Dün kendisini iş çıkışında gördüm yanıma gelip konuşmadı uzakta oturmuştu büyük ihtimalle daha öncede ona benzettiğim kişide oydu benleyken başkasıyla nişanlandı ve benimle devam etti tabi ben iki ay sonra öğrendim sonra evlendi evlendikten bir hafta sonra iş yerime geldi kendisini esnafa dövdürecektim o derece rezil ettim sürekli annemi arıyor beni kötü bilmesin diyip ağlıyor ve 1 sene olacak hala iş çıkışımda beni gözetliyor haricinde kendi numaramı değiştirdiğim için iş numaramı arıyor sesimi dinliyor kapatıyor engelledim her yerden ve dün artık kardeşine yazdım beni rahatsız ediyor diye çare olarak bunu buldum ama hiç sanmıyorum bırakcağını napmalıyım sizce? Karısı tam çirkef ona söylesem bana bizi ayıramazsın gibi senaryolar kuracak kafasında insanca iletişim kuramıyoruz nasıl uzaklaştırıcam bunu yarın birgün nişanlanıp evlenirsem bu kişi karşıma çıkıp durursa huzurumu kaçırcak bundan korkuyorum
Cevabın nedir?
bencede onun ailesinden biriyle paylaş bu durumu annesine babasına söytle ya da senin ailenden biri konuşsun olmaz öyle takıntılı olmuş bu ilerde oılmuş işinide bozar
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum kalkıp biri hayatıma girer falan bu manyak yine çıkışa gelir ne biliyim bir sürü şey olabilir yani
En İyi Cevaplar
Çirkefle evlenip sonra sağda solda mutluluk arıyorlar böyle. Yine dövdür sen onu
15 Yorumla
Soran+1 yılBirinin ahını alıp başkasıyla mutlu olunmaz
Soran+1 yıl:) bunun ki çabuk çıktı annemi arayıp ağlıyormuş çok mutsuzum beni kötü bilmesin hakkını helal etsin diye
Soran+1 yılaynen bu kez öyle diycem gerçekten zaten buldu bulacağını çektiği acı yeter ona
En temizi kayınçosuna söylemek. Kayınçolar böyle güzel kardeşim enişteleri döver, dövmeli. Şahsen ben döverim.
027 Yorumla
Soran+1 yılKayınçosu küçük çocuk
- +1 yıl
Bence yav. şak herif buradan cesaret alıyor. Seni geçtim bir kadının hayatıyla, evliliğiyle de oynuyor utanmadan. Bir aile yıkacak ve kimse ona dur diyemeyecek... En iyisi o gavadın babasına ulaşıp "oğlunuz beni rahatsız ediyor, beni düşünmüyorsanız bile oğlunuzun yuvasını düşünün ve onu benden uzak tutun" demelisin. O zaman da sonuç almazsan git savcılığa şikayette bulun. Uzaklaştırma aldırırsın, sms bile atamaz sana.
Soran+1 yılBir daha tekrarlarsa yapcam zaten kardeşine de söyledim bir daha gelirse polise vercem diye oda tamam anneeme söyledim konuşucak dedi
- +1 yıl
Malum Türkiye'de yaşıyoruz. Allah korusun sana zarar verebilir, ben fikrimi değiştirdim. Bence direkt savcılığa git, belki olayların içerisinde olduğun için realiteyi kavrayamıyor olabilirsin. Binlerce şiddet mağduru bayan var. Şu siteye bakmanı tavsiye ederim: https://www.anitsayac.com/ Bunlardan birisi olmanı istemem, bu kadınlar hep "eski" sevgili ve "eski" eş mağduru... Kendini korumalısın dostum...
Soran+1 yılHayır gerçekten o öyle biri değil 1 buçuk yıl beraberdik bak bana yapmış olduğu tüm ihanete rağmen onu kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum çünkü merhametli diyeceksin bilemezsin bilirim eski şiddet mağdurlarındanım ve o tür kişileri çok iyi tanırım
- +1 yıl
Tarafsız ve objektif bir bakış açısıyla söylüyorum bunları. Sonuçta eski birlikteliğini saplantı haline getirmiş sorunlu bir insan. Sonuçta kendisine bir hayat kurmasına rağmen eski saplantılarını yaşatıyor. Hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz, hangimiz böyle saplantılar içerisindeyiz? Saplantı içerisinde olanların sayısı da azımsanacak kadar değildir, çünkü kimse onlardan böyle bir şeyi beklemiyor, içeriden körüklüyorlar. Adım gibi eminim, şiddet mağduru kadınların çoğu da şiddeti uygulayanlardan öyle bir şey ummuyorlardır şiddetle tanışıncaya kadar. Aksi halde onları sevmezlerdi, onlarla beraber olmazlardı. Kıskançlık denen illet zayıf karakterli insanı yoldan çıkartıyor. Kendisi evlendiği halde böyle yapıyorsa sen evlendiğinde senin hayatını mahveder, benden uyarması. Tercih senin tabi ki.
Soran+1 yılOnu iyi tanıyorum daha önce şiddet gördüm ve o kişi en ufak bir tartışmada şiddete meyilli olduğnu gösteriyordu ama bu öyle biri dğil ben ondan ayrıldığımda ufak bir çocuk gibi ağlıyordu beni rahatsız etmezdi şuanki amacı bana görünmek değil uzaktan izliyor sebebi çektiği vicdan azabı çüünkü bana evlilik teklifinde bulundu ailemle tanıştırdım aradan 5-6 ay geçti başksıyla nişanlandı ve öyle bir azap çekiyordu ki ağlıyordu başkasıyla evlen mutlu ol diye ben sebebini anlayamıyordum hastalığa yakalndı sanıyordum meğer başkasıyla görücü usulü nişanlanmış sözde zorla ama öyle birşey yok kendisi istemiş bana kız bulun demiş benimle evlenmek istememesinin sebebi var işte beni bu kahretti 2 ay yaşamadım sonra tabi geçti yavaş yavaş o ama o ayları hatırladıkça gözlerim doluyor gerçekten çok çok zor sen evlenme hayalleri kur eşya bile bak sonra başkasıyla nişanlandığını öğren
- +1 yıl
Kesinlikle senin için de kolay bir durum değil, seni anlıyorum. Ama ortada bir sorun var, duygusal hareket etmek yerine en sağlıklısı mantıklı hareket etmek. Ciddi anlamda bir sorun görüyorum ortada. Evli bir adamın eski sevgilisini taciz etmesi sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığının en büyük kanıtı. Maslow'un hiyerarşisine göre kendisine gerçekleştirebilmiş birey başına gelen olayları kabullenir, sonuçlarına katlanır. Gördüğüm kadarıyla erkek kişisi bunu beceremiyor ve rahatsızlık belirtileri gösteriyor. Ben bir obsession görüyorum. Bilmiyorum bu konularda uzman kişi değilim, sadece seçtiğim meslek gereği az buçuk anlıyorum bu işlerden. Tehlikeli sayılabilecek bir durumun içerisindesin, bunun farkında olup gerekeni yapmanı gerçekten yürekten istiyorum. Ben şiddet mağduru bir annenin evladıyım ben istiyorum ki hiçbir kadın şiddete maruz kalmasın. Sana bu şiddeti uygulayacak erkeğin sevgisinden ve saplantısından şüphem yok.
Soran+1 yılObsesiyondan ziyade şizofreni belirtileri var çünkü beni çok sevdiğini söylediği halde ağladığı halde iki gün sonra başkasıyla evlenip sonra pişman oluyor eminim karısına da şu an gayet seviyor davranıyordur çünkü kızla konuştum ona gidip resmen kendisiyle evlenmesi için yalvarmış yani kız öyle söylüyor kızda gerçi yalancı aylar önce çektiği resmi bugün çekildik diye bana atıyor adam benim iş çıkışıma gelmiş kıza söylüyorum bunu nişanlıyken kız bana diyorki şu an burda bak resmimiz diye :D kız nerde oturyo kocelinde biz nerdeyiz İstanbul yani bilemiyorum gerçekten hem ağlıyıp acı çekiyor hem başkasıyla evleniyr gerçekten psikolğum bile çözemedi bu kişiyi
- +1 yıl
İşte psikolojisinin normal olmadığı konusunda hemfikiriz seninle :D Bazen insanlar dengesizlik diye yorumlar bunu, büyük bir ihtimal sen de "dengesiz salağın teki" demişsindir, genelde böyle tipler hasarlı oluyor. Böyle bir insan bugün seni seviyorum diyorsa yarın senden kaçacak delik de arayabilir. Tedavi edilmeli ve topluma kazandırılmalı. O da sevmeli, sevilmeli ve güzel bir hayata sahip olmalı. Bu kafayla çocuğu olabilir, nihayetinde evli. Düşünsene o çocuğu? Böyle bir babaya, sevilmeyen bir anneye sahip olacak... Ne kadar sağlıklı bir toplum adayıyız böyle, ülkenin geneli maalesef bu halde. Bundan dolayı sen de farkında olup bu sorunu insanı hayatından uzakta tutmalısın, belki de ciddi anlamda tedavi almasına sebep olursun.
Soran+1 yılZaten kardeşine tedavi ettirin dedim kendisinin kötü biri olmadığını düşünüyorum gerçekten beni sözle kıracak cümleler hiç kullanmadı en bakımsız halimde bile dakikalarca gözlerime bakıp bana aşık olduğunu söyledi ve çıkarsız dı benden bişey aldığı yoktu çoğu zaman hiç sarılmadan öpmeden yanımdan gider sana elimi sürmeye kıyamıyorum derdi ama çok kararsız bir kişiliği vardı ve gerçekten dengesiz di
- +1 yıl
Şuanda nedense "halen seven" bir kadınla konuştuğumu hissettim. Bu benim hissiyatım sadece yanlış anlama. Bir şekilde ilişkiniz bitmiş, o evlenmiş ve şuanda seni rahatsız ediyor. Sen de birazcık iyimsersin gibime geldi, halen ona toz konduramıyorsun. Bence böyle iyimser ve olumlu hatıraları aklından uzaklaştırıp durum değerlendirmesi yapmalısın.
Soran+1 yılGeçen aynı hissiyatı başkasına vermiş olmalıyım aynı yorumu başkasından da duydum iyimserlik konusuna gelince malesef öyleyim sanırım burcumun özelliği sevgi konusunu bilmiyorum onu özlemiyorum bu bile yeterli kanıt sevmediğim konusunda tabi emin değilim bikaç resmini sikmeye kıyamadım
- +1 yıl
Yani bu yorumu bir başkasından daha almış oldun. O hissiyat doğuyor istemsizce. Öfkeli olabilirsin, öfkeli olman demek sevmediğin anlamına gelmez. Hatta nefret ile sevgi arasında çok ince bir çizgi var ki ben çoğu zaman aşkın nefreti beslediğini düşünürüm. Nötr olmak sanırım dengeli olmak. Ne iyi ne kötü. Ama sen oldukça iyi tarafta görünüyorsun, özlememen de öfkenden kaynaklı inkar olabilir. Bilemiyorum böyle bilirkişi yorum yapıyorum ama bende kalanlar bunlar :D
Soran+1 yılBunlar hiçbirşey değiştirmez içimde ona karşı birşey var diyebileceğim kadar yok
- +1 yıl
Zaten değiştirmemeli. O evli bir adam her ne kadar sorunlu olsa da. Bir karısı var ve karısının ondan iyi veya kötü beklentisi var. Ama bizim konumuz burada sana rahatsızlık vermesi ve hayatının ilerleyen dönemlerinde seni sokabileceği potansiyel tehlikeler. Bunların farkında da olmak gerekiyor.
Soran+1 yılFarkındayım zaten 5 ay sonra gidiceğim için o biraz beni rahatlatıyor
Soran+1 yılBuna imkan vermeyi düşünmüyorum çünkü sınavlara hazırlanıyorum başka birşeyle ilgilenmemem gerekiyor
Soran+1 yılDuygularımı kontrol edebiliyorum :) zira bu süre zarfında hoşlandığım bir kişi olmasına rağmen daha fazla onu düşünmemek ve hayatımı etklememesi için biran önce bulunduğu yerlerden uzaklaştım işede yaradı
Soran+1 yılMantıklı düşünmek gerkiyorsa doğru dur. Sonuçta ben onu hayal ederken karnımda kelebekler uçuşurken sınavı boşlayacağım
Soran+1 yılBen okumuyorum ama hazırlanıyorum kritik bir dönem üstelik bir dakik bile kaybım olmaması lazım
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılkarısına söle
01 Yorumla
Soran+1 yılKarısına senle nişanlandı benleyken dedim olsun bir hatadır bizi ayıramayacaksın demişti kıza senle nişanlı ve hala peşimde diyorum attığı mesajları gösteriyorum olsun ben affettim diyo :) Şimdi buna atsam bunu bana diyeceği şu bizi ayıramayacaksın biz çok mutluyuz yani kıskançlıktan başka bir şeye çalışmıyo kafası hem karısına söylesemde eski sevgilimin onu takacağını hiç sanmam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılkarısının erkek kardesı abi var mı acaba onlara desen de meydan dayagı atsalar
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok sanırım
- +1 yıl
iyi oldugun bir erkek arkadasın yok mu peki söyle harbıden erkek olacak
Soran+1 yılerkek arkadaşım yok
- +1 yıl
telefon etse anasına avradına sovse korkutsa felan dıye dusundumde
Soran+1 yılPolise gidicem bir daha gelirse
- +1 yıl
işin zor ne deyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile büyüklerin e söyle ya da onun ailesinden birine böyle set mi olur ya evli ama halen seni rahatsız etmesi de ne oluyor mus öyle o sopa yi hak etmis
02 Yorumla
Soran+1 yılAileside rezil kardeşine söyledim işte oda annesine söyleyecek bir daha gelmez inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
+1 yılFani Aşk Yoktur, AşkIarın Hepsi Baki OIanadır. Tek Fark Şudur Ki; Kimi Sanatı Gôrür, Kimi Sanatçıyı.
500 YorumlaKesinlikle şikayetçi ol.
Elindeki mesajları da silme en azından delil olur.02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmadı aradı sesimi dinledi kapattı onlar duruyor zaten engelledim ben sonra
+1 yılHaberlere eski sevgilisi tarafindan vurulan kiz , tecavuze ugrayan kiz, sokak ortasinda dovulen kiz olarak konu olmak istmiyorsan isler boka sarmadan sikayetci ol.
00 Yorumlakardeşine değil. annesine babasına söyle. onlarla konuş. ya da polise şikayet et
02 Yorumla
Soran+1 yılKızda sizin hemşeri :/ samsunlu ama tam çirkef karısı
abin felan yok mu adam gibi bir dayak istiyor galiba evlenmiş hala seninle derdi ne
07 Yorumla
Soran+1 yılAbim yok malesef
Soran+1 yılBir dahakine polise gidicem
Soran+1 yılSavcılık ilgilenirmi acaba sonuçta sadece çıkışa geldi benle konuşmadı ben ordan geçiyordum da diyebilir
Soran+1 yılİnşallah ilgilenirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen bu çocuğu halen seviyormusun unutabildin mi dürüst ol?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor belki bişeyler kalmıştır içimde ama bu bana ne acı çektiriyor nede onu özlememe sebep oluyor sadece bana yapılanları hatırladıkça kendime üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılüçharflisellik yaşadınız mı?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılaldattı mı seni cimcime?
Soran+1 yılBenleyken başkasıyla nişanlandığına göre aldatmış oluyor
Cevap sahibi+1 yılAman sende cimcime , Sende başkasını bulursun.
Soran+1 yılBirini bulmak gibi bir arayışım yok
Cevap sahibi+1 yılbulursun hep mst yap nereye kadar
Soran+1 yılne diyon ya sen
Eşini bul kesin çözüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞikayet et o sen tepki vermiyorsun diye öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılTepki vermiyor muyum benim ona verdiğim tepkiden ötürü millet hırsız falan zannetti dövüceklerdi ondan sonra zaten karşma çıkmadı dünde uzakta duruyordu yani bana görünmemeye çalışıyordu tesadüf gördüm
Cevap sahibi+1 yılDışarıdakiler önemli değil iki yumruk yer ikide o atar vesselam😄
Evdekilerin öğrenmesi lazım birisinin dur demesi gerekiyor
Soran+1 yılsöyledim zaten anneme
Cevap sahibi+1 yılAnnene söylesen ne olacak onun annesine söyleyeceksin
Bak o seni saplantı haline getirmiş aşk sevgi yok
Seven insan derki ben ayrılacağım seninle beraber olacağım
Diğer seçenek ikinizi birden götürmek😉 Buda olabilir söylersin karşındaki kabul etmez ise rahatsız etmezsin
Sürekli sürekli rahatsız etmek olmaz o kafayı bozmuş seninle kendi hayatı pok olmuş seninkininde içine etmeye çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Şikayetçi Ol :)
00 Yorumla
+1 yılanneni arayıp ağlaması ilginçmiş.
00 YorumlaŞikayetçi ol?
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kardeşine en sonunda şikayet edicem diye
Soran+1 yılYapıcam ona son kez peşimi bıraksın diye uyarıda bulundum bir daha yaparsa gidicem
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılpolise başvur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGit karakola
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gelirse gidicem gerçekten
vurur seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılEsine soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım
- +1 yıl
Onun esine
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Polise git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrezillik
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakmış o sana...
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunu zararsız biri bana zarar vermez ama gerçekten ileride sıkıntı olcak
Cevap sahibi+1 yıl:) ne istediğiini öğren
Soran+1 yılBana diyeceği şu hakkını helal et böyle olsun istemezdim bu yani ne istediğini bilen biiri de değil amaçsın yaşıyo
Cevap sahibi+1 yılKonuş gönder o zaman
Soran+1 yılBen onunla konuşursam daha çok cesaret bulur
Cevap sahibi+1 yılKonuşana kadar da devam ederse...
Soran+1 yılEn sonunda şikayet edicem
Cevap sahibi+1 yıl/) mantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl155 i ara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başkasıyla evlenmiş olan eski sevgilim peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne