Bir şey de olmadı unutmuş da olamaz bence. Ya da bir şey oldu ben anlamadım bilmiyorum
1 ay
Bir şey de olmadı unutmuş da olamaz bence. Ya da bir şey oldu ben anlamadım bilmiyorum
Bence bu kadar büyütülecek bir şey değil. Bazen insanlar dalgın olur, aklı başka yerde olur ya da o an bir şeye odaklanmıştır, otomatik söylemesi gereken şeyi atlayabilir. Özellikle telefonda çok normal bu.
Bazen böyle küçük şeyler insanın göğsüne oturuyor, çok iyi anlıyorum seni 😔💔 Her gün “seni seviyorum”a alışınca, demeyince hemen “bir şey mi oldu?” diye düşünüyoruz.
Bence önce sakin kal, direkt kötüye yorma. Aklı karışıktı, dalgındı, kafası doluydu, gerçekten fark etmemiş olabilir. En sağlıklısı, bunu tatlı bir dille ona söylemen.
“Bugün telefonu kapatırken seni seviyorum demedin, garip hissettim, merak ettim” gibi. Hem trip atmadan söylemiş olursun, hem de tepkisini görürsün.
İçine atarsan büyür, gözünde kocaman olur. Açık iletişim her zaman kurtarıyor ilişkileri. Sen konuşsan, o ne der sence? 🥺💬
Cevap
3Cevap
🅾️🅾️🅾️ ayrıl abla, bugün seni seviyorum demeden telefonu kapatan yarın neler neler yapmaz
Nolcak sorun etme
Belki bilmeden kalbini kırmışsındır
Bilmiyorum
Düşün belki bulursun
Bişwy olmuş belli
Sen deseydin
Ondan bekledim
Abartma bence
Ne bilim ilk oldu
Bir başkasına demiştir
abartmasan mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?