Biraz uzun yazdım ama ne yapayım derdimde çok arkadaşlar.. O kadar bıktım ki o kadar yoruldumki yaşadıklarımdan.. Üniversiteye kadar herşey normaldi ne olduysa üniversitede oldum bigün ne olduğunu anlamadan panik atak krizi geçirdim çok korktum ölüyorum sandım ve o günden sonra hayatım mahvoldu panik atağı obsesif kompulsif bozukluk takip etti en güzel yillarim antidepresanlarla geçti okulumu uzattım bunlar yuzunden ailem bana inanmadı güya ünide ders çalısmak yerine gezmişim derslerden kalincada bunlari bahane etmişim.. Bu süreçte o kadar maddi manevi sıkıntılar çektimki anlatsam roman olur.. zar zor mezun oldum ilaçlar beni mahvetti yan etkileri.. tüm arkadaşlarım atandi ben 2 senedir okb ve panik bozukluk yuzunden dogru duzgun calisamadim ve atanamadim halbuki atananlardan cok daha zekiydim ama Allah belamı verdiği için.. Eskiden dua ederdim hep namaz kılardım Allahım bir çıkış yolu göster beni bu dertten kurtar diye ama dua ettikçe herşey daha kötü oldu okul uzadı 2 sene..2 sene atanamadım bunlar yüzünden.. O kadar özenirdimki keyfi istemedigi için ya da gezip tozmaktan ders calismayanalara.. çunki ben hep kafamdaki takintilardan panik krizi gecirmekten derslere bir türlü kafamı verememekten antidepresan kullanıp uyuşmaktan çalışamazdim benim hiç sevgilimden ayrildim depresyondayim gibi lüks dertlerim olmadı.. Ailem hep beni suçladı ama ben herşeye rağmen beni yaradana sığindim ama dua ettikçe daha beter oldu dinden soğudum bende.. kime anlatsam derdimi felak nas oku geçer dedi halbuki bin kere okudum etmedigim dua kalmadi ama olmadı artık biri dua et diyince sinirleniyorum canım hiç namaz kilmak istemiyo diyorum nasılsa Allah senin dertlerini görmüyo kendini yırtsanda.. Dinden soğudum hani Allah derdi verir dermanıda verirdi benim yaşımdaki arkadaşlarım hepsinin mesleği elinde keyfi yerinde ve hepsi beni sükürsüzlükle suçluyo çünkü hepsinin tuzu kuru.. Bana ne tavsiyee edersiniz 3. kez sinava hazirlaniyorum ve hala dertlerim aynı tam geçti diyorum yeniden tekrarlıyo babam hep namaz kılmadigim icin oluyo diyo ama bu hastaliklarin Allahtan geldigine kadere inanmıyo.. Eskiden herşeye ragmen Allaha siginurdim artik onuda yapmiyorum cunku ben dua ettikce halim daha beter oluyo dinden sogudum kimsem yok şuanda dünyada yapayalnızım.. Tek bir dilek hakkın var deseler ne atanmak ne iyişleşmek sadece ölüp dünyadan yok olmak isterdim intihar edecek kadar cesur değilim hala.. Benimde çok hayallerim. vardı ama öyle bir noktaya geldimki artık bırakın hayali aldığim nefes bile fazlalık geliyo ben ne yapayım dua edin demeyin 7 senedir dua ediyorum bir fayda gòrmedim?
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
- Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler