- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün mertebe saygı ve sakinlik içerisinde, o an içinde boş bulunarak kabul ettiğimi ancak sonrasında yeni bir ilişki veya tanıma safhası için hazır olmadığımı kendisine bildiririm. İlaveten hisleri ve tüm düşünceleri için de ayrıca teşekkür ederim.
Ancak...
Bu olayın ardından tutumunu değiştirir ve kabalaşırsa ya da ısrar edip iyice can sıkıcı hale gelirse de şartellerim atar ve acımam. Kalbini kırarım!09 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldü
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok...
- +1 yıl
Neden peki eksiğim ne dedi ben kendimi çok köy hissediyorum onun bir eksiği yok sadece ben onunla yapamam
- +1 yıl
b*k gibi hissediyorum
- +1 yıl
Her zaman olacak diye bir şey yok!
Kendinizi kötü hissetmeyin... Yaşanan her olay ile bilenir insan. Önemli olan bu yaşadığını saçmalığa dönüştürmemesi...
Eğer rahatsız etmeye başlar ve laftan anlamaz ise ikaz edip men edin kendisini! - +1 yıl
Yapmaz ciddi bir insan
- +1 yıl
Umarım öyle olur...
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
ne dersen de, şu dk'dan sonra kırılır. ;) ama en kralı şu sıralar biraz sakin kalmalıyım dersin. olacaksa zaten bundan ne sen ne ben kaçabiliriz de. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslnda sana olabilecegini söyledim ama düşündüm ki olamayacağı yönleride varmıs. Olsun isterdim bunada inandrmaya çalstm ama olmadı en azından sen kadar değerli bir insan tanıdım umarım bana hak vrrirsin yolun açık olsun kendine iyi bak =)
06 Yorumla- +1 yıl
Seninle anlaşamayacağımızı düşünüyorum dedim
- +1 yıl
Çok üZülüyorum
- +1 yıl
Benim ego tatmini gibi bir derdim yok keşke o bana yok çekseydi bundan daha az üzülürdüm yemin ederim
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kırmıyor diye bir şey yoktur En güzeli bir kere de söylemek Size bağlanmadan bitirmektir
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılkırmadan olmaz elbet kırılacaktır bunu bı anlayın! sadece mınumum'a ındırebılırsın lakın bence en mantıklı yöntem dırek uzatmadan hemen söylemektır.. yoksa zaman aleyhine işliyor, bunu düşünene kadar dahada fazla ümitleniyor!
00 Yorumla
+1 yılBu durumda uzatmak ya da yan yolları kullanmamanı tavsiye ederim. Çünkü orda olman karşındakine hala bir şans vermektir. Karşıdakinin kırılacağı kaçınılmazdır. Gidip hazır olmadığını, şu an bir ilişki istemediğini söyle.
04 Yorumla- +1 yıl
380 derece döndün demesi değilde bu kız beni neden istemiyor düşüncesine kapılmasını istemiyorum
- +1 yıl
şu an yapmak istediğini çok iyi anlıyorum. Ama ne yaparsan yap istediğin sonuç olmayacak biliyorsun değil mi? Kendini onun yerine koy ne yaparsa yapsın sen bu çocuk beni neden istemedi düşüncesine kapılırsın. Haksızmıyım? Sen ne kadar onu kırmamaya çalışsanda sonuç değişmeyecek aksine daha da düşündürüceksin adamı.
- +1 yıl
İşte bundan korkuyorum
- +1 yıl
Sana tavsiye uzatmadan gidip konuş. Asla kişisel olarak onun özelliklerini katma kelimelerine. Yoğun bir dönemdeyim şu an bir ilişki istemiyorum" demelisin. Bu kurtuluştan bir sıyrık bile almadan kurtulman imkansız. Sadece sıyrık olması için çabala. ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılben düşündüm de sen daha iyilerine layıksın :D :D
klişelerin ağa babası :D :D11 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
+1 yılBir kız, hayatımda birini istemiyorum derse, anlamı; hayatında senin gibi birini istemiyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok seninle anlaşamayacağımı düşünüyorum
Bir an boş bulunup olabilir dedim ve sonra hazır olmadığımı onunla olmayacağını hissettim..
04 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilirimi acaba dedim tanımak istedim sonra vazgeçtim
- +1 yıl
Birazdan konuşucam
+1 yılBende sana ait bir his yok.
Olmayan bir seylede dusunucek. Kusura bakmada halim yok.
Ozur dilerim.
Hoscakal...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyor senle diyerek kafa atarım. Hafızasını kaybeder ve üzülecek bir şey hatırlamaz. :):
02 Yorumla- +1 yıl
Yine siz ve çözümünüz
- +1 yıl
Ilginç olacaktı
Direkt olmaz diyeceksin yavaş yavaş olcağına hemen söyle bitsin en azından seni kafasında okadar büyütmez ve unutur başkasına gider :)
02 Yorumla- +1 yıl
Dedim seninle anlaşamayacağım dedim neden dedi bir şey diyemedim çok Kırıcı r konuşmaydı b*k gibi hissediyorum
Psikolojim bozuk kimseyle görüşmek istemiyorum sana öyle dedim umut verdim kusura bakma ben bir ilişki kaldıracak durumda değilim şu an diyebilirsin
09 Yorumla- +1 yıl
Seninle anlaşamayacağımı düşünüyorum dedim
- +1 yıl
Kıskanç Fazlasıyla bir de ben başına buyruk bir kızım bu bana sürekli katılacak gitme gelme konuşma yapma etme ben gelemem sıkıntıya
- +1 yıl
Benimde burcum yay
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılbirini kırmak istemiyorsan acık acık dobra ve doğru ol konusurken sadece doğru kelimeleri seç yeterli bence
08 Yorumla- +1 yıl
Seninle yapamam anlaşamam dedim
- +1 yıl
peki cevap olarak sana ne söyledi sende pek acıklayıcı olmamısın bence
- +1 yıl
Neden benim eksiğim ne söyle onu tamamlarım senin için dedi 😔😔
- +1 yıl
eksiğin yok odugun gibisi ama seninle yapamayız o tarz bsyler de işte yeterki kalbını kırma karsındakı kişinin sen ne kadar kırmasanda o kendi içinde kırılmıstır bu konu acıldgı andan itibaren
- +1 yıl
Beni gözünde çok büyütmüş onu anladım
- +1 yıl
seni gözünde okadar büyütmese asık olmazmış zaten :) emin olki zamanla arayı acıp mesafenide korursan hiç sıkıntı yasamazsın ama ilk zamanlarda belki seni rahatsız ede bilir
- +1 yıl
Umarım öyle bir şey yapmaz
- +1 yıl
belli olmaz rahatsız etmesi en fazla mesaj atması ya da o tarz sosyal mendya üzeriden olur ama bir sure sonra onuda yapmaz senden vaz gecmiş olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbide böyle düsün kaderinde o kisi var ve sen kaderini iteliorsun ilerde pisman olucak birsey yapma derim
013 Yorumla- +1 yıl
Ama içime sinmiyor bir türlü
- +1 yıl
bir sans ver yine ayni duygu varsa icinde ozaman kararini ver derim
- +1 yıl
Yoruldum
- +1 yıl
taniorsun ozaman cok olumsuz düsüncesindesin
- +1 yıl
Kendimi tanıyorum
- +1 yıl
ozaman tanimiorsun dis görünüsünü beyenmedin
- +1 yıl
Hayır tam tersi dış görünüşünü beğenmedim düşünce şekli Hoşuma gitmedi
- +1 yıl
Ortak noktam yok
- +1 yıl
okadarini biliorsan kabul etmemek te haklisin
- +1 yıl
bilemedim kaptirmissa kendini ne dersen de kirilir
- +1 yıl
Çok umut vermedim en BAŞINDA söyledim biraz dengesiz olduğumu
- +1 yıl
bir sans ver gitsin
- +1 yıl
Yok heycan yok gitti
Kötü yapmışsın şimdi ama. Neyse tanımak istiyosa istesin asla samimi olma fazla konuşmamaya çalış duygusallığa hiç girme ;)
03 Yorumla- +1 yıl
O girdi ben girmedim
- +1 yıl
Anladım
Ciddi düşünüyorum ciddiysen ciddi adımlar at dersin.
Anasını babasını alır gelirse o zaman bilemem tabii04 Yorumla- +1 yıl
Anası hazır zaten
- +1 yıl
Bu çok Karışık yumurta kapıda olan durumlardan
+1 yılİlla ki kırılacak.. Kırılmasın die istemedigin bir iliski mi, yoksa kırılması mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Malesef der başımı hafif yana eğer hafif bir gülümseme yaparım.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu olabilir belki
siz ne kadar kırmamak için uğraşsanız da kırılmak için elinden geleni yapan, "hadi tek tek anlat bakalım neden istemiyorsun beni" sarf ederse işi gerçekten zor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben açık sözlü bir insanım bana karşıda böyle Olmasını istemişimdir hep umut verip verip kestirip atmayan karşısındaki insanların duygularıyla oynayan kişileri sevmem en mantıklısı açık yüreklilikle Söylemek
en saçma bulduğum sevap sen benden daha iylerine layıksın
bırakta buna ben karar vereym01 Yorumla- +1 yıl
Bencede Saçma
+1 yıldirekt acık ve net olarak söylenmesi doğru olandır. lafı dolandıranlara direkt kin besliyorum çünkü...
01 Yorumla- +1 yıl
Açık açım konuştum
+1 yılBen 3'lü isterim ama dediğimde Türk kızları genelde soğuyor.
00 Yorumlabir yolunu bul ama gerçekten kırma ne yaparsan yap yaralamadan yapp bunu...
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Zor olduğu için sordum
İlk önce önemseme sonra neden böylesin derse ben senden hoşlanmadım de en iyi si bu yani..
00 Yorumla
+1 yılvalla daha önce başıma geldi olmuyor kusura bakma dedim gittim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkırmadan söylenemez sadece ona değer verdiğini göstererek en erken bir şekilde söylemeli
02 Yorumla- +1 yıl
Değil mi
- +1 yıl
yani
Hertürlü kırılır. Ama sana umut vermek istemiyorum desen anlar herhalde.
01 Yorumla- +1 yıl
Belkide
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun sende degil bende , benden daha iyilerine layıksın...
02 Yorumla- +1 yıl
Ukalaca olur
Cevap sahibi+1 yılklişe olur
Derdini olmayacağına kesin kanaat getirdiysen nezaket göstererek anlatmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi birisin fakat ben kendimi hazır hissetmiyorum özür dilerim kendine iyi bak :)
00 Yorumla Zaten hep demezler mi sen daha iyilerine layiksin diye. Hep iyi oldugumuz icin mi kaybediyoruz?
08 Yorumla- +1 yıl
Yok o Saçma
- +1 yıl
Sonuçta kimin iyi kimin körü OLDUĞUNU bilemem ben sadece kafama Yatıp yazmadığına karar verebilirim
- +1 yıl
Evet uzatmak istemiyorum
- +1 yıl
Kendime şans veriyorum
+1 yılbos bulunup soyledıgındeki kiisi ben degıldım de ikizimdi de seneryonun gerısını ayarla ıste :P
00 Yorumlasen benden daha iyilerine layıksın :))
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmam
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. "Ben kilolulardan hoşlanıyorum..." deyiniz...
05 Yorumla- +1 yıl
Yok ama kilolu sevmiyorum
- +1 yıl
Anlamadığınız bir şey var adam yakışıklı zaten ama kafalar uymuyor
- +1 yıl
Hımm ok. Anladım
+1 yılAçık sözlü ol, devam ettirdikçe daha çok kırılır.
08 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bende bunun farkındayım
- +1 yıl
Ama şunu merak ettim, hangi nedenle olur dedin ve kendini hazır hissetmeme nedenin
- +1 yıl
Açık konuşayım yakışıklı ve maddi durumu iyi olduğu için tanımak istedim ama sonra onunla yapamayacağıma karar verdim hayatında yaşamadığı şey kalmamış herşeye Doymuş anlatabildim mi bilmiyorum ben istiyorum ki heycanlarımı tek yaşamayım
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun, böyle bir durumda hakettiğin değeri bulamayabilirsin, ama garip olan kızlar genelde böylelerini tercih ediyorlar sözde hayat tecrübeleri daha fazla olduğu içinmiş falan filan
- +1 yıl
Bilemiyorum ilk etapta çekici geliyor ama sonra bakıyorsun ki o kitabı defalarca kez okumuş
Birde düşünce şekillerimiz farklı - +1 yıl
Hiç okunmayan kitabıda kimse okumak istemiyor çok zaman, düşüncenin uyuşmadığı bir insanla er ya da geç yolların ayrılır, öyle bir yola hiç başlamamalı belkide
- +1 yıl
Ortak zevkler renkler Şart
- +1 yıl
Öyle birini bulmak zor, ki aramakta saçma gelmeye başlıyor bir yerden sonra
+1 yılsuç sende değil , bende :D
10 Yorumlakendinden soğutmaya çalış
02 Yorumla- +1 yıl
Onu yapamam ben işte
"Kırılma ama olmaz " derim =/
04 Yorumla- +1 yıl
Neden derse
- +1 yıl
daha iyilerine layıksin hshsh
- +1 yıl
@Afrolevent nedeni soylemis asd
- +1 yıl
Hep çok Saçma gelmiştir
kırılmak insanın doğasında vardır
11 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçekten kırılması için bir sebep yok
+1 yılAyıp etmişsin kanka tanısan ölür müsün :((
02 Yorumla- +1 yıl
Umut vermek istemiyorum
- +1 yıl
Umut kim la aldatıyonmu beni :((
+1 yılKendini kötü tanıt :)
05 Yorumla- +1 yıl
Düşündüm ama sonrası için korkuyorum işte
- +1 yıl
Sonrası derken?
- +1 yıl
Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşursa
- +1 yıl
Ya seninle tanışmak istemis sevgili olmak degilki sevdigim var de o zaman gurursuz degil ya bırakır herhalde :)
- +1 yıl
Illaki açık açık yazmak mı gerek ciddi bir konuşmaydı bu
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. anlamamazlıktan gel insan ise anlar olayı
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılYa olmuyoruz biz derim biter
02 Yorumla- +1 yıl
Direk mi
- +1 yıl
Evet çünkü Konuşmak ona daha fazla umut verir belki diye düşünmeye başlar sonra daha çok yıkılır
+1 yılsöyleyemezsin seviyorsa üzülür
01 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyor o kadar değil
valla çok kırılıyoruz... ama napalım...
00 Yorumla
+1 yılşu sıralar yalnız kalmayı istiyorum de anlar
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman niye benimle konuştun derse ne diycem
- +1 yıl
dürüstçe söyle boşluğuma geldi falan
Kirilma ama olmaz de :D
00 Yorumla
+1 yılSen daha iyilerine layıksın
00 YorumlaBence açık açık söyle uzamadan bitsin.
00 Yorumla
+1 yılbunu neden düşünüyosun ki direk söylesene
00 Yorumla
+1 yılBen böyle durumlarda hep kırdım karşımdaki kişiyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı. Kusura bakma. bu. iş olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsittr et bosver de.
01 Yorumla- +1 yıl
Oldu derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha iyilerine layıksın derim genelde
01 Yorumla- +1 yıl
Demem onu
+1 yılEyvallah bacımsın. d
00 Yorumla
+1 yılhiç beceremem kırmamayı
00 YorumlaDoğrucu olmak en iyisi bnce
00 Yorumladirek defol de
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılSorunlarim var de..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNo no no
00 Yorumlasoguk davranarak
00 Yorumla
+1 yılOlum bak git😀
00 Yorumla
+1 yılburada analtılamzki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?