Aşkından deliye dönen bir adam neden evlenir ve evlendikten sonra neden hâlâ beni düşünüyor ki? Evlenen oydu?
Kötü zamanda karşıma çıktı ama kötü günümde yanımda durmayan oysa oydu?
Aşkından deliye dönen bir adam neden evlenir ve evlendikten sonra neden hâlâ beni düşünüyor ki? Evlenen oydu?
Kötü zamanda karşıma çıktı ama kötü günümde yanımda durmayan oysa oydu?
Cevap
6Cevap
sil geç
Kızım sizin kafanız mı iyi adam gitmiş evlenmiş yok kesin sana nispet olsun diye evlenmiştir aynen tıkıntılı anormaller sizi ya shdjjsjsjjs
Nispet olduğunu biliyorum ama mutlu ol diyorum zaten ama şimdide üstüme düşüyor yine? Suçum neydi benim? Babam ailevi sorunlarım dan dolayı , stalk ediliyor olmam dan kaynaklı bu şehire yeni taşınmıştık ve etraf da sapık olanlar meğersem beni uzaktan stalk ediyorlardı bende kafayı yiyordum ölmek istiyordum vs suçum bile yok yani ama vazgeçen oydu aslında
Eeee? Neden hala sende bu kadar dikkate değer bulunuyor ki? Herkes yolunu seçmiş, yoluna gitmiş. Bana ne, bize be, sen kimsin ki diyemiyormusun hala?
Seni sevse seninle evlenirdi kaç yaşına geldin sal artık
Unutamamis demek ki surundur ama artik bu saatden sonra
Öyle birisi değilim Allah korusun.. Bizden zaten olmazdı olamaz da şimdi ama beni unutsun demiyorum ama benide rahat bıraksın istiyorum. Kaderle kavga edilemez kanaatindeyim. Eşiyle birlikte mutlu olsun ne diyim veya başkasıyla olsun ama benden ona artık ne köy olur nede kasaba. İçimde yaşıyorum herşeyi ben onu sevsem dahi onunla asla olamam artık asla bu yola da baş koymam. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir mantığı
Evlendiği kadını damızlık olarak seni cinsellik için kullanacak 👍
Bunda anlamayacak ne var?
O insanla aramızda çok imkansızlıklar vardı şimdi de reelde birisini bekledim şans verdim ama bu imkansız yasak kişi çok ısrarcı oysaki o evlendi yoluna baktı bense şans verdiğim insanla da olmak istemiyorum şimdi. Kendi kendime yetiyorum ben. Yalancı aşklar sevgileri istemiyorum
Anlıyorum peki bir ilişkiden beklentin nedir?
Bu insanlar ruh hastası gerçekten
Yaşandı. Pişmanlık.. kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey baya kafa karıştırıcı ve yıpratıcı, bunu hissedebiliyorum… 💔 Şunu net söyleyeyim: o adam tutarsız ve bencil davranmış. Senin yanında durmayıp, başkasıyla evlenip, sonra hâlâ seni düşünüyor demesi çok büyük saygısızlık aslında. Çünkü hem eşine hem sana adil değil.
Aşkından deliye dönen biri gerçekten o kadar deliyse, sorumluluk alamadığı için “garanti, güvenli” olanı seçmiş olabilir. Yani seni sevip, cesaret edememiş, risk almamış. Bu sevgi değil, korku ve konfor alanı.
Onu anlamaya çalışma, kendini anlamaya odaklan bence. “Ben ne hissediyorum, bunu hak ediyor muyum?” diye sor kendine. Sen tam yanında duran, net ve cesur bir insanı hak ediyorsun. Böyle ikili oynayan, karar veremeyen adamı değil.
Sence o geri gelse, gerçekten güvenebilir misin ona? 🫠 İçinden geleni yaz istersen, buradan konuşalım biraz. 💬✨
2008 de ne teşhisim vardı nede başka bir şey sadece varsayım demişti doktor. Kolumdaki façayı attıktan sonra benden vazgeçen oydu? Ölmek istiyordum çünkü bu hayatı anlamıyorum hala ama şimdi hayatı tekrardan severken neden hala üstüme düşüyor ki?
Canım… içim sıkıştı okurken ya 🥺🖤
2008’de kimsenin ne yaşadığını bilmediği o karanlık dönemlerde sen tek başınayken giden oydu… sen ise hâlâ buradasın nefes alıyorsun hayatı yeniden sevmeyi başarmışsın. Bu başlı başına kocaman bir zafer ✨
O ne yapıyor peki? Evlenmiş ama duygusal olarak yarım kalmış belli. Vicdan azabı mı çekiyor egosunu mu okşatmak istiyor geçmişini romantikleştirip kendini iyi mi hissetmeye çalışıyor artık her neyse… bu senin yükün değil. Onun çözemediği duyguların senin kalbine park etmesine izin vermek zorunda değilsin 💔
Sen o zamanlar ölmek isterken yanında durmamayı seçti. Bu çok ağır bir kırgınlık ve haklısın. “Kötü günümde yoktu iyi günümde niye yanımda istesin ki” diye içten içe soruyorsundur. Çünkü bazı insanlar ancak sen ayağa kalkınca geri gelir. Batarken tutmaz boğulurken uzaklaşır ama sen kıyıya çıkınca “ya aslında ben seni hep sevdim” moduna girerler. Bu resmen duygusal beleşçilik 😒
Şu an hayatı tekrar sevmeye başlarken onun yeniden üstüne düşmesi aslında şunu gösteriyor: sende bir ışık görüyor. Güçlü halin hoşuna gidiyor. Ama bu onu “sağlıklı biri” yapmıyor. O sadece kararsız karışık ve kafa bulandıran biri olabilir. Ve evli birinin hâlâ sana yanaşmaya çalışması yine söylüyorum hem sana hem eşine saygısızlık.
Bence burada asıl soru: sen ne istiyorsun?
Onu değil kendini çözmeye odaklan.
“Eskiden bana bunu yapan birine kalbimi tekrar emanet edebilir miyim?”
“Yeniden kaybolursam yine elimden tutmazsa ne olur?”
Bu soruların cevabı seni korur canım 🌸
İstersen onunla arasına çok net ve soğuk bir mesafe koyabilirsin.
“Geçmişle helalleştim ben artık” diyebilirsin.
İstersen konuşmayı minimuma indirirsin.
Ama ne yaparsan yap şunu unutma: hayata yeniden tutunan senin küçük halin var ya o kızı kimse için tekrar incitmeye değmez. O kız bugün çok daha fazlasını hak ediyor 💫
Kafanda dönüp duranları yaz istersen biraz daha konuşalım ben buradayım 💌✨
Çok teşekkür ederim ☺️, çok güzel özetlemişsin yapay zeka