açık giyinmiyorum ama yaz ayı geldiğinde de omzu açık göbeği açık bluzlar giyiyorum çok açık da değil ama karışmadığı kıyafete karışmaya başladı gittikçe daha da kapatmaya çalışıyor beni ben bunu dile getirdim giyebilirsin ama çok açık olmasın diyor giyince de giyme diyor sürekli kıyafet kavgası ediyoruz ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
s 5 ayBence bu durum normal değil. Çünkü mesele “rahatsız oldum” demekten çıkıp “seni değiştirmeye çalışıyorum” noktasına geliyor.. Tanıştığında nasıl giyindiğini görüp beğenen birinin sonradan bunu problem yapması çok tutarlı değil. Kıskançlık olabilir evet ama kıskançlık sınır koyma hakkı vermez.
İlişkide saygı varsa, herkes kendi bedenine ve tarzına karar verir. Senin ne giydiğin senin alanın. O ancak fikrini söyler, dayatamaz. Sürekli daha fazlasını istemek de genelde sonu olmayan bir şey ben buna emin oldum artık. Bugün omuz, yarın kol, sonra başka bir şey…Kıskançlık adı altında kontrol etmeye dönüşüyor bir zaman sonra ve kontrol, sevginin değil güvensizliğin göstergesi. Bir süre sonra bu sadece kıyafetle de kalmaz ki.. kimle konuştuğuna, nereye gittiğine kadar uzanabilir.
İlişki dediğin şey kısıtlamak değil, yanında özgür hissedebilmektir. Sen kendin gibi olamadıktan sonra onun istediği biri olmanın ne anlamı var? Bugün “çok açık giyme” diyen yarın başka bir şeye de karışır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 5 ayPardon, giyebilirsin mi? Pardon, karışmak mı? Sen 5 yaşında çocuk musun da izne ve karışmaya tabiî oluyorsun? Yetişkin bir bireysin değil mi? Karşındaki insan da birey olduğunun farkına varacak, saygı duyacak. Sevgili, eş diye sınırı aşabileceğini mi sanıyor? Nerede durması gerektiğini öğret. Şahsen bu erkeklerin açıkları kapatmaya, kapalıları da çarşafa sokmayı, çarşaflıları da eve kapatmaya çalışmasından gına geldi. Yok biri bakarmış, yok süzermiş. Hastalıklı zihniyetlerini alıp def olup gitsinler. İnsan gibi yaşamak istiyoruz. Sevdiğimiz kıyafetleri giymek istiyoruz. Bize biçtikleri kontrolcü yaşamı istemiyoruz. Ataerkilliği değil, anaerkilliği savunun kızlar. Eski Türklerde kadının söz hakkı olduğunu ne çabuk unuttunuz?
216 Yorumla- 5 ay
Çok açık giyinen bir kadına erkek karışması çok normal başka erkeklerin ağzının suyu akarak bakması ne kadar doğru açıgı kapatmaya kapalıyı çarşafa asıl nasıl zihniyet benşm hayatımda olan kadınlar açıkta vardı türbanlıda vardı şu anki açık ve tabiki giyimine dikkat edicek bana özel olan bir kadın başkalarına özel olarak gezemez orasını burasını açıp sergileyemez zihniyetinizden gına geldi artık.
İnsan gibi yaşamak istiyorsan insan gibi giyineceksin giyinmiyorsanda erkeklerin bakışlarından rahatsız olup yiyecek gibi bakıyorlar sapıklar demeyeceksin baksınlar ilgi çekeyim diye giyinmeyeceksin.
İnsan gibi yaşamak istiyorsan insan gibi giyineceksin hayvanlar giyinmiyor bilmem anlatabildin mi hanfendi - 5 ay
Bu kadar sert, karşı tarafı anlamadak yapılan yorumlar o kadar boş ki. Bu işler ince hassas bir denge. Sen ilişkilerden ne anlarsın. Kendi kafanda bir erkek bulsan dahi bu zihniyetle asla mutlu olamazsın. Önce erkeklerin düşüncelerini, ruhunu bir anlamaya çalış. İlişki tek taraflı bir şey değil. Yoksa 40 ında evinde yalnız kediler besleyerek yaşarsın
- 5 ay
Ne oldu beyler, incindiniz mi hemcinslerimi aydınlatıyorum diye?
@Muratatg
"Bana özel olan bir kadın başkalarına özel olarak gezemez orasını burasını açamaz."
O hâlde kapalı giyinen bir kadın tercih edeceksiniz. Açık giyinen bir kadının size göre olmadığını, onu istediğiniz gibi kısıtlayarak psikolojini bozmamak gerektiğini öğreneceksiniz. Sizin başkalarına "özel" olarak gezemez dediğiniz kadın sizden önce de istediğini giyiniyordu. Aynı sınıfta olmadığınızı anlamanız için ne olması gerekiyor? Sınıf olarak ileride çünkü bu kadın, modern. Sizin muhatap olabileceğiniz birisi bile değil. Bu özgürlükçü kadınla birlikte olabileceğinizi düşündüren nedir? Kendi denginizle olun.
@alpha_rules
Erkekler önce kadınları anlamaya çalışarak kadınlara köleleriymiş gibi davranmayı bıraksınlar. Klasik meşhur söz yine geldi, kediler besleyerek yaşarsın. Sosyal medyadan öğrendiğiniz cümleleri satmayın bana mesela 🤪. Ezbere cümlelere sahip erkek sevmem. - 5 ay
@DedektifMinnie Sen iflah olmazsın. Senle tartışmayacağım. Dediklerimin doğruluğunu hayat sana öğreticek. Vesselam
- 5 ay
@Alpha_Rules Hayır bir de ben şu mantığı anlamıyorum Çok farklı bir yorum mu yapacağım ki yukarıda da zaten sorunun cevabını verdim Evet doğrudur ama İşin garibi bu sefer hayatına hiç karışmayan erkek de buldukları zaman yok bu beni kıskanmıyor yok her şeyimi onaylıyor tamam böyle erkekleri neden istemiyorsunuz esas kadınları anlamak zor
- 5 ay
Karışmakla kıskançlık ayrı şeylerdir 🤦♀️.
- 5 ay
Tamam işte hiçnir şekilde karışmayacak işte kıskanmakta oraya gidiyor aynı kapı sonuçta sen şort giydiğinde sana neden karışıyor yukarıdada zaten arkadaşlar buna yorum yapmış buna dayanarak söylüyorum yanlış anlama başkaları süzer diye demiş ben de buna dayanaraktan diyorum ki tamam ortada kıskançlık da olmasın Erkekler kadınların hiçbir şeyine karışmasın aynı şekilde Kadınlar da erkeklerin hiçbir şeyine karışmasın Hani bu şekil olsun ama kadınlar Özellikle bunu bile istemiyor
- 5 ay
Bu sefer de kadınların çoğusu diyor ki geniş erkek üye istemiyorum ama kadınlara şu anki istediği erkek modeli bu yani iki kete iki dört
- 5 ay
Bir erkeğin karışmaması genişlik değildir, güvenmek ve saygı duymaktır.
- 5 ay
Işte ben de tam ondan bahsediyorum ben Eğer birine karışma ihtiyacı hissediyorsam veya onu kıskanıyorsam kıskançlık adı altında artık buna ne deniyorsa ona güvenmediğimi gösterir ama siz kadınlardan da rica ediyorum lütfen hayatınıza karışmayan erkek istememezlik yapmayın
- 5 ay
Bana karışmıyorsa saygım artar ki 🤪.
- 5 ay
Heh işte helal sana 😀😀 lafım zaten sana biri de birçok kadın benim hayatıma karışmasın giydiklerimi ellemesin diyor ama erkek de çok rahat davrandığı zamanda da istemiyorlar 😂
- 5 ay
Çok rahat davranmak başka bir konuyla ilgili. G*vatlıktan bahsediliyor. Kıyafet değil mevzu. G*vat erkekten her kadın rahatsız olur.
- 5 ay
Hmm
- 5 ay
@visneliturta34 kiskanmak özel olmasidir, benimsemektir.
Karismak demek siğ korkakça ve özgüvensiz bir yaklasim.
Hani en basiti sen kimsinde hanimefendiye karisacaksin ağasi misin babasi mi?
Babasi yetistirmis prenses gibi
Davranacaksin kraliçe gibi
Kadin bu kral da eder soytari da eder.
( spoilerli alan...) - 5 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayHayır elbette Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz sonuçta yaşam Hakkı denen şeyler var ama ben şunu anlamıyorum özellikle kadınlar Gerçekten ne istediğini ve bilmiyor Bir bakıyorsun beni kıskansın bir şeylere karışsın istiyorsunuz ama hiçbir şeyinize karışmayan bir erkekle bulduğunuz zaman onu da içiyorsunuz diyorsunuz ki ortası olsun Bunun ortası yok ki hani kadınlar Özellikle bu konuda çok hassas Evet anlıyorum haklısınız davanızda ama Hayatınızda hiç karışmayan erkeği ile hayatınızdan çıkartıyorsunuz
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu noktada en önemli şey sınırını net koyman. Sevdiğin insan fikrini söyleyebilir ama seni yavaş yavaş kendi istediği kalıba sokmaya çalışıyorsa bu sevgi değil, kontrol etmektir. Çok açık giyinmiyorsan ve kendini iyi hissettiğin kıyafetleri seçiyorsan buna sürekli kavga çıkarması doğru değil. Sakin ama net konuşmalısın. Kıyafetin değil, sana duyduğu güven eksikliği sorun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Kıyafet meselesi aslında kıyafetten çok kontrol ve saygı meselesi canım 😕 Sen kendi bedeninde özgür hissetmiyorsan orada sıkıntı var. “Giyebilirsin ama…” diye başlayan cümleler genelde kırmızı bayrak 🚩
Onunla sakin sakin konuşup “Ben böyle rahat hissediyorum, sınır koymana ihtiyacım yok” demen lazım. Tavrını netleştirdiğinde hâlâ karışıyorsa sence bu ilişki sana iyi geliyor mu? 💔 Sen ne giymek istiyorsun, içinden ne geçiyor şu an? 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
u 5 ayHayatındaki insan sonuçta kısıtlıyor olabilir
10 Yorumla
5 ayElbette burada ki yanlış olan şey senin sınırı konulmamış haz duygularına bir sınır koymasıdır ve seni sınırlı olan kanunlar ve kuralların içine sıkıştırıp hapsetmesidir. Bu vaziyet kesinlikle yanlış ve olumsuz bir eylemdir.
Doğru yapılması gereken en muvâfık ve uygun gelen eylem şudur ki, fıtrî ve fıtrata ait (temel ahlâkı oluşturan değişmez esasları) tanımlayan fıtrî kanunları tanımayan ve nefsine ağır gelen şeyleri reddeden birini derhal terk ederek onu yokluğun ve hiçliğin içine atmaktır.
Zira, en doğru olan muamele budur. Aksi halde fıtratı ve ahlâkı bozulmuş bir insan bozuk hayvandan daha bozuk bir hayvan olur ve oluyorlar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 ayBazı düşünceler ve tavırlar değişmediği sürece sorular ve sorulara verilen cevapları yargılamak aynı olacak.
Bir taraf yaptığı her şeyi hak zannediyor ,
Aynı zamanda hiç bir şey yapmadığı halde sevilme saygı duyulmak ciddiye alınmak önemsenmek istiyor.
Diğer tarafın bu konu da yaptığı yorum ve düşüncelerini ciddiye almamayı normal karşılanmasını istiyor ve üstüne üstlük adamın sadık kalmasını istiyor.
Açık giyinmek çıplak olmak arasındaki farkı bilmemek ayrı , bilmiyormuş gibi davranmak ayrıdır.
Bir adam yanındaki veya yanında olmadığı zamanlarda başkalarının ilgisini çekmek için faaliyette olan kadınlardan uzak durmuştur.
Çünkü midesi bulanır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKanka balık baştan kokar. Sen eğer ki bu değişime ayak uydurabilirim dersen bu ilişkine devam et tabii ki fakat ben değişmek istemiyorum benim tarzım böyle ben böyle iyiyim diyorsan da yol yakınken o çocuktan vazgeç. Vazgeçemiyorsan da o zaman sen kendini bir şekilde kabul ettirmeye bak.
Göbeği açık giyme mi diyor giy. Böyle olmaz mı diyor kendinden ödün verme. Zaten ya artık kabullenir normalleştirir bunu ya da der ki ben yapamıyorum sen böyle böyle davranıyorsun der kendisi çeker gider.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
5 ayAyrıl. Giyimine karışan erkekten bi b.. k olmaz. Sana saygısı yok. Seni kendine göre şekillendirmeye çalışan bir sığırla birliktesin. Ya seni tarzınla kabul eder, ya da boş ver olur gider. Az dik durun ya, nedir bu "ay bunu giyersem Mücahit çok kızar" kaygısı?
13 Yorumla- 5 ay
*boş ver olur gider = s**tir olur gider
- 5 ay
Bu sığır bireye "sevgilim" demek de senin kabahatin.
- 5 ay
Türk kızı hakikaten ruh hastası... Hem giyimine karışan erkeğe sevgilim diyebiliyor, hem de karışmasından yakınıyor... Mal mısınız kızım siz? "Giyimime karışan erkek sevgilim olamaz" demekten aciz misiniz siz?
Ben yerine göre giyinmeyi seven ve belli sınırları olan biriyim. Bu sebeple hayatımdaki insanın da benimle aynı görüşte olmasını isterim. Eğer hayatındaki kişinin görüşü sana ters ise yorumları ile düşüncelerin uyuşmuyor ise bir noktada mutlaka patlama anı yaşanıyor sen veya onun tarafından. Eğer çok seviyor ve kıymet veriyorsanız birbirinize, birbirinizi üzmeden ortak paydada buluşmanızı öneririm. Bir taraf daha verici olmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Valla kusura bakma ama enişte bey burada haklı hadi omzu açık neyse de göbeği açık bana da davetkar geldi açıkçası rahatsız oluyorsan durumdan baştan konuş anlaş enişte beyle hallet konuyu razı gelirse ne ala gelmezse de ya tavrını koy ayrıl ya da ilerde yaşanabilecek böylesi mudahelelere rağmen devam et seçim senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilim giydiklerimle ilgili yorum yapmaz. Ben de dikkat ederim. Senin de anlattıklarında abartı bişey yok.
Senin ki biraz abartmış gibi duruyor. Bazen küçük gibi görüne müdahaleler ileride daha büyük problemlerim habercisi gibi oluyor. O yüzden dikkat etmek lazım.00 Yorumla
5 ayŞöyle söyleyeyim sevgilin bir erkek olarak. Erkeklerin nasıl baktığını bildiği için seni korumak için karışıyordur. Yani Bu iyi bir şey aslında seni önemsemese karışmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
5 ayAyrıl. Çünkü bu tiplerin derdi kıskançlık değil, kontrol edip ego tatmini sağlamak. Olgun biri böyle çelişkili davranmazdı zaten. Eğer evlilik konuşması geçtiyse ondan da böyle davranıyor olabilir.
00 Yorumla
5 ayEğer ki çok fazla açık giyiyorsan karışabilir ama şöyle bir durumda var seninle sevgili olurken giyim tarzını da biliyordur illa ki haddinden fazla müdahale ediyorsa karışamaz.
00 Yorumla
5 ayBu noktada en önemli şey sınırını net koyman. Sevdiğin insan fikrini söyleyebilir ama seni yavaş yavaş kendi istediği kalıba sokmaya çalışıyorsa bu sevgi değil, kontrol etmektir. Çok açık giyinmiyorsan ve kendini iyi hissettiğin kıyafetleri seçiyorsan buna sürekli kavga çıkarması doğru değil. Sakin ama net konuşmalısın. Kıyafetin değil, sana duyduğu güven eksikliği sorun.
00 Yorumla
5 ayÖyle birini istemiyorsa baştan almasın hayatına. Çocuk değil herhalde 30una yaklaşan adamı bir tur daha 30una getirmeye gerek yok.
11 Yorumla- 5 ay
Senin yaş doğru mu 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayKarışması normal. Karışmasını istemiyorsan erkeği değiştir. Hepsi karışıyor ise erkeksiz kal. Kalamiyor isen o zaman itaat et. Başka yol yok
10 Yorumla Sende ona karıs yazın sıcagında boğazlı kazak falan giysn gozukmesın boynu falan sortta giyemez bu arada gunah günah 😏😏
12 Yorumla- 5 ay
Erkekler şort giymiyor zaten ben görmedim pek
Gizli Üye(25-29)5 ayDeğil saçmalık kendi niyeti pis ya herkesi de kendisi gibi zannediyor seni açık kıyafet giyinerek beğenen biri sevgili olduğunda kapalı kıyafet giyin diyemez kapalı kıyafet giyinerek beğensede üstüne başına hiçbir şekilde karışamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayKarışmasın bi zahmet. Öyle beğendiyse sonrasında karışmaya hakkı olmaz. Öyle kapatırım falan düşünmesin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
5 aySeni kıskanması normal, ama istemediğin şekilde kisitlamaya geçtiyse, bu biraz da özgüven eksiğini gösterir
00 Yorumla Etraftan aşırı rahatsız edici bakışlar görüyor ne insanlar var Angus gibi ağzından salyalar akıyor bakarken adam haklı neyapsın
00 Yorumla
5 ayİşine gelmiyorsa ayrıl veya o ayrılsın beğenmiyorsa ama kimse kendini sergileyen obje gibi giyinen biriyle olmak zorunda değil
00 Yorumla
5 ayErkekleri desteklemiyorum artik "karışamaz" kardeşim devam.. karışiyorsa yol ver.. parali zengin bir keriz bul hayatıni kurtar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 ayKavga etmek ne demek ya
Karisamaz dicem ben olsam ben de karisirdim
Ama hadsizlik edemez
Tatlı dille bunaltmadan karişsin kavga ciks olmaz00 Yorumla En başından tepkisini dile getirseydi ve sen kabul etseydın normal di ama şu an yaptıgı normal değil benım dediğim olucak kavgasına dönüşmüş biraz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Özgür falan değilsin. bu özgürsün diyenlere bakma. sevgilin istemiyorsa giyme1
10 YorumlaEn başından seni öyle kabul ettiyse şu an karışmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayKarışamaz seni tanımadan öncede böyleysen olduğun gibi kabul etmeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
5 aydeğil karışamaz sevişin değil kocan bile karışamaz herkes kenidene yakışanı yapar ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
5 ayOmzu açık nolmuş ozaman önü açık ayakkabı da giyme ayak sapıkları görür😂
11 Yorumla- 5 ay
🤣😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayÖzgüven eksiği olan insanlardan uzak durun.
20 Yorumla
5 aykonuş onla bulundugun hali begenmiyorsa kendi önune baksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Dozunda karışıyotirsa normal abartıyorsa normal değil
00 Yorumla
5 ayBen olsam karışmam kız arkadaşıma
senin kapalı olmanı istiyor galiba00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
5 aySeni sevdiğini ve sahiplendiğini gösteriyor. Bence daha uygun giyin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlerde daha kötü olur, narsist birine benziyor bence ayrıl
00 Yorumla
5 ayNormal tabi mk adam esc ile evlenmiyor sonucta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 ayBazıları için normal bazıları için anormal ben şahsen sevgilimin karışmasını isterdim 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
5 ayO değil de çıplaklığı neden bu kadar seviyorsunuz?
00 Yorumla
5 ayBu normal değil, daha şimdiden kıyafetine karışması hoş değil.
00 Yorumlaİzin verme sende, sevgili olduğu sürece her şeye karışamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
5 ayKarışamaz gtsn egosunu bu alanda tatmin edeceg başkasını bulsn sktret
09 Yorumla- 5 ay
Kapak fotoğrafından belli erkek düşmanı olduğun. Erkeklerin hepsini yalancı gören birinden ne beklenir ki
- 5 ay
Verdiğin sözü tutmamış olman evet senin yalancı olduğunun kanıtı erkek ol verdiğin sozlerin arkasnda dur ki yalancı durumuna düşme
- 5 ay
Aynen kadınlar çok dürüst zaten o kadar dürüst ki ne demezsin
- 5 ay
Kadnlar dürüst demedm düzgün oku
- 5 ay
Ama erkekleri hedef almışsın profil kapağında bir cinsiyeti aşağıda diğerini yukarıda gösterme
- 5 ay
Kimi hedef alacaktm lez miym bn
- 5 ay
Bunun cinsel yönelimle ne ilgisi var? Toplumun hiçbir dediğine inanmıyorum ve kanıtlanana kadarda inanmam bunun cinsiyetle alakası yok öyle bişey yok yani
- 5 ay
Yarası olan gocunur dim o zaman
- 5 ay
Aynen ben sadece bir tarafın alçaltılıp diğer tarafın yüceltilmesine karşıyım yer yüzündeli tüm insanoğlu günahkardır
karışamaz ne münasebet kulu köpeği değilsen haddine değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sen en başından beri öyle isen hakkı yok sana karışmaya çünkü seni öyle beğenmiş ve kabul etmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Kıskanmasa neden kıskanmjyor dersiniz bitirdiniz bizi aga
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu güzelliği bi tek ben göreyim diyor herhalde
00 YorumlaKapana bilirsin mesela sen esinle yürürken dengesiz senin açık yerine bakması eşinin sinir patlamasi o krizle ALLAH muhafaza size göre sizin hayatınıza müdahale gibi geliyor ama eşinizin hayatına dışarda gezdiginix sürece müdahale oluyor
00 Yorumla
5 aybak ne olacak söylüyorum önce sana şunu giy bunu giyme diyecek. tamam diyeceksin -yüksek ihtimalle-. sonra bir gün yatağınızda onu senin eski halin gibi açık giyinen bir kızla bulacaksın ve hooop. ne oldu? aldattıldın. neden oldu? o bi lavuk
00 Yorumla
5 ayHayır normal değil bunu normalleştiren insanlar da normal değil sevgilin olsa bile karışamaz ona bu hakkı vermemelisin eger istemiyorsa annene söyle sana köyden bir kız bulsun deee 💜✨
11 Yorumla- 5 ay
Sen peki
Sen 👉olsan ayrılır miydin anında o kişiden
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayÇok normal davranıyor, insan sevdiğini kıskanır. O göbeği açık gezse sen karışmaz mısın?
00 Yorumla Karıştırma ya da falza çok açık giyorisen giyme erkekler sevdiği için kıskanır hadi onu da geçtim şimdiki erkekler çok sapık belki çocuk seni onların görmesini istemediği için bu kadar sıkıyor
00 Yorumla
5 ayBir erkek kıyafete karışıyor ise kıskançlıktan değil zihniyet bozukluğundandır! Ha açık giyinmek ile çıplaklık arasında çok da bi fark kalmadı orası ayrı bir dava
00 YorumlaYa bence gerçekten her insan işi kendinden bilşyo mesela açık giyinen bi kadın sevgilinin dikkatini çekiyosa sen öyle giyince sende başka erkeklerin dikkatini çekiceksin diye düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aybu erkekler de hanımefendi kızları sevmez böyle tiplerin peşinden koşar sonra da kısıtlamaya çalışır
00 YorumlaSevgili olmadan önce de açık şeyler giydiğini bildiği kızla olduktan sonra neden böyle kısıtlayıcı davranıyorlar ya bazılarının gerçekten bir beyni olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErkeğin giyme dedigini giyemeyiz yani sonuçta karşımızdaki sevdigimizse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNormal
Sevgilinde şort sıfır kol tişörtle gezsin ne dersin00 YorumlaSizi rahatsız ediyorsa ilişkinizi ilerletmeyin. Kafa dengi bulmanız daha sağlıklı olur. Çünkü zamanla bu durum sizi üzer.
10 Yorumla
5 ayBence bu durum normal degıl senı kendı ısteklerıne gore yonetemez nasıl olsa kuklası degılsın sana saygı duyan baska bırını bul omur gecmez
00 YorumlaOmuz ve göbek açıkken kapalı mı giyinmiş oluyorsun ki, mesela açık giyinmek AVM'de bikiniyle gezmek mi? Buraya takıldı aklım
00 Yorumla
5 ayof kızlar yapmayın etmeyin bugün buna karışan müdahale eden yarın bir gün sınırlarınızı daha çok aşar. sınırını net bir şekilde çiz
00 Yorumla
5 aySeni kapalimi bulmuş eğer kapalı seviyorsa gitsin kapalı birini bulsun açık beğendiği ve açık olduğunu bildiği kızı kapatmaya çalışması saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem