Yazlıklarımız aynı yerde akşamları dışarı çıkarken aşklı tişört giymeme bile karışıyor. Bir türlü ikna edemiyorum. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
o ne ya herkes bir namuslu bir namuslu. niye kız ne yapacağını bilmiyor mu. bu erkek tayfasının namus anlayışına bayılıyorum. evrensel olmak lazım.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Giysen nolur giymesen nolur. Özgürlüğüne bagliysan ve o da bu tur seylere karisiyosa simdiden yollarinizi ayirin bence.
00 Yorumla
- +1 yıl
Geleceği olmayan bir ilişki üzgünüm ama. Ona ya seni olduğun gibi kabul etmesini ya da devam edemeyeceğini söylemelisin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
ya boleleriyle birlikte olmayin beee her seyede karisilmaz siz kendiniz istiyonuz bu oluyo iste
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hafifçe tepkisine karşılık ver istediğini yap ama tamamen değil o kadar da değil, tadını kaçırmasına izin verme
00 Yorumla- +1 yıl
kaybetmek istemiyorsan giyme sende ama o kadarıda fazla
10 Yorumla - +1 yıl
giyme sen de bisey kaybetmezsin
115 Yorumla- +1 yıl
yav arkadas bu benim gorusum ben onu kiza yazdim sen erkeksin kiz seviyosa napsin dediginiz gibi bas kaldirip ayrilsin mi Allah Allaah
- +1 yıl
4 yildir gayet de iyi surduruyorum ben iliskimi bilip bilmeden yorum yapmayin erkek adam sevdigi kizi atlet gibi badiyle disari cikarmaz zaten kiz da cikmaya baslarken az cok bilir o erkegin huyunu ona gore davransin davranamiyosa ayrilsin milleti iliskisinden banane ben goruaumu paylasiyorum
- +1 yıl
deniz görmedim. görmedigim daha iyi
- +1 yıl
bu erkege kendini ezdirmek degildir kiz da kural koyabilir herkesin kendine gore cizgisi vardir. burda bana cevap vermesi gereken kisi sen degilsin ama ben sana hâlâ laf yetistiriyorum. sen devam et
- Soran+1 yıl
Tabiikide huyunu suyunu biliyorum. Giymezsem bir şey kaybetmem ama gençlik yıllarımda tabiiki istediğim şeyleri giymek istiyorum. Ben dekolte giyen bir kız olmadığım halde sadece askılı tişörte bile karışıyor. ben bilirim dediğimi gibi giyinip sorunun çözülmesini. denize deniz şortu al dedi tamam dedim nede olsa atlarken vs açılıyor. Bende hissediyorum. ancak askılı giyinmeme karışmasıda biraz fazla kıskançlık. Bunu nasıl çözebilirim diye sordum
- +1 yıl
kardesim ya da ablacim yasini bilmiyorum ben sana bir fikir sundum. yaparsin ya da yapmazsin o beni ilgilendirmez ama seviyosan yapma derim gereksiz seyler icin birbirinizi kirmaya uzmeye degmez. iki dakika sonramiza garantimiz yok. Allah korusun sana bisey olsa o pisman olur ona bisey olsa sen pisman olursun amacim aranizi bozmamak.
- Soran+1 yıl
Çok haklısınn 18 yaşındayım. 8 aydır beraberiz. Kışın hiç bu sorunlar olmuyordu ancak alışveriş yapıp aldıklarımı gösterdiğimde karşıyada bunları giyemezsin asla gibisinden şeyler söyledi. Çok seviyorum ve asla ayrılmak istemiyorum 18 yaşında bu kadar ciddi olunmaz dersiniz belki ama gerçekten ciddi düşünüyorum gelip geçici bir heves değil. Fazla sıkılmayada gelemeyen biriyim. bu yüzden destek almak istedim. kendi sözümü geçirmek istiyorum. Etektir şorttur onlara karışmasına bir şey demem de askılı tişörtte biraz abartı geldi açıkçası.
- +1 yıl
ben hayatimda daha omuz hizami gecen bisey giymedim giymem de gerek yok yani millete kendimize baktirmaya. o da kiskaniyo hakli bir yandan askili oldugu icin baska askilar da gorunebilir onun tepkiai buna da olabilir ya da boldur baska biseyi vardir. ama degmez gercekten kardesim ben 20 yasindayim 4 yillik bir iliskim var benim dedigimi o ikiletmez onun desigini ben ikiletmem. emin ol daha iyi anlasiliyo. ben de sıkıya gelemezdim ama sevince mecbursun
- Soran+1 yıl
yazanların çoğu ayrıl demiş tek ara yapıcı sensin sanırım :)
- +1 yıl
cunku ben de seninle ayni durumdayim :) sevenler ayrilmasin ben ayriliktan yana degilim
- +1 yıl
takibe alabilirain bir sorunun olsugunda yardimci olmaya calisirim
Aşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. Ayrıl sen onun kölesi değilsin hayatını ona göre şekillendirmemelisin.
10 Yorumla- +1 yıl
kafa yapınız ters.
ayrıl ya da boyun eğ10 Yorumla - +1 yıl
sende kalın askılı giy
00 Yorumla - +1 yıl
Güzel bişey ama sen anlamazsin ayrıl
00 Yorumla Ayrıl kökten bitsin sorun
00 YorumlaGiymeye devam et alisir zamanla.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. sevgilin senin baban mı sana karışıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Kocanmıda bu kadar karışıyor hadi ordan et gitsin
10 Yorumla - +1 yıl
Adammış sevgilin kiymetini bil
00 Yorumla Tekmeyi bas ona ne
00 Yorumlaikna edemezsin
00 YorumlaIkna edilmez giyme
00 Yorumla- +1 yıl
Vur tekmeyi
10 Yorumla - +1 yıl
Karışmakta haklı...
00 Yorumla - +1 yıl