2016dan 2023 yılına kadar süren bir ilişkim vardı ve beni önceliği yapmaması hariç her şey hayalimdeki gibiydi hep eskiden olduğu gibi beni önceliği yapması için çabaladım ama olmadı şu an o en yakın arkadaşının kuzeniyle birlikte ve bu sene evlenecekler. Ben hala bıraktığı yerdeyim. Kimseye güvenemiyorum. Kimseyi cidden onu sevdiğim gibi sevemeyecegimi de biliyorum her insanda onu arayacagimi da adım kadar iyi biliyorum bu acı kalbime artık çok ağır gelmeye başladı. Sabahları yataktan uyanmak bile istemiyorum kpss calisiyorum ama atansam bile onunla harcayamadiktan sonra parayı ne anlamı var diyorum. Herkes geçecek diyor ama geçmiyor ben cidden çok sıkıldım bu hayattan. En son bana cefami sen çektin sefasını başkası sürecek demişti. Dediğini de yaptı artık yaşamak için hiçbir motivasyon bulamıyorum. :(
7 senelik ilişki unutulur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle yaşanır mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen o hayvanı Allah’a havale et sefasını çekenlerden yesin de o ihaneti
Tek temennim bu biliyor musun ama inatla hayatı mükemmel gidiyor
Mutlu zamanları işte eğer senin hakkına gerçekteysen girdiyse hiç belli olmaz kızından bile çıkabilir
Girmez olur mu en basitinden 7 senemi çaldı biriyle beraber olup olmayacağını anlamak için max 1 sene yeter gerisi insan oyalamaktır. Sen niye bekledin madem öyle dersen okulumuz bitecek atanacagiz evlilik olacak vs diye bekledim
Hiç dert etme sabırla bekle o ara kendini geliştirmeye bak ondan çıkar onun acısı
Senin hayatında başkası yok mu şimdi
Yok
Bul birini unut onu
Olmuyor işte başkasına ona baktığım gibi bakamıyorum
Cinsellik var mıydı
Ne fark edecek
Tek gecelik yap kafan dağılır
Ben böyle bir şey yapsam kendi vucudumdan tiksinirim ha tecavüz edilmiş ha sevmediğim biriyle böyle bir şey yaşamışım ya işte kimseye karşı hiçbir şey hissetmiyorum 1 1.5 senedir böyle