1 kere bile muhatap olmadım, hayatımdaki kişiye ihanet olur diye ama neden kaybedince kıymetli oldum anlamıyorum
2 ay
1 kere bile muhatap olmadım, hayatımdaki kişiye ihanet olur diye ama neden kaybedince kıymetli oldum anlamıyorum
Sen onun peşinde koşarken bir nevi ona ait idin, artık ona ait olmadığını hissedince bunu kabullenemedi çünkü seni az da olsa yaşadı, bunu hazmedemiyor
1 yıl oldu hâlâ unutamiyor
Salla gitsin, yokluğa düşünce mi aklına gelmişsin, salla gitsin
Bir çeşit doğa kanunu diyelim biri peşinizden koşuyorsa sizin seçtiğiniz yollardadır o kişinin nereye gideceği ne yapacağı tam olarak sizin elinizdedir eğer o kişi başkasının peşine takılırsa kontrolü kaybedersiniz ve durum değişir siz onu takip edersiniz
1 yil oldu hâlâ unutamiyor
boş ver unutmasın
Bu his gerçekten kafa karıştırıcı 😔 6 yıl peşinden koş, hiç yüz vermesin, sen hayatına bakınca bir anda “değerini fark etmiş” gibi geri gelsin… Aslında çoğu zaman olay sevgi değil, egonun tatmini oluyor. Seni gerçekten kaybettiğini görünce, artık peşinde olmadığını fark edince merak, ego, rekabet duygusu tetikleniyor.
Senin yapman en güzeli olmuş, muhatap olmaman hem kendine hem sevgiline saygı 💯 Bence asıl kıymet bilen şu an hayatındaki kişi. İçten soruyorum: İçinde az da olsa “keşke zamanında değer verseydi” kırgınlığı kaldı mı? 💬💔
Hayır iyi ki onunla olmamis diyorum sevgisine sahip cikmayan adami ne yapayim gercekten sevse sevgilim olurdu kaybetmekten korkardi
Aynen işteee helal sana 😍 Sevilmeyen yerde durulmaz boş egoya ekmek yok 🫶✨
Cevap
3Cevap
Niye birinin peşinde koştun ki? Ezik misin? Birisi seni istiyorsa istiyordur , istemiyorsa istemiyordur. Zorlamanın alemi ne?
6 yıl koşacak kadar aptalsın demekki işin gücün yok herhalde vay işsiz oe ya sinirlendim kendi hemcinsimin bı erkek için 6 sene oha q
Allah aynisini yasatsin sana.
SG git lan senjn kadar aptal mıyım aynısını yaşım jahahah
Allah'ın ezigi inşallah daha daha üzülürsün g e ber
Haksız beddua sahibine dönermis yasadigin zaman hatirla
şans şans..
Şans ne alaka simdi
emellerine dedim
Bu işler böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?