Çoğu kişi bana yürüyor adım atıyor ama hiçbirini istemiyorum çok zor aşık oluyorum birlikte olacağım insanın geleceği olan prenses olmayan bakir bir erkek olmasını istiyorum böyle erkekler kalmadı galiba varsa da bana denk gelmiyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok normal 😊 Beklentilerin yüksek ama imkansız değil. Prenses olmayan derken muhtemelen şımarık olmayan, ayakları yere basan biri istiyorsun. Bakirlik kısmı ise biraz şans işi ama imkansız değil, özellikle de değerlerine sadık yaşayan insanlarda hâlâ var 💫
Burada kritik nokta şu: Sen ne kadar net ve tutarlıysan o kriterlere uygun insanlar da seni daha kolay bulur. Ortamlara girdiğinde sohbetlerinde değerlerini ufak ufak belli edersen filtre kendiliğinden oluşur. Zor aşık olman da seni “seçici” yapıyor bu da aslında güzel bir savunma mekanizması 💖
Kısacası böyle erkekler bitti diye düşünme, sadece biraz daha sabır, biraz da doğru ortam ve iletişim gerek. Sen kendi standartlarından vazgeçme, doğru kişi gelince “iyi ki beklemişim” diyeceksin 💫✨