Ben ne yapayım ya?

Gençler şimdi ben atanmaya çalışan bir öğretmenim. Atama sayılarımız çok düşük. A101'de 2 hafta kadar kasiyerlik yaptım. Ama oradan çıktım sebebi de mağaza müdür olacak pe2onun aşağılar şekilde konuşmasıydı. Asgari ücrete bu kadarı da fazla dedim ve çıktım. Üstelik çok yorucuydu. Sonra Migros aradı yaz sezonu için Çeşme'ye çağırıyormuş. Gidip gitmemekte kararsızım. Aylık brüt ücreti 32.500 dedi. Netini söylemedi. Eylül ayında 10 bin prim yatacakmış. Yemek onlardanmış Onların lojmanı varmış oteli varmış orada kalacakmışız. A101'deki ortam çok yorucuydu. Sınava hazırlanayım desem 10 bin kontenjan verdi namussuzlar. Çok az alım yapıyorlar branş bazında. Şimdi ben sınava mı hazırlanayım yoksa migros işini kabul mü edeyim bilmiyorum. Bana migrosun sezonluk çalıştırıp sonra çalışma performansından memnun kalınırsa evime yakın bir migrosa alabileceklerinden bahsettiler. Migros belgelerini getir dedi. Çalışsam çok yoruluyorum. Brüt ücretin 32.500 olduğunu söyledi. Netini söylemedi ben de sormayı unuttum. Çalışmasam parasız işsizim öyle kalıyorum ne yapayım bilemedim. Sizce ne yapayım?

Not: Ailesiyle yaşayan bir bekar bir kadın olarak babam, ailem para konusunda baskı yapmıyor. Babam gitmek istersen git biraz kafan dağılsın bir şeylerle meşgul ol evde kendi kendini yiyorsun diyor.

Bu sınava çalışmazsam erken seçim kararı alınır da kontejan yüksek verilirse ya gidemezsem diye de korkum var. Sınava kayıt yaptırdım yine 1140 tl ödedim :(

Migrosa başvur. Kontenjan az verilecek zaten.
Migrosa başvurma sınava hazırlan. Erken seçim kararı alınır kontenjanlar artar ek atama yapılır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ben ne yapayım ya?