Selam arkadaşlar
Eskiden beni çokxsevdiğini söyleyen , asla kopmayacağımızı söyleyen biri bir anda değişti , konuştuk düzelir gibi oldu ama yine bir anda iğrenç davranmaya başladı.
Verilen değer aniden değişir mi? Hakkını helal et dediğimde noluyo diye korkan biri niye aniden çik hayatimdan der.
Eskiden beni çokxsevdiğini söyleyen , asla kopmayacağımızı söyleyen biri bir anda değişti , konuştuk düzelir gibi oldu ama yine bir anda iğrenç davranmaya başladı.
Verilen değer aniden değişir mi? Hakkını helal et dediğimde noluyo diye korkan biri niye aniden çik hayatimdan der.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senden daha çekici birisi karşısına çıktıysa demek olabilir. Benimde başıma geldi ve her gün ondan daha da tiksiniyorum.
Bu kadar iğrenç olabiliyorlar mı ya , dün seviyorum diyor bugün aniden değişiyor
Bi erkek bir anda vazgeçmez vardır bi sebebi ya da öncesi
Ama ne olabilir seviyormu , başkasını mı buldu, bana gerek mi kalmadı, ben ona hata yaptıgımi düsunmüyorum tek hatam şu olabilir beni her uzaklaştirmaya çalıstıgı zaman hayatimdan çikarmamak için herseyi yaptım
Ya imkansız olmasını fark etmiştir, ya sana anlatamadığı bir durumun içinden çıkarmıyordur, ya sana layık olmadığını anlamıştir, ya herhangi bir sebepten seni mutlu edemeyeceğini anlamıştır, ya senin yaptığın ama farkında olmadığın bişey onu çok yaralamıştır ve kaldıramıyordur, ya ailesinden dolayı seninle kavuşamayacağı gerçeği vardır. Gibi gibi uzayıp gider.
Ama bütün bunların hiç biri yoksa bundan öncesi seni ne ne kadar sevdiği konusu aslında öyle değilmiştir.
İmkansız olduğu olabilir , anlatamadıgi durum yüzde 50 olarak olabilir , layık olmayi bilemedim , mutlu edememek üzmek olabilir yüzde 40 , ailesi olamaz, ben yaralayacak değilde sıkmış belki olabilirim bana açiklama yapmasi netleşmesi için yuzde 10
Bu saydıklarımı ve varsa başka ihtimalleri olasılıkları sen bilmiyorsun. Ama bence ısrar etmemelisin. Dönüşü varsa o sana dönsün. Yoksa zaten sebebin ne olduğu ya da senin ısrar ediyor oluşunun bi önemi ve anamı yok.
Artık etmiyorum pes ettim yapabilcegim herşeyi yaptim ona karşı teşekkür ederim görüslerin için
Rica ederim.
Aniden değişmez canım başkasını bulmuştur seni kendinden soğutmaya çalışıyodur ki sen ayrılacaksın günah keçisi sen olacaksın onu düşünüyodur
Sevgili olsak bunu düsunurum de ama arkadaştık hani ona her derdimi anlattıgim için beni çok iyi tanıdigi için hazmedemiyorum
Erkek mi kadın mı yani niye hayatından çıkmak istemediğini söyledi hoşlanma tarzı bişey var mıydı ki
Değer vermiyorum diyen erkek
Evet bir aralar vardi ama 3 kez reddettim , reddettikten sonra bile olmamısti böyle aradan aylar geçti ve gunden güne değersiz hissettirdi ki seviyorum derken bile çok değerli hissettirmemişti.
Insan sevildiğini anlar çünkü o anlamda birsey hissedemiyordum
Ama yine de bence seni hayatından uzaklaştırmaya çalışıyo ya çok aşık olmayacağını bildiği için yapıyo bunu ya da başkası var
Uzaklastirmaya çalısıyor onu anladim ama neden onla açik açik konuşmak istedim tersledi beni
Hâlâ seviyor olsa uzaklaştırırmıydı , olmayacağını biliyordu?
Beni çok üzdüğunü biliyor son zamanlarda acaba ondan mi
Yoksa başka biri var veya bana gerek kalmadımı
İşte iki ihtimal var zaten
Sence neden olabilir ya bakxsana ciddiyim max 2 hafta once sana birşey olmayacak , ben hep seni sinir edicem diyordu ama şimdi of bilmiyorum. Tek bildiğim çok koyuyor
Tabi alışkanlık var bağlılık var zor bir durum ama belki artık duygularına engel olamıyodur ve istemediğinden çok acı çektiği için uzaklaşmanın en iyisi olduğuna karar vermiştir
Tamam çok teşekkür ederim erkekleri anlamak neden bu kadar zor ya
Maalesef hep böyleler evliyim ama. hala anlayamıyorum
Allah yuvanızı çok mutlu etsin inşallah
Amin inşallah
En büyük ve hiç değişmeyecek ihtimal olan başka birinin olması, senden daha iyi olduğunu düşündüğü birini bulması bu kadar.
Saf duygularla sevmemiş, çirkefleşmesi bu yüzden, empati yeteneği yok.. Hevesi geçince vazgeçmesi o kadar normal ki.
Değişmeyeceğini anlamıştır
En başindan beri olmaz dedim öyle olsa o anda değişmesi gerekmezmi
Beklediğini alamamış senden
Arkadaştik ama her seferinde dedim ona , sonrasinda iyiydi ama nolduysa bir anda kötu oldu ve ciddi anlamda nefret ettiğini hissettim
Seviyorsan bile nasil gitmesine izin verirsin ki
Sana gelmiyorsa gittiği birileri vardır
Anladım ama ne biliyim üzdü arkadaşimdan olmak
Üzülme çürük olan meyve ağaçtan düşer 🤷🏼
Teşekkür ederim ☺
Rica olunur saygılarımla 🤞🏻
Yeni birini bulduğu içindir muhtemelen...
Iyide sevgili değildik arkadaşiz dedim ona , saniyesine değişen biriydi. Ya gerçekten onla agladım güldüm hazmedemiyorum aniden açiklama yapmadan gidişini. Hatam olsa hakli ama
Arkadaşlıktan öteye gitmediğini anladığı için değişmiştir, beklentisi varmıştı demek ki sizden..
Arkadaşlık yetmemiş diyorsun yani peki sence nefret var mıdır?
Nefret olduğunu sanmıyorum.😊
Bilmiyorum ya nolursa olsun ben ona nefret edilcek birşeyler yapmadım ve umarım nefret etmiyordur
Nefret edilecek bişey yapmadım diyorsanız gönlünüzü ferah tutun.😊
Yapmadım sadece değer verdim , deger sonucu belki sıktım ama nefret edebileceği bjrşy yapmadim
Seni elde edemediğşndwn
bir bakıma hala sevdiğinden ve guruna yediremediginden diyebilirmiyiz?
İyide öyle bile olsa niye kaybeymeyi göze alsın ki
İstediklerini ona vermediğinde
Arkadaş olarak yeteri kadar verdim ama yeterli olamadım demek ki
Arkadaştan öte istemiş anla sende
:(
Seviyorsun anlaşılan o sen o türde yaklaşsaydın
Ya beraber güzel zamanlar geçirdiğim birini kaybetmek biraz hüzünlendirdi ama eğer sevseydi , hissettirseydi bana ben ztn reddetmezdim ama gercekten hissettirmedi
Arkadaştık beraber çokça güzel , kötü zaman geçirdim güzel gunlerin hatrına ona ep şans verdim ama onun bunu yapması seviyorum derken koydu yani
Madem şimdi ona desen hep seni arzuladım senle herşeye hazırdım desen döner bence
Bilmiyorum yeniden tanışalim dediğimde kendisi göruldu attı ve onun şu huyundan çok korkuyorum sorunları çok görmezdencgeliyor bende tamctersi biriyim ztn olaylar burdan fıskırdı
Seni istiyom seninim her şekilde sende beni istiyor musun diye yaz bence
Biraz düşüneceğim teşekkurler ama yazsam sanırım görüldü yiyeceğim
Yemezsin sizaten burdan herşey konuşulmuyor mesaj da attım bakmadın daha
Bence yerim ama off off
Reddedemiyeceği bi görüntü senin de :)
Göruntüyle bağlayacağima bağlamayım hiç
Kullan bence en büyük silahın bırak o sana gelsin
Yani ruhun fotografı atilsa atardim ya 😂
AA beden etkili bu durumda
Beden fotografı atma taraftarı degilim , kimseyi bedrnimle bağlamaya çalısmam çunkü beden çurur gider
Öyle ama duygularda onla beraber
Düşünceye göre değişr ama yinede teşekkur ederim goruslerin için
Bemde sana takip attım yazdım özwline
Bakacağım inşallah şimdi
Bekliyom