AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Birisinin tipini seviyorsun diğerinin karakterini ve birisinin de parasını. Al sana 3 kişi.
Ama her zaman karakter tipten de, paradan da daha üstün gelecektir.
2 kişiyi aynı anda sevmek insanı zora sokar. onun yerine aynı anda 2 kişi tarafından sevilmeyi dene pahabiçilmeyen bir duygu
Yav birini seviyorsun, onu severken başka birini gözün gördü, tanıdın, bildin, huyunu suyunu ögrendin, gezdin, güldün, eglendin, huzunlendin ve sevdin. Başka birinden etkilenmek desen neyse hadi, ona bile kapılmaz insan severken.
benim karakterime aykırı bu düşünce davranış insan şu dönemde tek ilişkiyi yürütemez iken iki ilişki zor yürür ve karaktersiz bir davranıştır tek bir kişiyi sevmek ve sevgini ilgini ona vermek en mantıklısı
Mümkün degil , Bir kızı sevdiğim zaman Diğer kızları gözüm görmez
Uzun sürmez
Peki sevdiğin kişinin senden başka birini daha sevdiğini düşn
Kalp tek bir kisiye aittir. birden fazla kisiyi sewemez. iki kisi ise beqenidir beqeniodur. kalp tek bir kisiye ait olablir
Sevmek güzel şeydir ayni anda 40 kisiyi de begenebilirsin ama ask gercek sevgi birine tek yetiyor hatta az geliyor
malasef olabılıyor. 2 kısıden aynı anda hoslanmak. bırını bırıne tercıh edememek. cok zor bır durum Allah kımseyı o duruma dusurmesın :(
hoşlantı olabilir. Allah kimsenin kalbine iki sevgi sığdırmamıştır
ikisinede hissettiğin sevgi değil biri aşk hoşlanmadır diğeri derin bir sevgidir. her zaman birini daha çok seversin
seversin ama biri mutlaka daha ağır basar. vazgeçmek zorundasın
dikkat et bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olamaz. insan doğasına aykırı. ama birinden hoşlanıp diğerine aşık olursan o mümkün :)
ben daha önce yaşamadım , aynı anda iki kişiyi sevmedim.. eğer böyle bir şey varsa ki yaşadığını söylüyorsun o iki kişi birbirini tamamlıyordur başkada bir yorumda bulunamam ahmet.
Birinin başka özelliğini diğerinin başka özelliğini sevıyosundur. Kesinlikle ikisinede aşık değilsindir. Kalbin tek kişi için çarpar senin bahsettiğin hoşlantı tutku ya da adı herneyse.
empati kurarsak çöken bir felsefe!
Nasıl
Soz konusu elma ile armut gibiyse sevilebilir
Ayni anda anne ile baba , kardes ile es vs.
Birini mantığınla birinide kalbinle seversen olabilir.
Bunu yaşayanlar var bu duruma partenoseksuel ilişki deniyor
Eğer kişi sevdiğine güvenmiyorsa arkasından iş çevirebilir,
başka birinden de hoşlanabilir.
olabiliyor gerçekten. ikisinde de sevdiğin özellik oluyor seçim yapamıyorsun :D
Olamaz bence biri hoşlantıdır yani hep bir seçim vardır seçtiğini daha çok seversin öbürü hoşlantıdır
seversin hatta 2 den fazlasini bile ama asik olamazsin
kalp tabiki aynı anda iki kişiyi sever sevmeye hangi açıdan baktığına bağlı;sevmek ayrı aşık olmak ayrı
Iki atesi elinde tutmaya calisirsan ellerin yanabilir
bazen 3 e 4 e çıktığı oluyor bende.. ama sonra onları tanıştırdığım zaman gidiyorlar.. nedeni ne ki?
Kardeş hoşlanmışsındır belki sevedebilirsin ama aşk olmaz
Bende yasadm bunu, birini çok çok seviyor digerine de kiyamiyor, sevişini seviyordum. :) çok ağır bisey aslnda yasamayan bilmez bunu. Burada hariçten gazel okur. Velhasıl kelam soruna cevabım, kalbi büyük adamsın vesselam :)
Aynı anda iki kişi sevilemez kişi ancak ne istediğini bilmiyordur
çok sacma aynı anda iki kişiye de aşık olalım ozaman :/
Aynı şeyi bir ara bende yaşamıştım çok değişik ve tuhaf bir duygu :)
Sevgi çok dallidir. . asksa bahsettiğin Hayır aşık olamazsin sadece birine asik olir digerinden hoslanabilirsin heves edersin. .
1. Yi gerçekten seversen 2. kesinlikle olmaz bunu bir dusun derim
Kalbim o kadar büyük değil. . Tek kişiye yetmeyecek kadarda küçük değil.
1 kişiyi bile sevemeyen kalbim, 2 kişiyi sevmeyi bırak hoşlanamaz bile.
aynı anda 2 kişiyi sevebilirsin ama aynı anda iki kişiye aşık olamazsın farklı şey bunlar
Aklım almiyor.2 kişi ayni anda nasil sevilebilir ki. Bence sevilemez. Bir tanesi mutlaka alışkanlıktır.
Eğer aynı anda iki kişiyi seviyorsanız ikinciyi seçin çünkü eğer gerçekten birinciyi sevseydiniz ikincisine bağlanmazdınız.
- Johnny Depp 💕❤️
arabayla aynı anda bisiklet sürebilirmisin demek gibi kalbim bir kişi için atar diğerlerini görmez
Yüzü (karakteri) iki taneyse tabiki iki kişiyi de aynı anda sever beş on kişiyi de.
imkansız bırsey.. bırı dıgerını mutlaka yutar gerıye bır tane kalır
Seversin ama aşık olamazsın. Zaten ne demişler birini çok sevseydin ikincisi olmazdı.
Kişilik meselesi. Ben birine aşıksam gözüm başkasını görmez yasak bilirim ondan Başkasını
hoşlantı farklı bir şey aynı anda 10 kişiden bile hoşlanırsın aşık bile olursun ama sevmek bakidir ana hissini tek ömürlük hissettigin gibi hayat arkadaşında aynıdır. Seninki hoşlantıdır.
Mesela birini severken ikinci birini daha sevebiliriz ama birinciyi çok sevseydik ikinci olmazdı yani iki kişiyi birden sevebiliriz ama bir tanesini daha çok :))
birinciyi gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı. o yüzden ikinciyi seç :Dsjsjsj
Aynen :DDD
Bencede ayni anda 2-3 kisi sevilebilir bende hala yasiyorum 😄😄
Evet 2 Kişiyi aynı anda kalbime koyarm. 3. süne yer kaldıysa onada kiraya veririm.
Kesinlikle mumkun. sadakat diye bisey kalmiyo ama o yuzden ikisinide silmek gerek
Benim kalbim sadece bir kişiyi sevgili olarak sevebilir. Diğerleri yalnızca arkadaş olabilir.
Bir evde iki ayrı aile yaşar mı?
Kalp tek kişiye aittir.
2 tane eski sevgilim var hangisini görürsem görüyüm heyecanlanıyorum kalbim hızlanıyor bişeyler oluyor yanıyo kalbim ama gerçekten sadece 2 kızda oluyor başkalarında olmuyor.
Birinciyi gerçekten sevseydin ikinciye gözün kaymazdı.
Kalp 4 Odacıklı :) Her odacığa bir tane koyuyoruz abisi :)))
asla. iki kisiyi seviyorsan ikincisini sec. ilk kisiyi sevsen ikincisi yoktur cünkü
1. kisiyi severken 2. kisiye anca ilgi duyarsin hoslanirsin ve sonra eger 2. kisi sana daha cazip geliyosa 1. den sogursun
Aşk tek kullanimlik ve tek kisiliktir usta insan sadece bir kisiye aşık olur gerisi ya arayistir ya da aldanis.
Bence pek mümkün değil biri elbet daha ağır basar diye hoşlanmadır, iki kişiye birden aşık olunamaz sanmıyorum
Biri hoşlantıdır diğeri daha yoğun bir sevgi daha duygusaldır ama ikisinden de vazgeçmek istemezsin zor bir ikilem
iki kişi sevilmez arkadas eger ilki sevilseydi ikincisi olmazdı :) bu sadece kaybetmeyi göze alamamaktır.
Sevemez ama hoşlanabilir. Belki sevedebilir ama aşk sevgisi değildir. Normal ilgi aldigin icin onunla vakit gecirdigin icin seversin.
hayır öyle bişey olmaz, bir insan sadece aynı anda bir kişiyi sevebilir!
insanları o.. pu yaptınız, ama kalpler asla o... pu olmaz