1 aySürekli kendinden bahseden... ben şöyle bir adamım böyle bir adamım vs vs...(anladık öyle bir adamsın 😀) Eski sevgililerinden bahseden (kötüler şekilde bahseden), Ailesinden bahseden (gerektiğinden fazla) eğer evlilik niyeti varsa aileye ve kendisine hizmetçi arıyor kadının hiçbir değeri olmayacak anlamına gelir... Küfür ve hakaretvari konuşması, Cinsellik yaşamış olması, Çok sevgilisinin olmuş olması, Hesabı bana ödetmesi ya da yarı yarıya ödeyelim demesi (bizim kültürde ve genel olarak fıtratta erkek vericidir bu denge bozulmamalı ilişki ilerlerse iki taraf eşit öder) Parasıyla övünmesi ( param var bak etkilen!! zenginim sendende fazla kazanıyorum havası) Cimri olması, Kadınlarla ilgili kötü düşüncelerinin olması, Telefonla ilgilenmesi, Buluşmaya özensiz gelmesi, Sohbet açamaması, Mizahının kötü olması, Ortak nokta bulamamak
!!! Bunlarda koşarak kaçarım
328 Yorumla- 1 ay
Cinsel temas eklemeyi unutmuşum
- 1 ay
1) Cinsel temastan kastın nedir
2) Cinsellik yaşamamış diyorsun ama aynı şeyi ben kadınlardan da beklerim ama tabi size ne kadar güvenebilirim bu konuda ayrı bir konu ben karşımdan hiç dudağı öpülmemiş hatta hayatına biri bile girmemiş olmasını beklerdim
3) Hadi 2. madde olmadı diyelim yalancı olmamasını bekliyorum
Herkesin kendi tercihi saygı duyarım ben bunu beklerim - 1 ay
@_Umarsızcocuk__ 1. sorun cinsel temas nedir bilmiyor musun göğüs meme dudak kalçaya dokunmak isteyen ya da gözünü ayırmayan tipler... hemcinslerini bilmiyor olamazsın!!
2. soruna gelince... bekleyebilirsin bende bekliyorum... ama erkeğin binbir türlü pisliği oluyor
3. Bu konuda hiçbir erkek dürüst değil bakire olanı kandırmaya çalışıyor hatta dürüst olanda yapmışsa övünür... skor peşindeler.
Benimde tercihlerim bunlar!! - 1 ay
Para konusu benim kırmızı çizgimdir. İlk buluşmada yemeği ben alıyorsam ardından kahve içilmeye gidildiği zaman kahveyide o çekmeli. Bir ben bir o şeklinde olmalı diye düşünüyorum.
- 1 ay
İlişkinin devamında öyle hatta eşit ödenmeli bir ben bir karşı taraf şeklinde... ama sözkonusu ilk buluşma ilk intiba ise erkek ödesin
- 1 ay
Hayır buna katılmıyorum tecrübeyle sabit :)
- 1 ay
Hangi kısmına katılmıyorsun?
- 1 ay
Yani öyle bir şey söylense tarafıma ya da ona getirirse lafı sen öde vs vs arabayla alıp gezdirdim o kadar o zaman sende çıkar gaz paramı ver derim :) konu oraya gider.
- 1 ay
İlk buluşmada tabi erkek ödeyecek kültürel kodlar var... bunları değiştiremeyiz. Saygısı olmaz... adımı erkek atmışsa buluşmaya da o çağırıyorsa benim cebimdeki paraya mı güvendi de çağırıyor 😂 o zaman görüntülü telekonferans yapılsın... Ne o masraf yapar ne ben... Erkek buluşmaya davet ediyor parası yok!! 😃 siz bizle şak şak mı geçiyorsunuz? Tanışma olur iki taraf beraber ilerleyecektir o zaman hesap ödeme gün gün değişir. Bir gün erkek bir gün kadın... gayet makul. İlk günden kitlersen saygı duyulmaz bilesin
- 1 ay
Şakşak olacak bir durum yok. Ben kabul etmiyorum sen istediğin kadar konuş ve istediğin erkeklerede hesabı dayat.
Davet ediyor (parası yok) hah 😄 tamam bacım sen haklısın sağdan devam et. - 1 ay
Gayet makul bir şey söyledim ama onu bile kabul etmeyecek kadar prensesleştiniz... artık üst seviye oldunuz. Tehlike çanları çalıyor sizin için ben uyardım sağdan kaçıyorum
- 1 ay
De haydee :)
- 1 ay
sizin gibilerinin herşeyi küfürlük 😃
- 1 ay
Bak ama ben düzgünce fikrimi söyledim sen paran yoktan girdin şakşaktan çıktın burada küfürlük bir şey yok :)
- 1 ay
var var 😃 neyse alındıysan özür dilerim🙏fakat her cümlem gerçeği yansıtıyor
- 1 ay
Yani benim açımdan yok ama sen bilirsin gene… alınmalık bir şey yok fikrimin arkasındayım 😄 iyi akşamlar
- 1 ay
🙏
- 1 ay
Karşıt cins te nedense bu konuda ya nafaka yemek yargılanmamak ya da kaybetmemek için binbir yalan söylüyor sizlerde genel olarak bini bire çekme var değeriniz düşmesin diye ben de sizlerin manipülasyon bilmecelerinizi tanıyorum
- 1 ay
Dürüst olanı ne diye kandırıyorlar bakirim diye mi
- 1 ay
Senin yaşın olmuş zaten 33
- 1 ay
@_Umarsızcocuk__ Yaşımdan vurmak sana ne kazandıracak oğlum 🤔
- 1 ay
@_Umarsızcocuk__ Benim yaşıma gelmeyecek misin? hep aynı yaşta kalmayı garantiledin mi? komiksiniz ya 🙄
- 1 ay
Sen konuyu dağıtma da kandırma nedeniniz ne onu anlat
- 1 ay
@_Umarsızcocuk__ kimi kandırıyoruz erkek kandırıyor diyorum
- 1 ay
Ne geçiyor yalan söyleyince elinize hayır hayat sizin zaten karışamam geçmişinizi de değiştiremez kimse
- 1 ay
@_Umarsızcocuk__ önce iyi oku savunma yapmak için fikrin olur
- 1 ay
Senin için değil genel olarak karşıt cins için söyledim hayır bu kadar üzerine alınacağın ne yaşadın bu kadar
- 1 ay
@_Umarsızcocuk__ Alınmadım gördüğüm şahit olduğum şeyler tecrübe ya bunlar... o yüzden kriter edindim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 ayGenirmesi 🤢
125 Yorumla- 1 ay
Gaz çıkarması?
Cevap sahibi1 ayYani bir zahmet birkaç saat tutsun değil mi? Çok ayıp.. başıma geldiğinden yanıtladım🙄
- 1 ay
🤣🤣🤣 ayıp tabiki ben ayıp değil demedim insanoğlu olabilir tabi istemeyerek olursa yargılayamayız 🤣
Cevap sahibi1 ayYani ilk buluşma adı üzerinde. Biraz adab , biraz tertip.. dağdan geldiğini bu kadar belli etmesin. Ben dikkat ediyorum. İlk izlenim sonuçta. Baksana insanın aklında kalıyor , utanç verici.
- 1 ay
🤣🤣🤣🤣🤣 kesinlikle katılıyorum sana
Cevap sahibi1 ay😂👌
- 1 ay
Çok güldürdün beni dün ya ahahahah
Cevap sahibi1 ay🤣.👌👌
- 1 ay
İlk bulusmada basına gelen geğirilmesmiydi osurulmasımı? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 ayGenrmsi🙄.. ayy midemi bulandırma hatırlatıp 😵💫😵💫😵💫
Cevap sahibi1 ayÇok boşluğuna geldi sanırım ağzından bırakıverdi.. duyduğumda anlam veremedim.. bi şaşırdım
- 1 ay
Ayıp bişey ya 😂😂😂
Cevap sahibi1 ay🤢🙄😵💫bir sçmadğı kalmıştı 2. Bulusma olsa onu da yapardi
- 1 ay
Yani benim basıma gelse böyle bir durum görmezden gelirim ayıp olmasın diye sen ne yaptın?
Cevap sahibi1 ayYok hicibisi yapmadım tabi gormezden geldim ama gözümden düstü
Cevap sahibi1 aySaygısızlık olarak üstüme aldım
- 1 ay
Kötü olmuş 😄
Cevap sahibi1 ayÖyle
- 1 ay
Hayırlısı olsun diyelim
Cevap sahibi1 ayKesinlikle.. daha iyilerinin karşımıza çıkmasını diliyorum.. dağdan mağaradan inenleri kabul etmiyoruz😅
- 1 ay
Umarım :)
Cevap sahibi1 ayThankss
- 1 ay
Ricalarrr
- 1 ay
Ne alaka? Sigara da gaz formunda neticede... Sigara yakınca kimse gocunmuyor.
Cevap sahibi1 ay@Frankenstein16 yanında bir kız genirirse bu sözüme bir sigara yakarsınn
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. İlk buluşmada beni en çok soğutan şey saygısız tavırlar olur. Sürekli telefonla ilgilenmesi, karşısındakini dinlememesi, garsona kaba davranması ya da kendini fazla övmesi beni direkt uzaklaştırır. İnsan ilk buluşmada her şeyini göstermez belki ama karakterinden küçük izler verir. Benim için dış görünüşten önce tavır önemlidir. Bir insanın nezaketi yoksa, sohbetin güzelliği de bir yere kadar kalıyor.
10 Yorumla
1 aypazarlıkçı cimri cebinde akrep olan
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle para her zaman 2. planda olmalı
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada beni en hızlı soğutan şey: saygısızlık ve telefon bağımlılığı 🙃 Sürekli telefona bakıyorsa, story atma derdindeyse “burada olmak istemiyor galiba” hissi geliyor direkt. Bir de garsona kötü davranan, ukala, egolu tavırlar aşırı itici 😶🌫️ Senin için kırmızı çizgi ne peki, ilk buluşmada asla görmeye tahammül edemeyeceğin hareket ne? 💬
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sürekli kendini övmesi, hep başkalarından bahsetmesi ve karşı tarafı dinlememsi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cıvık biriyse ve sürekli kendini övüyorsa kaçarım
71 Yorumla
1 ayFazla ego, sürekli telefona bakma, her konuda kendisini övme, cimriligini anlatan sözler ve davranışlar, benim düşüncelerime katilmayip kendi fikirlerini empoze etmeye ısrarcı olması. İlk buluşma için bu kadar. Zaten bunlari farkedersem 2 olmaz, herkese iyi günler..
21 Yorumla- 1 ay
Sanada iyi günler krallll
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayÇokkk samimiyet yoksa sarılması, sürekli temas etmesi direkt masadan kalkıp gitme sebebim olabilir. Sonra ay, geçen ay şu arabamı değiştirdim, yok bu evi aldım elimdeki saatin fiyatını biliyor musun diyip her bokunun fiyatını verip bununla övünecekse midem bulandı diyip kalkarım sjsnsjjs
15 Yorumla- 8 gü
Esila
- 8 gü
Benmi seni engellemişim senmi beni engelledin 😀
- 8 gü
@isabella181919 biondaki nur ceferlinin şarkısı çok iyiii iki tanede ben öneriyim sana 1-roya&rizvan qaytar eşqimi-live
2-nesimi memmedov- çağır - 6 gü
Dinleyeceğimm
1 ayİlk buluşma izlenim ve gözlem için önemli
- yanımda telefonla oynaması
- Göz temaslarından kaçınması
- sohbet sarmaması
- kaçamak cevaplar vermesi
- net olmayış
- mesajda Farklı, yüz yüze Farklı olması
Bu davranışlar beni uzaklaştırır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 ayGarsona karşı küçümseyici tavırlar içinde olması, hesap fazla gelince kavga etmesi, sürekli kendini övmesi. Kaba olması. Bence bunlar.
22 Yorumla- 1 ay
Doğru
- 1 ay
Evet ✅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Garsona artistlik yapması
Malından mülkünden bahsetmesi
Sürekli telefonla ilgilenmesi vb
21 Yorumla- 1 ay
Haklısın evet
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 ayParası olduğunu gözüme sokması gereksiz temas ve şaka yapması daha çok var da neyse 😅
28 Yorumla- 1 ay
Sürekli kendinden bahsetmesi, havalıyım triplerine girmesi, garsona veya çevresine kaba davranması, hayvan sevmemesi, aşırı ısrarcı olması, daha başında dedikodu yapması, eski sevgilisinden bahsetmesi, ağzı bozuk olması, fazla kontrolcü olması, çok bilmiş olması, sürekli sapık gibi süzmesi başka ister misin daha var
- 1 ay
Benim param var diyosun yani 😂
- 1 ay
Sen herhalde paranla hava atıyorsun
- 1 ay
Keşke param olsa da hava atsam 😂😂😂
- 1 ay
Seni ilgilendiren durum da yok o zaman 😉
- 1 ay
Tamam sen haklısın sen paşasın @Olabilirxwqyx
Yeterki sus okey 😄 - 1 ay
@AfiliYlnzlık sende gaza getirme kızı bilader 😄
- 1 ay
Ya bunun her yeri gaza gelse ne olur, boş sıkıp duruyor 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Soğuk ve umarsız tavırları tanımaya yönelik soru cevaplar yerine temkinli tavırlar sergilemesi ya da fazlaca tutuk ya da sessiz kalması her ne kadar karşı tarafın beğenisine işaret etse de ortamı gereksiz gerer ben içten sıcakkanlı ve samimi bir sohbeti tercih ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 ayHesabı benim ödememi beklemesi ikinci buluşmayı görememesine neden olur
14 Yorumla- 1 ay
Buluşmaya çıkardığın kızın kahve parasını mı ödeyemiyorsun 😂
- 1 ay
Gayet haklısın @alpha_rules
Bir ben bir o diye düşünüyorum bende - 1 ay
@mivernaaaaa Ödeyemiyorsun mu? Değil. Ödemek istemiyorum. Eğer senin böyle bir beklentin varsa amacın erkeği sevmek değil, parasına göz koymak demektir. Sen bana “yatakta verme” garantisi verirsen ben o parayı öderim merak etme. Slz hiçbir şey vermeden almaya alışmışsınız Türk kızları olarak. Ne işe yararsınız ki awk. Gerçekten Türk kızları ne işe yarar? Soruyorum sana. Ne boka yarıyorsunuz?
- 1 ay
Dostum bunlar hep gold digger ların lafları. Yorumuma da üşüşmüş bir gold digger. Nafakası kesilince bana sataşmış. Sanki ben ona bakıcam. Yorumumda da belirttiğim gibi böyle kızlarla ilgilenmiyorum. O ve onun gibilere ilgi duymadığımı anladığı için, benden ilgi dileniyor. Ona bakacağımı falan zannediyor. Halbuki karşımda hiçbir şansı yok.
İlk buluşmada temas ve bahaneleri de koklamak istemek gibi şeyler aşırı itici arabada buluşma istemesi ıssız yerler ve alkollü mekanlar istemesi eve davet etmesi ilk günler ilk buluşmada da sanki 40 yıldır tanıyor aşıkmış gibi etkileyici konuşma çabaları aranası evi işi ile sürekli övünmesi aşırı aşırı iter beni genelde anında bitirdiğim soğuduğum oluyor
21 Yorumla- 8 gü
T. akip atar mısın lütfen 🙏
Şimdiden tşkler 😊👍
1 ayyere tukurmesi yanımda baskalarina artistlenmesi ilk bulusmadan yakinlasmaya calismasi hic hosuma gitmez opmesi falan da kendini surekli ovmesi tarzi seyler
21 Yorumla- 1 ay
Saçlarına dokunması seni rahatsız edermi
1 ayTemas, çevredekilere saygısızlık, argo konuşma ve kendine özen göstermemesi. ilk buluşmaya çıkıp buluşmadan cok erken ayrılmışlığım olmuştur.
30 Yorumla
1 aybaska kizlari anlatmasi, kendini ovmesi, konu bulamamasi soru sorulunca da bos bos cevap vermesi
30 Yorumla
1 aySürekli kendinden bahsetmesi ama sürekli. Seni yok sayması, seni dinlerken aslında seni asla dinlememesi sadece konuşma sırasını bekliyor olması.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 ayCimri ise, fazla samimi ise, eski sevgilisinden sürekli bahsediyorsa, kaba saba konuşuyorsa. Argo kullanıyorsa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Saçma şakalar yapması veya garsonla vs kaba konuşması, sürekli telefonuna bakması ve birçok şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayBakımsız ve saygısız oluşu, narsist ve sinsi olması
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Burnu havada gösterişi gözüme sokan, telefonu ile sürekli sarmaş dolaş olan
20 Yorumla
1 ayKasıntı olması, konuşmaması, havalı olması vs vss daha vardır da aklıma gelmedi
20 YorumlaYalan ve ellerinin tırnaklarının kirli olması yere tukurmesi
10 Yorumla
1 aySürekli kendinden bahsedip egosunu tatmin ederek boş konuşması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
1 ayBiri vardı gülüşü çok iticiydi. Gereksiz kahkaha atıyordu. Antipatik geldi😅
10 Yorumla
1 ayCimri gar koşa koşa kaçarım😂 bana genelde böyle denk gelir bende aksine çok harcarım karşımdakine😂😂
11 Yorumla- 1 ay
Ha şöylee paranın lafını etmeyecek insanlar lazım bize biz karşılıksız bırakanlardan değiliz 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayMaddiyata önem vermesi birde telefona bakması vs iter net
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
1 ayAğzına küfür yuva yapmışsa
Yalancı biriyse ve bunu fark edersem
Geç gelirse11 Yorumla- 1 ay
Kendini devamlı övüyorsa
Devamlı telefonu ile ilgilenirse
Tek derdi cinsellikse
İlk buluşmadan yakınlaşmaya çalışırsa
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
1 ayKaba Saba hareketler
Argo konuşmalar
üstten usten konuşmalar10 Yorumla İlk buluşma denilen şeyi anlamiyorum ne demek İlk buluşma bir de bu İlk buluşma sevgili olmadan önce mi cikiliyor sevgili olduktan sonra mi
13 Yorumla- 1 ay
İlk buluşma tanışma görüşme karşındakinin hal ve hareketlerine diksiyonuna bakma vs vs sonrasında görüşmeye devam edip etmeyeceğine karar verirsin ya da o verir falan :)
- 1 ay
Yoo buluşalımmı deniyor buluşuluyor standart 😂
1 ayBen bi kızla tanıştım 7 yıl önceydi cafe de oturduk orada çalışan çocuk bize baktı gülmeye başladı kızda rahatsız oldu sonra wc gitti çocuk hemen yanıma oturdu dedi kardeş bu kız böyle böyle sonra bende kıza hemen yol verdim
11 Yorumla- 1 ay
Neymiş ya tam heyecanlı yerde bitirdin
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Eski sevgilisinden bahsetmesi, telefonla meşguliyeti. Çok sessiz olması, işi röportaja çevirmesi :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Buluşmadan önce uzun uzun yazıp konuştuğum için bir sürprizle bugüne kadar karşılaşmadım. Ama kendini beğenmiş tavrı varsa anında soğurum.
00 YorumlaAbi ilk buluşmada kendinizi övmeyin bide orası olmadan ilk buluşmaya gelenler kadın ya da erkek hersin cebinde para olsun baktınız sohbet sarmıyo hesabı ödeyin kalkın bidaha yazmaya yemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEski sevgilisinden bahsediyorsa direkt nexttttt
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşması sarmaması iki lafından biri küfür olması
10 Yorumla
1 aySürekli telefona bakması ve garsona çalışana kaba davranması soğumak için yeterli sebep.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
1 ayYapay ve soğuk duruşu.
Anında kalkarım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayTelefonunu ver bakiyim derse uzaklaşirim. 🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 aySorgu memuru gibi sorular sorması
11 Yorumla- 1 ay
Ne konuşsun mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aykendini ovmesi, samimiyetsiz olusu, fazla egooo
11 Yorumla- 1 ay
Egooo diyosunn 😂 evet olmaması lazım
1 ayCinsellik konuşması ve cinsellik beklentisi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySürekli telefona bakması, konuşurken göz teması kurmayıp, beni dinlemezse, garsona kötü davranırsa, bacaklarını acıp oturursa, gevsek gevsek davranırsa o masadan kalkar giderim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aygidilen yerlerdeki çalışanlara kaba davranması. devamlı konunun paraya gelmesi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayOtoriter dayatmacı tavırlar direkt yumruğu yüzüne oturturum
01 Yorumla- 1 ay
Senle buluşan kızın ben
1 aySürekli kendini övüp karşısındaki kişiyi küçük görüyorsa
10 YorumlaKafede veya restoranda buluşmak
Oturmayı sevmem. Sabah koşusunu birlikte yaparız orada konuşuruz kafama yatarsa şans veririm10 Yorumlahafif olsada saygısızlık yapılması
10 YorumlaKasılıp bana olabilecek misin demesi
11 Yorumla
1 ayEgoist ise bay bayy
10 YorumlaArgo ve egolu konuşması
10 Yorumla
1 ayKüfür etmesi kesinlikle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayÇevredeki insanlara kaba davranması
10 Yorumla
1 aysürekli telefona bakması
12 Yorumla- 1 ay
Senin gibi nadide çiçeğin yanında telefonla oynayan adam apaçık hödüktür😉
- 1 ay
ddskckfmöfnfm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 aySürekli telefonla oyalanmasi
10 Yorumla Sürekli ben şöyleyim ben böyleyim tarzında konuşması
00 YorumlaYanında arkadaşı ile gelmesi kesinlikle kaçarak giderim
00 Yorumla
1 ayHesap ödeme kavgası
11 Yorumla- 1 ay
Bir sen bir o.
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
1 ayMalum parti vibesi vermesi 😅
11 Yorumla- 1 ay
Akp olmasında hangi parti olursa olsun ;)
Normal olması
12 Yorumla- 1 ay
Niye anormalmi olacak
1 ayBana burma bilzeik almamasi😡😡🥰
110 Yorumla- 1 ay
Tek sıkıntımız buydu
- 1 ay
Evet cnm🥰🤗
- 1 ay
Bide ilk bulusmada alacak bilezik heeee 😂😂
- 1 ay
Evet cnmm 🥰🤗bnm guzelligimden dolayi. sende guzel ol sanada alsinlar 😘
- 1 ay
Derdi para olanın güzelliğinden ne olacak kankam bırak biz çirkin kalalım ;)
- 1 ay
canım sevgi gostergesi o 🥰😘hep oylesin ztn 🥰🥰
- 1 ay
Yok gardaş gösterme bana sevgi göstergesi ben sevmem 😊👍🏻
- 1 ay
Hak etmiosunuz ztn 😘
- 1 ay
Hadi eyvallah bilezik kardeşşş
- 1 ay
Gorusruz canım 😘😘😘🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
1 ayHmmm üstüme atlaması tabiki sapiksa öyle oluyor
01 Yorumla- 1 ay
Üstüne atlamasımı 🤣
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım