7 yıllık ilişkinin bitmesi?

Biraz uzun ama okuyun lütfen.. Ben sevgilisini aldatan bir kızım. Aldatmadan kastım cinsel olarak değil ama benimle ilgisizken tripliyken başkasıyla görüştüm gezdim vs. Sonra bu durum ortaya çıkınca ben sevgilimden milyon kere özür diledim kendimi affettirdim herkesin gözünde suçlu ve mutlu olmayı haketmeyen bir insan olabilirim ama herkes hata yapabilir 😊 o da beni affetti uzun bir süre sonra ve herşey düzeldi ancak birkaç ay ayrı kalmak zorunda kaldık ve şuanda bana seni arkadaşım olarak görüyorum bir şey hissetmiyorum dedi. Onu ilk gördüğümde ben kollarına atılırken o gayet soğuktu. Şuanda da onu aldattığımı unuttuğunu sandığını ama unutmadığını söylüyor ve ilişkimizi bitiriyor ama hala arkadaşça konuşuyoruz. Dile kolay 7 senemi geçirdim. Bu sene yeni bir başlangıç yapacağı için benim onu aldatmamı bahane edip ayrıldığını düşünüyorum. Sonuçta olayın üstünden 2 yıl geçmiş. En başından affetmese anlardım belki ama dalga geçer gibi affettim affetmedim yapması sizce de mantıksız değil mi?
7 yıllık ilişkinin bitmesi?