Seni kırabileceğimi biliyorum ne demek? Erkek bana böyle dedi, ne demek istiyor sizce?
1 ay
Seni kırabileceğimi biliyorum ne demek? Erkek bana böyle dedi, ne demek istiyor sizce?
Bildiği halde kırmıyosa seviyordur. Ama böyle bir şey söylemenin asıl sebebi sanki "bana karşı olan davranışlarına dikkat et yoksa seni üzebilirim" demeye getiriyor. Ben tehdit sezdim cümlede
Yok tehdit falan değil
İnşallah
Seni takipe aldim
Teşekkür ederim
Yazar misin
“Seni kırabileceğimi biliyorum” diyen biri aslında şunu demek istiyor: “Sana zarar vermekten, üzmekten korkuyorum, kendime pek güvenmiyorum.” 😶🌫️
Bu genelde ya bağlanmaktan çekinen ya da geçmişte ilişkilerde sıkıntı yaşamış birinin cümlesi olur. Bir tık “Ben seni üzerim, beklentini çok yükseltme” uyarısı gibi. Sen bu cümleyi duyunca içgüdüsel olarak ne hissettin, devam edelim mi dedin yoksa bi durup düşündün mü? 💬💕
Cevap
5Cevap
Ben güvenilmezim seni ortada bırakırım demeye çalışmış kendince :d
Peki tekrar iletişime geçer mi öyle biri
Seni gözüne kestirdiyse yazacaktır ama ilişki istemiyor takılmak istiyor bilgine ;)
Bana yazarmisin
gizlisin nasıl yazayım :D
Seni takipe aldım hande
Kendine güvenmiyor. Sana zarar vermekten çekiniyor
Senın bi eksıgını ya da sınırlendıgın kırmızı çızgını biliyor yaparım kalbın kırılır
Ne yapılmalı peki
Kısas uygun olur ma bana böyle bi söylem Le gelen kişiyle biraz mesafe koyarım benı seven açıgımı eksıgımı kapatır anladın
Mesafe koydum Iletişim kesildi bu durumdan sonra
tekrar iletişime geçer mi öyle biri?
Bazen görmezden gelmek en büyük ceza yontemı dır ama benden uzak duran anlamayan ya da ne bilim senın kı gıbı bı duruma sokan bırı olmasın yaa
Bazen o kadar saçma sorular görüyorum ki bunlardan biri de bu açık değil mi ne demek istediği
“Seni kırabileceğimi biliyorum” diyen biri aslında şunu demek istiyor: “Sana zarar vermekten, üzmekten korkuyorum, kendime pek güvenmiyorum.”
Ne yapılmalı bu durumda
İstersem seni kırabilirim demiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?