Bizden daha prenses olmaya başladılar benim fikrimce. Onlar bizden daha fazla ilgi bekliyorlar.
(İstisnalar dışında)

Bizden daha prenses olmaya başladılar benim fikrimce. Onlar bizden daha fazla ilgi bekliyorlar.
(İstisnalar dışında)

Evet prenses erkekler çoğaldı ne yazikki.
Ne olcak bunun sonu bilmiyorum. Bizden cok naz yapar oldular.
Bazen düşünüyorum regl oluyorlar mı prenses olanlar jdjdj
Trip kadina özgü bir şey erkekte çok itici duruyor.
Erkekler ağırbaşlı olsun, naz trip bize yakışıyor.
Prenses erkeklere lafım, duzgün erkeklere saygımız sonsuz.
Sizin yüzünüzden oldu erkekleri bir kalıba sokmaya çalıştığınız için oldu bı anlamadınız gitti erkek duygu fiziksel biyolejiksel olarak bir kadın gibi değildir ama siz eşitlik adı altında rolleri karıştırınız mesela örnek vereyim normalde bir erkek ilk hulusmada hesabı ödemeli bu bir roldur bizde kadinlarimizdan bize yemek yapmasını isteyince siz hemen biz kolemiyiz vs dedeniz tabiki erkektde. yardim etmeli ama bizde erkek olarak böyle davranış bekleriz bizede bunlar feminen gelir ama biz böyle bir istekte bulununca yok bu işin rolü munolur cinsiyeti mı olur dediniz şimdiki erkeklerde madem öyle bende bunu yapmıyorum dedi bu sadece bir örnek buna indirgeme anlatmak istediğim siz erkek rolü olarak bazı davranışları istiyorsun ama erkekler isteyince rolelein cinsiyeti mı var diyorsunuz. Yani siz kaçırdığını nokta sizde erkeklestiniz ama haberiniz yok
Ben hala kadınım erkekleşmedim
Aminnnn
Çoğu maalesef evet
Rica ederim ✨
Yani prenses oldular ama ilgi beklemeleri prenses oldukları anlamına gelmez ilgi beklemek ilgi görmek istemek insani bir duygu sonuçta
Bizden çok trip atanlar var sksjdjsjs
@___Justimagineit evet bak burayı doğru ayırmak lazım sizlerin ihtiyacı olduğu kadar bi erkeklerin de ihtiyacı var ilgiye sevgiye bizlerde insanız arada bi ruhumuzun okşanmasını prenseslıkten saymayalım lütfen
Bu dönemin erkekleri gerçekten ilgi manyağı oldu biraz 😂 Sürekli ilgi, onay, beğeni bekleyen, trip atan, gönül alınsın isteyen bir kitle var, kabul… Ama bu biraz devir değişimi, biraz da duygularını daha rahat gösterme olayı bence 😊 Senin çevrende durum nasıl, daha çok prenses erkeklere mi denk geliyorsun, yoksa istisnalar da var mı? 💐✨
Cevap
21Cevap
çoğu öyle evet
Bunu hemcinslerin yarattı zamanında metroseksüel erkek diye bir şey uydurdular onun devamı da bu oldu. Günümüz erkeklerinin çoğu neredeyse kadın beni korusun diyecek.
Nasıl erkek istiyorsan, onu bulursun. Bende çok tuhaf çocuklar görüyorum ama isteyen istediğini buluyor.
Prenses erkek dediğiniz istisnalar kaideyi bozmaz, 1-2 saçma insan yüzünden tüm erkekleri yabana atmayın.
ilgi değil saygı beklerim. onu da vermiyorsa zaten yanından geçmem. erkek ilgi değil saygı bekler
Olabilir ama belkide çağımızın kadınları için değmeyecek şeylee yapmayı bırakmışlardır
Z kuşağı biraz öyle evet zora gelemiyorlar gerçekçilikten uzaklaştılar sanalcı oldular
Yook ya ne alakası var jjzj dağdan mı geldik jzjzjz
bu premses erkek terimleri bu olgular hepsi bir amaç için dünya halklarını cinsiyetsizleştime dünya nüfusu azaltma çalismaları için küçük resme değil büyük resme bakmaya herkesi davet ediyorum
Kadınlar erkek gibi diyelim ha ho lar naif ve zariflik çok uzak bir tabir artık
Hakettiginiz degeri verince prenses oluyor demek ki
Bencede çok prenses oldular benim eşimde öyle trip küsme her şey var yoruldum artık
Bize özenmeye başladılar
Mağara adamı bile olsam illa ki ilgi beklerim.
Prenses erkeklere gelirsek, topunun tohumu kurusun erkeklerin 100 karaları.😀
Ahahahha
Evet öyleler ama çok şükür onlardan değilim
Kadın erkek eşit. Tabiki ilgi beklemek en doğal hakları.
Ne var yani bi çiçek istediysekkk
Prenses misin
🤨🤨
Khhhhj
Bizde de kalp var duygu varr ne var halla hallaah karşılıklı çiçekleşirik
Çiçek kadınlara has kngghgv
İyi beee al çiçeği o zaman dikenini bana ver yoksa yog
Veririm jfnbnn
Şükür sonunda bişiler alabildik aa ne tehlikeli karııı dikeni verdi bari sksjsjs
Hiçte bileeee
Notu verdim sanaa bittii
Ahaha
bana gelincede çoğu dayanamıyor ama
Prenses, sinsi ve sapıklar maalesef
Şöyle bir gelinliğim yok :(
Bunlar türünün tek örnektir
İğrenç
Hepsi bebek
Tam prensesler
Hatta onlar premses
Değil bence