Evliliğe giden ilişkilerde ve evliliklerde bu tarz seylerin onemi çok fazladır kimileri için.
Bir erkek, o kıyafeti kadının giymesini istemiyor ise hem o kadının kıyafeti ne icin giydiğini hemde cevredeki yabancı veya tanıdık erkeklerin ne amaçla bakıp yaklaşacağını bildiği için karışmaya hakkı bulunduğunu düşünmektedir. Eğer ki kadın bunda direnip ısrar ediyorsa erkekte ciddi olarak bir özgüvensizlik problemi oluşturur ve ilişkiye son verebilir. Bu durum kadınlara anlamsızca gelebilir ama erkek bu hikayenin sonunu bilebilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben karışmasına bir şey demem ama bu kadar çok karışmasını anlam veremiyorum çünkü evli Değiliz mesela evli olunca nasıl karışacak onu da bilmiyorum
Gene bi aleyna vakası 😂😂😂, bunu yazan 2. Kızsın. Burdan bi kızla daha tanışmıştık o da benzer bi durum yaşamıştı 😂, bahane o bahane giysi miysi hikaye başından savmış seni kısaca.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyorsun bana defol defi zaten ama hala seviyorum ya
Yani 4 yıl surduyse büyük bı başarı ayrıca bır kıyafetle de değildir sanırım yoksa ilk defa mi öyle kıyafet giydin? İlk kezse gitmeyebilirdin ya da böyle cevap vermeden iyiymis