7 yıllık ilişkiyi bitirmek gamsız biri mi yapar bizi?

Yedi yıl çok uzun bir süre olmuş o yüzden acele etmeden düşünerek karar vermek gerekiyor onca yedi yıl onca emek uğraş çaba o yüzden acele etmeden iyice düşünüp öyle karar ver
Başlamak gibi bitirmek de var bu hayatta kimse tabiki bitirmek istemez ama olmadığı yerde ite kaka götürmek de anlamsız o yüzden kimin ne dediği vs önemli de değil sen nasıl mutlu olacaksan o şekilde devam et gamsızda olmazsın bır ilişkiyi bitirmek bu anlama gelmez
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!7 yıl çok uzun bir süre. Geçen zamana çok yazık. İlk sene zaten belli olur sevip sevemediğiniz, ona göre bir yön verebilirdiniz bu ilişkiye..
Süre uzadıkça olaylar çıkmaza girer, hele ki arada ayrıl barış tarzı şeyler olursa.. her ayrıl barışta biraz daha birbirinizfen koparsınız..
yoo neden yapsın ki? içinde heyacan bitince 20 yıllık ilişkide olsa bir ifade etmiyor
Ablamlarında 7 yıllık ilişkisi var ve artık eski heyecanı duyguları hissetmiyorlar bu durumda birlikte olmanın anlamı yok en iyisi ayrılmak
Alakasi yok gamsız biri yapmaz yollarınızı ayirmissiniz bende ayrildim 1.5 hafta önce. 2 senelik iliskim vardı ama işte olmuyorsa olmuyo.
Ben seviyordum ama oda seviyordu hatalarım yüzünden affetmiyor diye ayrıldı. Normal birsey yani..
yooo akıllı biri yapar
hayır sevmiyorsanız en iyisi
Gecmis olsun zor olmali
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş