Bence kör kütük aşık olamıyorlar, ya yarın başkasını sevebilirler mesela.
1 ay
Bence kör kütük aşık olamıyorlar, ya yarın başkasını sevebilirler mesela.
Bu kadınlar için de geçerli. Her kızın 20 flörtü filan oluyo. Sorun cinsiyetlerde değil. Günümüz dünyası uzun ilişkileri sevmez. Tüketim ekonomisi bunu gerektirir. Uzayan ilişkilerde hediye alım oranı düşer örneğin. Uzun ilişki demek daha az harcama demektir. Bu işlerine gelmez böyle olunca sosyal medya, tv, markalar, hobiler, giyim kuşam vb şeylerle dizayn ediliriz
Evet, erkekler de gerçekten aşık olabilir ama herkesin yaşama ve gösterme şekli farklıdır. Genelde sürekli seninle ilgilenir, iletişimi kesmez zaman ayırır ve öncelik verir, seni merak eder, detayları hatırlar, sahiplenmekten çok yanında olur, destekler ve en önemlisi planlarına seni dahil eder seninle gelecek düşünür bu aşık erkektir.
Erkekler de deli gibi aşık olabiliyor ama çoğu bunu göstermekte biraz kazma 😅 Bazısı çabuk vazgeçiyor, o doğru, ama bu “erkekler aşık olamaz” demek değil bence. Kadından kadına fark olduğu gibi, erkekten erkeğe de fark var 💘 Sen bunu söyleyecek ne yaşadın, kalbini çok mu kırdılar, anlatmak ister misin? 🥺✨
Cevap
8Cevap
Erkekler gördüklerine ulaşmak elde etmek istediklerine aşık olurlar
Ben o aşkı yaşadım ama o kadar kotu davraniyordum ki...
Olamazlar katılıyorum.
hee sen oyle san anlam cikar kendi kendine
Konuşma
Lan
saf bjiseysin baya uyanik ol az yoksa cokk aglarsin ilerde
Bıçağı gözüne sapladımmı görürsün safı
Gerçi o zaman göremezsin kör olursun muhtemelen
Oyle demesek bir arkadas uzuluyormusta
Bişi olmaz, yarın yenisini bulur
Yenisini değil onu istiyorum
Ayrıldı mı ne oldu
Benden haberi bile yok mal gibi bakıyorum banamisin demiyor benden utanıyor bide off
Kötü davran köpeğin olur
Niye utanıyo açıkta bir yerin mi var
Ya ask benden haberi bile yokki
@Nietzche91 hayır açık giyinmiyorum çocuk utangaç bende utangacim
Platonik yani. Asosyal misin
Kötü davran zorla haberini oldurt
İki utangaç olmaz. Bir tarafın iş bitirici olması lazım : d
Senin yaş kaç
İkimizde 18 yasindayiz dershanedeyiz onun arkadasi benden hoslaniyordu bir ara ben ondan cocuk flörtoz falan değil kisiligi düzgün gayet ondan çok beğeniyorum ama benden haberi yok benim arkadasim yanımdayken benden kaciyor arkadaşım yokken surekli bakıyor kacmiyor
Hmm ilişkiler hakkında tecrübelerimi aktarabilirim dilersen yazabilirsin
Olabiliyorlar
aşk yok raki
Ahh ahh bı bilsen iz
Oldukda ne olduğu ağzımıza yapıldı
Birini 10 yıl sevdim
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?