Farklı ülkelerde yaşayacağız, o da ben de gidiyoruz. Ben de ilişki istiyorum, seni seviyorum dedim, o da bıraktı.
1 ay
Öncelikle yaş farkından dolayı istememiş olabilir erkekler çok daha geç olgunlaşan bireyler bir de uzak mesafe ilişkisi olacakmış bunu da bazı çiftler sürdüremez ve fazlasıyla yorucu olur ilerleyen zamanlarda birbirinize alışıp sevip üzülmektense en başından bitmesi senin için daha doğru olacaktır.
Yas farkini da sorun etti zaten ama bilmiyorum erkekler zaten buyuk kadinlardan hoslanmiyor mu
Bu erkekten erkeğe değişir ama çoğu erkek kendinden küçük kızlar ile olur
27-18 yaslarimiz
Erkeklerin kabul edebileceği bir yaş farkı değil bu
Kendisi aradi basta istedi sonra ben iliski isteyince gitti
Şu an kalbin kırık, kabul edelim kolay bir durum değil 😔 Benden küçük birine açılıp red yemiş olman, üstüne bir de farklı ülkelere gidecek olmanız bütün duyguyu daha da ağırlaştırmış. Ama düşündüğünde, o istemiyorsa onu zorlamaman ve duygularını dürüstçe söylemiş olman baya güçlü bir hareket 👏 Bence zamanla “iyi ki böyle olmuş” diyeceksin. Sence en çok hangi kısmı canını acıttı, red mi, uzaklık mı? 💔🌍
Cevap
7Cevap
Gözden ırak olan gönülden de olur, boş ver gideceğin yerde bulursun
Sorudan bir şey anlamadım
Hangi ülkeler?
Almanya ve Avustralya
Büyük aşk yaşayıp ayrılsaydınuz olurdu ama daha ilişki başlamadan uzak mesafe bnce olmaz. Uzak mesafe daha önce ilişkisi olup iş Eğitim sebebiyle ayrılmak zorunda kalanlar için çekilebilir onun dışında nope
Ay yaş farkından ötürü rezillik diyenler olmuş Türk halkı işte böyle tutarsız erkek 10-15 yaş farkını isteyince rezillik olmuyor? Bnce yaş farkı çok değil gayet olabilir 18 yaşında sonuçta. Ama sadece erkekler 30 yaşında bile olgun olmuyor o yüzden ergen birine tahammül edebilir misin emin değilim büyük mü duruyor veya olgun mu
Tesekkur ederim sonunda anlayan birini bulmak iyi hissettirdi🙏🏼 biraz daha buyuk duruyordu ama olgun degil gibi arayip sonra aramadim diye inkar etti zaten ben seninle ilgilenmemistim diye yan cizdi ne iliski ne de son gun cagirmama gelmedi
Ergense değmez ben de 25 yaşındayım 36 yaşındaki biriyle ilişkim oldu kimse ooo demedi? Ama nedense kadın erkekten büyük olunca rezillik diyorlar bu ülkede iyi ki yaşamıyprsun türkiyede ataerkil sistem egemen
Hem arayip hem numarami sen aldin falan yapti ilgilenmiyorum dedi cok garipti
İnstagramdan mı tanıştınız burdan mı yüz yüze mi
Yuz yuze tanistik instagram kullanmiyo ben farkli bir sehire gidiyorum o da ulkesine donecek gidecegimi duyunca bi anda istemiyorum falan diyip yas farkini ortaya atti
boş ver bu slk için üzülmeye dğmez belki niyeti cinsellikti
Yazıklar olsun
Tüh beee
Yaşlar kaç
Gizliden sorup yaşları bir zahmet belirtin bunda ayıp bir şey yok.
Karşı taraf 18 yaşında, sen 27 yaşında kocaman kadınsın. İyi ki belirtmemişsin. Rezillik! 🤣🤦🏼♀️
Nerde yaşıyorsun
Avustralya
Güzel
Yaşlar kaç
Cok fark var...
Tamam kaç işte
27-18
E tabi istemez kusura bakma nerdeyse annesi yaşındasın 22 olsa sorun değildi😅
Anladım
Akıllı çocukmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?