2. Defa soruyorum ama sevgilime bu fotoğrafı attım. Ailemin yanında bu giyim hoş olmaz dedi. Ben de normal bı kıyafet olduğunu söyledim. Hayır olmaz dedi. Ben sana baskı yapmıyorum giyceksen ayriliriz dedi ve bitti. Açık bir kıyafet mi
2. Defa soruyorum ama sevgilime bu fotoğrafı attım. Ailemin yanında bu giyim hoş olmaz dedi. Ben de normal bı kıyafet olduğunu söyledim. Hayır olmaz dedi. Ben sana baskı yapmıyorum giyceksen ayriliriz dedi ve bitti. Açık bir kıyafet mi
Cahil bir toplum için yeterince açık. Fakat senin üzüldüğün kişi, sen hangi elbiseyi giyersen giy sana güvenmek yerine, herkesin seni dikizleyeceği algısına girmiş. Sana güveni olan biri olsaydı, bu elbiseye kesinlikle laf etmezdi. Sana ne anlatırsam anlatayım boş gelecek ama, bence ilişki sandığın şeyin bittiği için şükretmelisin.
bu elbise açık mı şimdi? acilen göz muayenesi olsun ya da beynini sanayide değiştirtsin vesaire aman ne diyorum ben işte ya o kadar saçma sapan bi hareket bu!
Cevap
20Cevap
Normal bir elbise o. Ne giymenin istiyor çok merak ettim
Ayak bileğime kadar uzanan etek
İyi ki bitmiş
Allah için baskı yapmiyor hali buysa baskı yaptığı zamanı tahmin edemiyorum elbise gayet uygun ve açık saçık bir şey yok ayrilmakla iyi yapmışsın kendini kurtarmışsın kim bilir elbiseyle gezen başka kadınlari görünce aklından neler geçiyordu da seni böyle giyindirmek istemedi pislik
Bu açıdan normal, bacak bacak üstüneyken belki sıkıntı olabilir 🤔
Bacaklarin dolgjn ve cok duzgun bu nedenle bozilmustur ama bence boyke guzel bacaklarin varsa evet giymelisin.
fantezi kuruyor bacak arasından uzanan bir el falan filan...
Bir elbiseyle ayrılan adam bahane arıyordur zaten. İyi olmuş boş ver
Detayları hoş değil bacak arana doğru düğmeler var yani iyi bir izlenim olmazdı
Adamı tebrik ediyorum. Adammış
Ne
Adamın çizgisi belki. Taviz vermemiş, herkes yapamaz
İyi olmuş Kurtulmuşsun
Bu elbise için bıraktıysa s. g
Buna açık diyorsa ayrılmanız isabet olmuş
Giyilebilir birsey
Açık kıyafet görmemiş herhalde
Bu elbise açık değil ki
Bitsşn
kaç yaşındasın
Normal ve düğmeli olması çok hoş
Değil
Başka bulursun sizdeki Sevgi bitmez
Ne var bu elbisede ya
Hani resim yokki
Ha gördüm pardon neresi açık bu kıyafetin
Ona göre acıkmış ailesinin yanında giyemezmisim
Ulan benim ablam bizim yanimizda bile daha açık giyer dışarda da onla gezer ne varmış bu kıyafette oldu kara çarşaf giyerek dolaş eve gelince de perde diye takarsın
Çok yakışmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?