Esim daha 1 ay sonra 30 giricek oyüzden tam net cvp veremicem ama 30 civari erkeklerin libidosuna kimse olasamaz derlerdi dogruymus. Farkli tek isteme konusunda söyle diyim esin seni yatakta mutlu ediyorsa hic bir zaman farkli tek istemezsin nezaman yatakta mutsuz oldun ozaman gözün disariya kayar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani kalbini kır daha iyi 😀 ki zaten kalbi kırılmıştır bu söze
Ona yükselmem hoşuna gitmez mi neden böyle dedin
Djdjjdjdjd niyeti fazla belli etmişsin diyelim
Yani şey birazcık sarhoştum bı anda söyledim işte 😂😂
Senin burcun ne merak ettim kova mı
Yay şekerim
Yay kızları yatakta çok esnek oluyormuş doğru mu djjd
Hahshshsh hayır normalim ben 😅😅😂
Düzenli seks hayatın var mı ki 😅😅
Düzenli denemez de var
Ara ara da olsa o zevki tatmak lazım olsun. Seninle soru cevap yapalım mı şeker dndnd
Sor bakalım
Burdan mı millet okuyacak ama
Niyeti bozmayacaksan mesajla da olur :D
Engellemek zor değil şeker tek derdimiz bu olsun 😃 soruyu beğen
Çıktım yaz :D
Hahahahah gaf gibi gaf
Sana söylesem ne derdin dbdbd
Gülerdim :D
Güzel söz benim hosuma giderdi
Utanır mıydın peki
Biraz ☺️
Sözle utanan yatakta soyunamaz heralde 😃
Yanlis bilgi canisi 😂😂😂 biraz utanirdim ama yataktaki halimi düsünemezsin bile 😝 hafif dominantlikda var bende oyüzden söze kanma
Uuu içindeki vahşi kız çıktı ortaya 😃😃 seni alan yaşadı o zaman var mı peki sevgilin
Evliyim 😁
Evlilikte erkeklerin 30 yaşından sonra teklediği doğru mu 😂 birde insan farklı tenler istiyor mu yani bu konuda çok şikayetcide evliler
Keşke susmasan
Esim daha 1 ay sonra 30 giricek oyüzden tam net cvp veremicem ama 30 civari erkeklerin libidosuna kimse olasamaz derlerdi dogruymus. Farkli tek isteme konusunda söyle diyim esin seni yatakta mutlu ediyorsa hic bir zaman farkli tek istemezsin nezaman yatakta mutsuz oldun ozaman gözün disariya kayar
Susmadim bir sey okuyordum 😊
Bende nişanlıydım ayrıldık yüksek libidomdan şikayetçi oldu hanımefendi. Keşke herkes senin gibi olsa valla:)
Libidoya falan raziyim keske erken bosalmasa 😒
Belki ateşine dayanamıyodur ama bunca zaman kendini tutmasını öğrenmiş olması lazımdı tabi.
En son ne zaman doydun ki
Hic doymadim desem yeridir 😀
O kadar benziyoruz ki 😃
😂😂😂😂
Sana bişey itiraf ederdim ama burdan mümkün değil özelden devam edemez miyiz acaba
Sorunu begendim
Takip attım
Yine kayboldu 😒
orada mısın acaba 🤨
Cidden gıcıksın 😒 seninle tanışmayı o kadar da istemiştim hâlbuki
Bir anda bu kadar ilgisiz nasıl oldun ki 😣
boş ver takma