalindeki versiyonunu mu? Bunu düşündüğünde cevabın değişiyor mu sence? 💭💬