İlk buluşmada karşı tarafı ilk kez gördüğünüzde nasıl davranırsınız?

Biriyle görüşmeden önce mutlaka uzun soluklu yazışır, bolca karşılıklı foto paylaşırım. Bu sayede zaten samimi ve sıcak ortam kurar, ilk gördüğümde de uzun yıllardır görmediğim biri gibi sarılırım.
Olduğum gibi davranırım açıkçası. Olmadığım biri gibi davransam nereye kadar ki? İlla bir seviyeden sonra insan duygu yoğunluğunun olduğu zamanda gerçek karakterini belli eder. O yüzden hiç yapay davranmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Karşı tarafında yapay davrandığını fark edersem anında soğurum ve ilk görüşmemiz son görüşmemiz olarak kalır.
Karşı tarafa bağlı, geliş şeklinde samimiysem sarılırım, o benimle tokalaşmak isterse tokalaşırım. Duruma göre değişir. İlk gördüğümde tabi ki baya heyecanlı olurum.
Saygı ve efendiliği severim. Bu sebepten onun elini uzatmasını ya da sarılmasını beklerim. Çünkü onun gelişine göre benim bir duruş sergilemem gerekir. Ben aşk ile konuştuysam, oda konuşmuştur. Belki utangaç olabilir.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Sarılmak isterim. Hiç konuşmak istemem saatlerce bakmak isterim. Konuşunca her şey karmakarışık hale geliyor. Çünkü o anda insan rahat rahat konuşamıyor
Hiç yaşamadım ama sarılıp tokalaşma biraz zor ilk anda kin gerek yok. Sıcak bir gülümseme içten sohbet yeterli
artık ilk görüşmeler eskisi kadar heyecanlı geçmiyor.
Ölü taklidi yaparım. 😀
Aramızdaki samimiyete bağlı.
Utancımdan yüzüne bakamam büyük ihtimal
Saygılı seviyeli
Tanımazdan gelirim
Elim totoma karışır
Sarılırım galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?