7 senelik ilişkim geçen sene bitti. Aradan aylar geçmesine rağmen hayatımı eksik hissediyorum, kimseyle tanışamıyorum. Gençliğim kemirilmiş gibi hissediyorum
1 ay
7 senelik ilişkim geçen sene bitti. Aradan aylar geçmesine rağmen hayatımı eksik hissediyorum, kimseyle tanışamıyorum. Gençliğim kemirilmiş gibi hissediyorum
Normal, alışkanlıkların vardı gününün büyük kısmında yaptığın rutinler şu an için boş kaldı ve kendine ayırabileceğin tonla zaman kaldığını da unutma, kendine vakit ayır kafanı meşgul edicek şeyler bul yeni insanlar da tanıyabilirsin bu ilişki olarak değil konuşma açısından da olabilir sonuçta insan paylaşan bir varlık anlatman iyi gelebilir ama herkesde bu konuşma reçetesi işe yaramayabiliyor kendini tanıyorsun ona göre karar verebilirsin. Benzer yoldan geçmiş birisi olarak şu an için aklıma gelenler bunlar.
7 yılın ardından bu kadar zorlanman normal, çok ciddi bir süre geçmiş ve yas tutmak için en az 7-8 aya ihtiyacın var. Diğer yandan bu süreçten çıkıp normale dönmek için de biraz insan arasında karışman lazım.
Uzun ilişki bitince böyle hissetmen o kadar normal ki… 💔 7 sene dediğin koca bir hayat, minik bir boşluk değil. Gençliğin kemirilmedi, sadece büyük bir yatırım yaptın ve şu an karşılığını alamadığın için içini acı gibi hissediyorsun.
Şu an tanışamaman da kendini koruma hali aslında, kalbin “bir dur” diyor. Kendini suçlama, toparlanmak bazen 1 seneden uzun sürebiliyor. Yavaş yavaş kendine dönmeye, neleri sevdiğini hatırlamaya odaklan. Şu an en çok neyi yapmak içinden geliyor, kendin için? 🌿💕
Cevap
6Cevap
Kaç yaşındasın, kendimi gördüm sende. 15 yaşında başlayan 23 yaşında biten ilişkimden sonra 1sene dünyaya adapte olamamıştım
24 olacağım bu sene
Bizmki de 16 da başlamıştı
Kriz halinde ayrılmıştık biz. Çok kötüydü. Onun içinde benim içinde
Bekarken bende 6 senelik iliskimi bitirmistim zor oluyor cidden ama oluyor inan bana
Sonra nasıl toparladın
büyük kerizlik kandırılmışlık hissi de vardır. zor bir durum.
enstruman çalmayı öğren
Sanarsın 50 yaşındasın. Bazı kadınların kendine saygısı cidden yok
Neden bitti
Soğuk davranıyordu son zamanlarda
Soğuk davranıyor diye 7 sene biter mi abla
Tavırları değişmişti
Yaşın kaç
24
Olur
Normal
Zor olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?