Ben ne yapayım?

Biraz uzun yazdım ama ne yapayım derdimde çok arkadaşlar.. O kadar bıktım ki o kadar yoruldumki yaşadıklarımdan.. Üniversiteye kadar herşey normaldi ne olduysa üniversitede oldum bigün ne olduğunu anlamadan panik atak krizi geçirdim çok korktum ölüyorum sandım ve o günden sonra hayatım mahvoldu panik atağı obsesif kompulsif bozukluk takip etti en güzel yillarim antidepresanlarla geçti okulumu uzattım bunlar yuzunden ailem bana inanmadı güya ünide ders çalısmak yerine gezmişim derslerden kalincada bunlari bahane etmişim.. Bu süreçte o kadar maddi manevi sıkıntılar çektimki anlatsam roman olur.. zar zor mezun oldum ilaçlar beni mahvetti yan etkileri.. tüm arkadaşlarım atandi ben 2 senedir okb ve panik bozukluk yuzunden dogru duzgun calisamadim ve atanamadim halbuki atananlardan cok daha zekiydim ama Allah belamı verdiği için.. Eskiden dua ederdim hep namaz kılardım Allahım bir çıkış yolu göster beni bu dertten kurtar diye ama dua ettikçe herşey daha kötü oldu okul uzadı 2 sene..2 sene atanamadım bunlar yüzünden.. O kadar özenirdimki keyfi istemedigi için ya da gezip tozmaktan ders calismayanalara.. çunki ben hep kafamdaki takintilardan panik krizi gecirmekten derslere bir türlü kafamı verememekten antidepresan kullanıp uyuşmaktan çalışamazdim benim hiç sevgilimden ayrildim depresyondayim gibi lüks dertlerim olmadı.. Ailem hep beni suçladı ama ben herşeye rağmen beni yaradana sığindim ama dua ettikçe daha beter oldu dinden soğudum bende.. kime anlatsam derdimi felak nas oku geçer dedi halbuki bin kere okudum etmedigim dua kalmadi ama olmadı artık biri dua et diyince sinirleniyorum canım hiç namaz kilmak istemiyo diyorum nasılsa Allah senin dertlerini görmüyo kendini yırtsanda.. Dinden soğudum hani Allah derdi verir dermanıda verirdi benim yaşımdaki arkadaşlarım hepsinin mesleği elinde keyfi yerinde ve hepsi beni sükürsüzlükle suçluyo çünkü hepsinin tuzu kuru.. Bana ne tavsiyee edersiniz 3. kez sinava hazirlaniyorum ve hala dertlerim aynı tam geçti diyorum yeniden tekrarlıyo babam hep namaz kılmadigim icin oluyo diyo ama bu hastaliklarin Allahtan geldigine kadere inanmıyo.. Eskiden herşeye ragmen Allaha siginurdim artik onuda yapmiyorum cunku ben dua ettikce halim daha beter oluyo dinden sogudum kimsem yok şuanda dünyada yapayalnızım.. Tek bir dilek hakkın var deseler ne atanmak ne iyişleşmek sadece ölüp dünyadan yok olmak isterdim intihar edecek kadar cesur değilim hala.. Benimde çok hayallerim. vardı ama öyle bir noktaya geldimki artık bırakın hayali aldığim nefes bile fazlalık geliyo ben ne yapayım dua edin demeyin 7 senedir dua ediyorum bir fayda gòrmedim?
Ben ne yapayım?