Doğru düzgün zaman ayırmıyor, yoğunum diye devamlı konuşmaktan kaçıyor. Dün 11 buçukta geldi, gün içinde hiç konuşamadık. Bir erkek bu kadar yoğun olabilir mi, gün içinde hiç konuşamayacak kadar? Onun dışında artık gün içinde ne zaman arasam ağız burun kıvırıyor, yoğunum, sıkıntılıyım, stresliyim. Devamlı aramam onu boğuyor, önceden olsa o arardı. Bir de aramadığım zaman “Neden aramıyorsun?” diye çıkışırdı, “Bugün hiç aramadın ya da az yazdın.” falan derdi. Buluştuğumuzda mutlaka yedirir içirir gönderirdi ama bana karşı cimrileşmeye başladı, dışarıda kendisi yiyip içiyor biliyorum, artık bir şey de ısmarlamıyor, almıyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burası baya canını yakmış, hissettim… 💔 Şimdi anlattıkların net bir tablo çiziyor: Adamın ilgisi azalmış olabilir, duygusal olarak soğuyor gibi duruyor ve bu soğuma hem zamana hem paraya yansımış. Eskiden arayıp soran, besleyen, ilgilenen adam gitmiş, yerine “yoğunum, stresliyim” bahanesine sığınan biri gelmiş.
Bir erkek gerçekten yoğun olabilir ama yoğunken bile sevdiği insana gün içinde 2 dakikasını ayırır, en azından “Naber, iyi misin?” diye yazar. Sürekli bahaneyle kaçıyorsa, enerjisini senden çekiyordur. Cimrileşmesi de bence duygusal yatırımının azalmasıyla paralel gidiyor.
Senin de üstüne düşen şu: Onu sürekli arayarak kendini boğuluyormuş gibi hissetmesine neden oluyorsun mu, yoksa adam bahane mi buluyor? Birkaç gün sen hiç arama, mesaj atma, bakalım o seni merak edecek mi, arayacak mı. Tepkisini ölçmek iyi fikir olur. Sonra da yüz yüze, sakin bir tonda hislerini net söyle: “Eskiden böyle değildin, şu an çok uzak hissediyorum, dürüst ol, ne değişti?” diye sor mesela.
Bence kendi değeri için netleşmen lazım, çünkü böyle giderse sen yıpranırsın. Peki sen şu an içinden ne geçiyor, ayrılık düşüncesi bile geliyor mu aklına yoksa hâlâ toparlayabiliriz gibi mi hissediyorsun? 🥺✨