Arkadaşlar anlatacağım durumda haksız taraf benim, haklı yanım olmadığını bilerekten soruyorum. Sevgilim bir restoran sahibi ve haliyle kurye sisteminden bilinen bir kurye uygulamasından tüm kuryeleri görebiliyor ve ayrıca çoğu kurye ve bulunduğumuz çevrede tanınan biri. Kuryeler evini vs. biliyor anlayacağınız. O iş yerindeyken ben evdeydim, başka bir yerden yemek söyledim. Teslimden sonra beni aradı, ne yapıyorsun dedi, ben de kahve içiyorum dedim, yemek geldi demedim. Sonra aç mısın diye sordu, hayır değilim dedim. Ama bizim eve sipariş gelmiş, yengeye teslim ettik abi diye haber geldi bana dedi. Neden yalan söylüyorsun bu konuda dedi. İşten geldiğinde benimle sakince konuşmaya çalıştı, saçma sapan yalanıma anlam veremediğini söyledi. Ben açıklama bile yapamadım çünkü çok gereksiz bir yalandı, amaçsızdı farkındayım. Şu an bana karşı güveni kırık vaziyette. Nasıl adım atmalıyım. Özellikle erkekler bir erkek gözünden yorumlarsa sevinirim, nasıl gönlünü alır, güvenini kazanırım fikir belirtirseniz mutlu olurum. Olay büyük değil ama güveni kırıldı bir kere, onu kaybetmek istemiyorum. Sizce seven, ailesine tanıştırmış bir erkek sırf böyle bir mevzudan dolayı bırakır mı sevgilisini?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer