Gizli Üye(30-35)+1 yılbuyuk ihtimal iki kisi birbirini tamamliyorki sende ikisini de sevdigini saniyorsun. Yani birinde olan bir özellik, huy, vs. digerinde yoktur. digerinde olanlarda bunda yoktur. Anneme sordum birkere ayni durumu yasadigimda bir kalp iki kisiyi birden sevebilirmi diye. CEvabi ise "hayir birini gercekten seviyor digerinin ise ilgisi gosuna gidiyor demisti...
s.instela.com/.../...ki-kisiyi-sevmek--i306537.jpg20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet, bir insan aynı anda iki kişiyi sevebilir. Bunun nedeni sevdiği kişilerin bir aradayken birbirini tamamladığı içindir. Yani mesela A kişisini de B kişisini de seviyorsun. A kişisinde olmayan özellik, B kişisinde var. Aynı şekilde tersi de oluyorsa ikisini de seversin yani :D
https://hizliresim.com/rgnZAM24 Yorumla- +1 yıl
bak bu olabilir işte...
- +1 yıl
@LeonTheAhmet saol :D
sevmiyor! allah tüm erkeklere hayvan insan vs. tek kalp vermiştir bunun nedeni sevdiği kişiye ait olsun diye. Ama senin dediğin aşktır. aşk bir insanın gülüşüne olabilir fiziğine konusmasına olabilir gözüne vs olabilir. Ama sevgi tektir. onun ayrımını iyi yap dostum.
30 Yorumla
+1 yılönemli olan iki karının tanışmaması!
73 Yorumla- +1 yıl
işte bu.!
- +1 yıl
çok çözüm odaklı bir cevap. ve her yoruma kopyala yapıştır yaparak fikrini zorla empoze ettirmen çok azimli bir davranıştı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Evet aynı anda iki kişi sevile bilirmiş yaşadım ben bunu. Hatta daha çok ikisine de aşık olmaktan çok herhangi birinden vazgeçememek gibi durum. İnsanlar kolay yargılar bunu ama sadece kendi hislerin için değil karşındakinin hislerine ve seninle kurduğu dünyaya da zarar vermek istemiyorsun. Ama insanı psikolojik olarak bitiriyor. Büyük yürek işi vicdan muhasebesinin altından kalkabilmek hiç kolay değil çünkü. Herkese mavi boncuk dağıtmakta değil bahsettiğim farklı bir durum yaşamayanın anlaması çok zor yargılaması çok kolay..
171 Yorumla- +1 yıl
önemli olan iki karının-erkeğin tanışmaması!
ayni anda iki kisiyi sevmek diye bisye yok aslinda
ben bunu yasadim
sevgilimle problerimiz varken eski sevgilim kafami bir guzel karistirmisti ve ben kimi sevdigimden emin deildim
ikisinide kaybetmek istemiyo gibi oluyosun
seviyomusun sevmiyomusun belli değil
ama en onemlisi
giden gitmistir
vaktinde bitmistir
eski eskide kalsin
maziyi acma
bir ufacik problem olduysa bile aklindan ciksin o kisi
cunku o ufacik problemlerden baslar hersey
ben şu an sevgilimle devam ediyorum iliskime
ayni and aiki kisiyi sevmek mumkun değil sadece kafan karsimis oluyo olay bu
acik ve net
ins hersey gonlunce olur :))20 Yorumla
+1 yılEvet sevebilir. Benim de başıma geldi böyle bir durum. Ikiside yakışıklı kişilerdir. Kafa yapısı bile aynı:)) ancak aşk desem değil sevgi mi bilinmez? Bu tür şeyler hayranlık bence! Düşünsenize iki kişiye birden aşk acısı cekiyorsun hahaa cok komik bir durum😜 sonra bakıyorum birinin eksiği digeri tamlamis... vs. Yani arayış içindeyken İnsanız haliyle kafa karışıklığı da olabilir. Bir şarkı var hani bütün kızlar güzel onu sana hediye ediyorum. Gercek ask değil bu sadece kendini bulmak için bir geçiş aşaması hepsi bu. Ya biri ağır basacak ya da yeni biriyle kalbin çarparak hayat bulacak. Eziyet etme kalbine ve insanlara bir kişi olsun herseyiyle tam olsun. Bol şans😎😎
00 Yorumla
+1 yılMümkünmü evet mümkün...
Hani herkes gibi demeyecegim iki kişiyi sevmek mumkun degil diye..
Cünkü hayat gereginde kalbinde ininde bir birkac kadin olabilir..
Birisinin gülüsünü seversin onun haberi olmaz.
Birisnin sohbetini seversin yine onun haberi olmaz..
Birisinin herşeyini seversin onun haberi olur...
Veya birisini sonsuza kadar seversinde onun haberi olmaz..
Al sana dört sevda bir kalpte..22 Yorumla
+1 yılsevebilirsin. benim de başıma gelmişti. gerçekten çok kötü bir durum. sevgilim olmasına rağmen başkasından hoşlanmıştım. sevgilimi de seviyorum tabi bu arada. sonra bu durumun bana yakışmadığını anladım ve ilişkimi de bitirdim. şu an her ikisiyle de görüşmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılben severim açıkçası şöyle düşünün ki kitaplarda çok karşılaşılır. Birinin yanında huzurlusundur sakin bir dinginliği vardır zevkleriniz aynıdır falan filan ama diğeri ah o diğeri kollarında kendini güvende hissedebilirsin sonsuzluk gibidir içinden ne çıkacağını bilemezsin devamlı kendini gülümserken bulursun sorunlarla yüzleşmeye hazırsındır çünkü onun daima yanında olacağını bilirsin. Kalbi yüreği büyük insanlarız biz iki kişiyi sevmeye yeter de artar bile :)
30 Yorumla
+1 yılOyle demeyin bence... insan kucucuk kalvine kimleri sigdiriyor. ayni kalpte hem allaha yer verip hem peygamberimize eshaba yer verio hem anne babamizi sevip baskalarini da koyacak yer buluyosak her ne kadar dogru olmasada bence ayni anda 2 kisiyi sevebilenler olabilir. dogru degil tabiki. yasamak istemem ama olmayacak bisey dgeil bence..
10 Yorumla
+1 yılTabiki mümkün ve bu gerçektede var. İnsan kalbi birden çok kişiyi rahatlıkla seve bilir ama sevgininde türleri vardır. Herkes annesini sever babasını sever eşini sever çocuklarını sever hepsine olan sevginin bölümü kalbin farklı yerlerindedr bir birleriyle kıyaslanamaz. Sevginin milyonlarca çeşidi var sorunumuz şuki karşımızdaki kşiyi Eş olarakmı seviyoruz yoksa diğer arzularımızlamı seviyoruz bunun farkına varamıyoruz. Arzular geçince sevgide bitiyor. Halbukü sevgi bitmez.
00 YorumlaBence sevebilir çünkü seni aynı anda mutlu eden ve seni seven iki kişi olabilir ikiside güzeldir senin istediğin özelliklere sahiptir hatta birbirlerine benziyor bile olabilir bunun ikisinden de hoşlanabilirsin ama aşık olabilir misin bilmem daha önce bende böyle bir durum yaşadım.
00 Yorumlaİki kişide de farklı farklı şeyleri sevebilirsin.. İkisiyle tamamen farklı şeyler yaşayabilirsin. Normal ama birini gerçekten sevdiğinde ikinci bir kişi olmaz.. Bu fizik kanunu gibi bir şey, bunu hazmedemiyor oluşun da doğru olması zaten.. İster kabul et ister etme..
00 Yorumla
+1 yılNiye orspu mu benim kalbim birden fazla kisiyi alsin icine. Oyle bisey yok canim capkinlarin uydurmasi. Insan 2 kisiyi sevmez hoslanma neyse hadi birini seven bir baskasindan hoslanabiliyo bosanmalarin geneli bu yuzden ama hep biri daha agir basar 2 kisiyi sevme diye bisey yok birine olan sevgin azalir bitme derecesine gelir digeri ortaya cikar
00 Yorumla
+1 yılBendede oluyorrr... ayı anda iki kişiyi sevmekk aynen senin dediin gibi Birincisini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı gibi yorumları bende çok saçma buluyorumm... Amaa bu zor bir durum gerçektenn sevip sevmediğin hakknda kararsızlık yaşıyorsun ne yapacağını şaşırıyorsunn hayat karma karışık bir hale geliyorr helede bir anda biriyle çıkıp başkasını sevmek varya (tabi çıktığın kişiyide seviyorsun ) o çokk kötü oluyorr
00 Yorumla
+1 yılbence ikisinede asik olmak degilde ikisindede seni cezbeden yönleri vardi , yane birincisinin vazgecemedegin sen farkinda olmadan bile seni kendine ceken bir yönü vardi ama sonra farkettinki bu sadece ona özel degildi ikinci kiside seni belki baska yönden cezbediyordu ve sende bunu tam cözemedigin icin ayni anda ikisinede sempati duydugun icin asiksin sandin ama asktan ziyada sevgi bencce cunku herkesi herseyi sevebilir insan bir cicegi böcegi vsyr. ama ask sadece bir kisiye duyulur
00 Yorumla
+1 yılAynı anda 2 kişiyi sevmek mi. İnsanlar ve ben gibiler daha 1. nin acısını anlatamıyoruz. 5 yılımızı alıyo. İkincisini hangi ara sevicez. Bilmiyorum bana çok imkansız geliyo açıkçası. Kendi adıma düşündüğüm zaman çok zor. Bana göre mesela ben bir kere aşık oldum 5 yıl geçti hâlâ devamsa diğerleri sevgi ötesine geçilmiyo sanki. Olmuyo.
00 Yorumla
+1 yılhayır. böyle bir şey yok. aynı anda iki kişiyi sevemezsin. aynı anda iki kişiye aynı şeyleri hissedemezsin. şöyle sevebilirsin belki ; birinin başka huyunu diğerinin başka huyunu ama ikisinde de aynı şeyleri bulamazsın. Aşk tek kişide yaşanır seninki duygu karmaşasıdır.
00 Yorumla
+1 yılBikac ay once ayni durumda kaldim ikisinden biride agir basmiyodu resmen esitti ve kafayi yemek uzereydim sonucunu sorarsan ikisinide degil kendimi yaktim kurtuldum
20 Yorumla
+1 yılbir çok kişiyi aynı anda sevebilirsin ama tek birine aşık olursun. Sevdiğin kişiyi gördüğünde mutlu olursun ama aşık olduğunu görünce heycan kalpte carpinti vücutta ısı artışı gibi reaksiyonlar gosterirsin ama bu sevdiğin her kişide olmaz aşık olduğun birine karşı olur sadece tabi bu benim dusuncem katilmayabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Kalp bu yol gecen hani degil, cok süküür daha öyle bir sey yasamadim... Rabbim yasatmasinda kalbimde ilk önce Allah olsun sonra tek sevdicegim olsun...
Güzel temiz olsun.. :))30 YorumlaBen olabilir diye dusunmuyorum eger ikinci kisi giriyorsa kalbine ilkinin sadece degeri vardir sende iki kizi ayni anda sevemezsin yAnlizca birinu sever digerine deger verirsin yakin bir arkadasin gibi
10 YorumlaTabi ki mümkün. Benim de başıma gelmişti zamanında. Kendim için söylemiyorum ama bence bu durum genel olarak içindeki sevginin derinliğini ve yüreğinin büyüklüğünü gösterir. Ama tabi ki birini hep daha fazla seversin.
02 Yorumla- +1 yıl
önemli olan iki karınıerkeğin tanışmaması!
2 kişi sevilir evet. ama sevgili anlamında olmaz 2. kişi. ya manen bir boşluğunu doldurursun asıl sevdiğinde bulamadıgın ya da cinselliktir. ama aşk sevgisi asla değildir bir diğeri. hangisi oldugunu da sen çözeceksindir zamanla :)
12 Yorumla- +1 yıl
empati kurarsak çöken bir felsefe!
Severim neden olmasın kardeşimde var annemde severim tabii ki fakat , aşık olamam herkese o kutsaldır tek kişiliktir aşk dönüş bileti olmayan bir gezi gibi
40 Yorumlaçok zor bir durum ama olabiliyor. yaşamışlığım var. insan kendine şaşırıyor, kızıyor. kötü hissediyor ve hangisini seçeceğini bilemiyor ama oluyor bazen
10 Yorumla
+1 yılbir söz vardi capkin olabilirsin hovarda olabilirsin iki kisiyi birden sevebilir hatta aşklarindan ölebilirsin bile, ama kadehini kaldirdiginda yalnizca bir kadini dusunursun.
Yani demek istemem o ki evet mumkundur fakat gercek degildir.01 Yorumla- +1 yıl
iddalı.
Sevemez.
Kalp bir kisiye aciktir.
Akil ise herkeze, tipki kerhane gibi
sipsevdi veya gonlu genislik diyoruz biz buna.20 YorumlaOlmaz biri daha ağır basar şöyle ki birinin sadece sevdiğin yönleri vardır seni yansıtan, diğeri ise kalpten gönülden sevdiğin ( bu da olmadı.. neyse anladın sen işte..)
10 Yorumla
+1 yılSevemezsin ya da birisinden hoşlanıyorsundur birisine aşık ama aşık olsaydın 2. si olmazdı o yüzden ikininde bir kaç özelliğini beğeniyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılaslında hayat 8 yaşındayken güzel :)
s.instela.com/.../...ki-kisiyi-sevmek--i306537.jpg00 YorumlaHayir sevemezdim kalbimin tek bir kisiye ait olmasini isterim karsimdaki kisiden nasil sadece beni sevmesini istersem bende baskasini degil karsimdakini severim tum ruhumla
00 Yorumlabirincisini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı. şaka şaka :D olabilir heralde ya bende yaşadım birine aşık diğerinede hala hoşlantı sevgi gibi bişeydi olabilir yani
00 Yorumlabeyin ile kalp arası birşey bu. birisini kalbin sever
birisini beynin. beynindeki hep aklındadır unutmazsın ama kalbindeki gerçektir. seni yaralayan odur.00 YorumlaKalp ayni anda iki kisiyi sevemez. Birini beyin sever birini kalp sever hatta birini cinsellik icin severisn eder 3. Ama hepsi gelir gecer kalp tek sever sevdiyse ona her zmn sahip cikar
00 Yorumla
+1 yılIki kisi sevmek zordur. Surekli bir terazi vardir aklinda. Birinin yanlis dogrularini tartar, birbirlerine gore kiyaslarsin. Bu o kisi tarafindan haksizliktir. Birine kendini adamalı insan..
00 Yorumla
+1 yılİnsan aynı aynı iki kişiye hatta daha fazla kişiye bile aşık olabilir ama aynı anda iki kişiyi sevemez aşktır seninki hatta ben onu büyütmemek için hoşlantı diyorum bana da olmuştu :))
00 YorumlaSevmek senin icin ne ifade ediyor?
Birini dusun, cok sevdigin, ilk sevdigin, seni hayal kirikligina ugrattigini dusun, dustugunu dusun..
Simdi baska biri dusun; herseyiyle tam bekledigin gibi olan, dustugunde seni kaldiran, her fikriyle yanina yakisan.
Iste Bazen aklin sever bazense kalbin00 YorumlaJohnny depp 'in bu konuda katıldığım bir sözü var ; İki kişiyi aynı anda seviyorsan ikinciyi seç çünkü birinciyi gerçekten sevseydin ikinciyi sevmezdin.
10 YorumlaBence mümkün değil. Şu an birisi var çok sevdiğim. Bırak ikincisine gönül vermeyi, gözüm bile kaymıyor. Dünyanın en güzel kadını gelsin yine de başkasına bakmam, bakamam.
20 Yorumla
+1 yılAynı anda iki kişi birden sevilmez. Gönül ya birini sever, ya da hiç sevmez. Herşey bundan ibarettir. İki aşk bir kalbe sığmaz değerli kardeşim...
20 Yorumla
+1 yılBir insanın ayni anda 3 kisiye bile aşık olabilecegi yönünde aciklamalar duymuştum. Ama bu bana pek mümkün gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılBilimsel bir yargıya göre aynı anda 3 kişiye karşı aşk beslenebilir ancak ahlaki bir yargıya göreyse 1 kişi sev adam ol.
11 Yorumla- +1 yıl
bilim baba açıklamış bizede uygulamak düşer
kişinin midsesi genişse gayet 12 kızı birden idare edebilir. biz 1 tane bile zar zor milletin yoluyla milletin aklıyla bulmaya çalışıyorken, işte buda nasıl oluyorsa. adamlar 12 kızı birden idare ediyor. :D bizde var sıkıntı :D
00 Yorumla
+1 yılbana çok inandırıcı gelmiyor birinden biri mutlaka vicdanen sevilen partner oluyor ama kişi bunu kendine bile itiraf edemiyecek durumda olduğu için bunun aşk veya sevgi olduğu ile ilgili yanılgıya düşüyor
00 YorumlaEger birinciyi gercekten sevseydin ikinci olmazdi bu yuzden asil sevdigin ikincidir ilkine alismissindir
00 YorumlaNe demiş Jony Dep 😄 Aynı anda 2 kişiyi seviyorsanız 2. sini sevin çünkü 1. sini sevseydiniz 2. si olmazdı :)
10 Yorumla
+1 yılEğer iki kişi arasında kaldı isen 2. Sini sec.
Çünkü 1. sini sevseydin 2. sini gözün görmez kalbin hissetmezdi
☺☺☺00 YorumlaAynı anda sevemezsin. Birine ilgi duyuyorsundur ama aşık olduğunu zannedersin. Diğerini gerçekten seviyorsundur.
00 Yorumla
+1 yılIkisinde de bulduğun şeyler vardır. Vazgeçemezsin, kaybetmek istemezsin, canın yanar söyleyemezsin...
00 YorumlaAşk anlamın da bir kalpte iki sevgi olmaz olamaz hislerin yanılmasıdır 'o' , aç gözlülüktür.. Fakat diğer sevgi 1000 tane bile olur.
00 YorumlaEvet mümkün ama büyük bir sevgi aşk olmaz hani mecnun gibi deli divane olamazsın aynı anda iki kişiye basit bir sevgidr
00 YorumlaAynı anda iki kişiyi sevemezsin birini seversin gerçekten diğerinden hoşlanırsın onuda sevgi sanarsın işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kalbimde yer tek kişilik. Fazlası çarpıntı yapıyo. İki kişiyi aynı anda sevemem ama iki kişi arasında oo piti piti yapabilirm.
03 Yorumla- +1 yıl
@aggmet Tamam yapayim en cok begenenle evleneyim
+1 yıl20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki kişiden aynı anda hoşlanabilirsin ama iki kişiyi aynı anda sevemezsin. Kararsızlığın olduğu yerde sevgiden bahsedilemez.
00 Yorumla 2 kişiyi sevmenin mümkün olması değil, hangisinin önde olduğunu bilmek mümkün mü* soru bu olmalı. yaşamışlığım var. berbat bir durum..
00 YorumlaBence birine karşı hissedilen şey hoşlantı olur.
İkisinede aynı derecede hissedilmez. Birisi kesin ağır basar.00 Yorumla
+1 yılsevebilirsin yüreğin aldığı kadar. aşk dersen duralım. aşık 1 kere olunur o kişiyle beraber oldun oldun olamadın artık sevdiğin için birlik olur. aşık bir kaç kere bile olunmaz:D
00 Yorumla
+1 yıl“Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.” Aynen böyle düşünüyorum ben de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zeus değilim.
İki kişiyi arsında kaldıysan ikincisini seç çünkü 1. sini gerçekten sevseydin 2. si olmazdı10 Yorumlasorduğun soru o kadar saçma ki bir insan birini seviyosa ikinci kişiye yer yok yaniii 1. sini sevseydin 2. si diye bişey olmazdı
00 Yorumla
+1 yılSeverim neden olmasin annemide babamida ayni anda sevebiliyorum mesela ^^ Ama kastettigin sey baglanmak alismak ise o da tek kisiliktir..
00 Yorumla- Devamını Gör (328)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat