İlk Aşkımsın Seviyorum dedi ama Terk etti?

Her şey iyi gidiyordu, sözlenicektik, ciddiydi benimle, korkuyorum seni başkasına verirler diye.. bigün eskiden öylesine konuştugum biri sevgilime neler söylediyse artık sevgilim soğuk davranmaya başladı KAHRETSİNN terk etti beni "ne yapsam arkadaş kala biliriz hep iletişim bozulmasın" dedi bana... Hala seviyorum sen benim ilk aşkımsın sana saf sevgimi verdim ama öyle şey var ki kabullenemiyorum dedi.. Benim hicbir suçum yok ki ama kime kötülük yaptım ki? Neden hep benim hayatımı mahv ediyor şrfsiz insanlar benden ne istiyorsunuz? Neden bi hayat kuramıyorum ben? Zaten nişanlı olup nişanı bozdugumu söylemiştim yani takılıp terk etmen için sebep mi bu? Ne bir arama, ne bir mesaj hicbisey yok.. Biriyle yatmadım ki ben bu kadar iğrencliği yaşamayi hak edecek ne yaptım ki? Önceden biriyle konuşmam beni kötü mü yapiyor? Allaha şükürler olsun saflıgımı, masumiyetimi, iyi kalpliliyimi kaybetmedim KAYBETMEM. Her taraftan fazlasıyla yeterli biriyim benden iyisini mi bulacak? Hah. Sadece terk edip gitmek bu kadar kolay mı?
İlk Aşkımsın Seviyorum dedi ama Terk etti?