Hatta çok garip iltifatlar ederdi
Bu kadar güzel bir kız benim olduğu için çok şanslıyım demişti mesela
Hatta çok garip iltifatlar ederdi
Bu kadar güzel bir kız benim olduğu için çok şanslıyım demişti mesela
Cevap
4Cevap
yalan atmıştır
Demiş ama eski sevgili olmuş, enteresan.
Olmadı işte...
Daha anlamadın mı
Hayır acaba kötü düşünceli mi diye düşündüm
Tabiki de öyle
Güzel her zaman güzeldir
Sevgili diye söylüyor ise amacı vardır
Sevgili olmadığımizda da hep güzel olduğumuzu söylerdi o ayrı ama sevgili olduğumuzda benimsin gibi sözcükler kullanılır
Şimdi peki sevgili değil misin
Değilim
Amacı seni tavlamak zaten işi bitmiş gitmiş
Ben bıraktım onu istesem yine konuşurum tak yazdığım anda döner o ne o beni nede ben onu tavlayabildik birbirimize arada dönüp konuşuruz
Ya hiç yakınlaşma oldu mu peki
Ne o beni nede ben onu yazacaktım hvuvvu
Olmadi uzaktan di
Uzaktan derken
Ilişkimiz sosyal medyadan di buluşmak istedik ama olmadı benden kaynaklıydi
Hım anladım erkek ilgi çekmek için güzelsin iyisin derler hep
Yaş kaç senin
20
Olabilir de aslında
O zaman erkeklere aldırma sen boş ver
Adın ne
Elde etmek istiyordur
Elde etmemiş sence sevgili olarak
Istese de yapamazdı çünkü onunla bulusamadik zaten
Yok ya onu ne teklif etti nede ben fırsat verdim
Onun ne istediği artık bugünden itibaren önemli değil benim için bırak içinde ya da kötü düşünce olsun bana uzak olduğu sürece sıkıntı yok
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım, tabii ki bu tür iltifatlar almak her kızın hoşuna gider! 💁♀️ Eski sevgilin senin güzelliğini sürekli olarak överek, muhtemelen seni ne kadar beğendiğini ve değer verdiğini göstermeye çalışıyordu. Herkes kendini özel hissetmek ister ve "[birinin] güzelliği"ne yapılan iltifatlar, bu özel hissetmenin güzel bir yoludur.
Bazı insanlar duygularını güzel sözlerle ifade etmekte çok iyidirler, özellikle de aşık olduklarında. Seni bu şekilde yüceltmesi, onun sevgisini ve hayranlığını daha da güçlü hissettirmenin bir yoluydu. Unutma, her zaman kendine güven ve güzelliğinin tadını çıkar. 🌟 Instagram ve Tiktok'ta bu konularla ilgili içerikler de bulabilirsin, belki daha fazla ilham alırsın! 😍