Hoşlandın, çekimi aldın ve buluştun ama buluşmada öyle şeyler konuşuyor ki... Yani, orada bırakıp gideceksin.
Karşı taraf hangi muhabbeti yaparsa, ilk buluşmadan kaçıp gidersiniz?
Hoşlandın, çekimi aldın ve buluştun ama buluşmada öyle şeyler konuşuyor ki... Yani, orada bırakıp gideceksin.
Karşı taraf hangi muhabbeti yaparsa, ilk buluşmadan kaçıp gidersiniz?
Eski ilişkilerinden bahsediyorsa, din/siyaset açıyorsa, sürekli kendini anlatıyorsa ve genel olarak fikirleri bana çok tersse ikincisi gelmez yüksek ihtimalle.
Ağzını yayvan yayvan "yia aşko" diye başlayan her muhabbet.
Bir de o itici ses tonu..
Aynen şu şekil:
https://youtu.be/koY4S1BbR5w
Asdfgg
Cevap
7Cevap
İlk buluşmada evlilik muhabbeti, evlenirsek şu evde kalırız muhabbeti, annem bunu çok sever muhabbeti, annemsiz bir yere gidemem muhabbeti, el tutmaya çalışması, temas etmeye çalışması, sürekli ve aşırı konuşması ya da hiç konuşmaması, hakkımda bir şey merak etmemesi.
Para ile güç gösterisi, temas etme çabasi, samimiyetsiz ve dozunu aşan iltifatlar silsilesi, evlilik sözcüğü geçen herhangi bir cümle, ozguvensiz hareketler. çocuksu davranis. ve kafa yapımın uymayacagini anladığım an. vedee anne kuzusu olunması. tsbiki değer verilsin hatta en iyisine layık olduğunu hissettirsin annesine. ama anne kuzusu olayı çok başka.
Eski sevgililerden bahsetmek.. para konusu iş konusunu açmak ya da sürekli telefonu ile ilgilenmesi benimle ilgilenmemesi. enerjik olmaması ve cinsellik. bu konular olursa soğurum ben direk. ayda siyaset konuşması
eğer konuyu ilk buluşmadan cinselliğe getiriyorsa veya ailesinden bahsediyorsa daha ilk günden gelecek planı kuruyorsa beni korkutur
Şu konu bu konu değil bazı insanların vurgulari konuşurken ki mimik ve hareketleri :) dünyanın en güzel kadını olsa katlanamam :)
Hemen para pul hakkinda konusmasi ve kendisine bir sey almami istemesi vesaire. Tamam, demek ki paragoz. Kac ahuna koyim kac!!
ekonomi siyaset bencede parasıyla övünmesi benide irite eder
Parasıyla övünmesi, yatım var arabam var vb sinir oluyorum
Siyaset , eski sevgili , arabası , parası , şusu , busu
Futbol, kariyer, karı kız konuları, araba, ekonomi, siyaset falan.
Aşağılığı tavırlar etrafına , para konusu ve egolu konuşmalar
Daha önce verdin mi vs
Evlilik ve para muhabbeti
siyaset, para, eski sevgili konulari vs vs
Ex inden bahsediyorsa kaçın
Cinsellik ve evlilik
@simlitavsan bu kız bu işi çözmüş beyler
Siyaset
Siyaset