Biz göbeğiyle severken elin kızları kol kaslarına dokunur 🤧

Biz göbeğiyle severken elin kızları kol kaslarına dokunur 🤧
Bu konu üzerine bir bence yazabilirim aslında güzel bir konu ve soru. Şöyle ki çalıştığım daha doğrusu eski şirkette bir kadın vardı benden 2 yaş kadar büyük. Eşi polisti, 3 yaşlarında da erkek çocuğu vardı. Neyse detaya girmeyelim 😊 Çok bakımlı olmayan ve kilolu bir kadındı. Boşandı ve sonrasında bir hırs yaptı ve şu an oldukça fit ve seksi bir kadın oldu. Sosyal medya da ekli oradan görüyorum ve bazen ben bile şaşırıyorum.😊
Evet hep böyle ama neden yani 😂
Eşinin birazda kendisini kilosu yani dış görünüşü nedeniyle istemediğini düşündü demek bilemiyorum ama ilk gördüğüm kadın ile şu an gördüğüm kadın arası neredeyse uçurum.😊 İnsan zayifladıkça ve fiziği daha düzgün hale geldikçe yüz guzelligi de ortaya çıkıyormuş bunu da öğrendim.😊 Anlattıklarından yola çıkarak kadına ilgi ya da bir his besleniyorum ve en başta samimiyetimiz vardı bana ters bir insan sadece şasırdığım ve sorunda denk geldiği için detaylı yazdım. 😊
Cümle içerisinde vurgulayıcı olan kelime her ne kadar ''güzelleşmesi'' de olsa, aslında yardımcı görev alan ''ayrıldıktan sonra'' öbeği de bir o kadar dikkate tabi tutulmalıdır. çünkü, durum için iki ihtimal göz önüne alınacaktır.
birincisi ; güzelleşen şahıs hayatının bellidir ki en doğru kararını vererek sevgilisinden ayrılmış, onu yiyip bitiren belki de sömüren o insan evladından kurtularak yüzüne renk gelmiş, gün yüzüne çıkmış, derin bir nefes almış, beyne giden oksijenle giydiği her şey, yaptığı her saç şekli onu daha da güzel göstermeye başlamıştır.
ikinci ihtimal ise, güzelleşen şahsın tekmeyi yemiş olmasıdır, ki bu güzelleşen şahıs için 'oh olsun' dedirtecek bir durumdur. tekmeyi yiyen mağdurumuz, bir süre ağzına tek lokma koyamadığı için zamanla leğenini küçültecek, bollaşan kot pantolonlarının ardından hiçbir giysisinin içinde duramaz olması ile yapacağı alışveriş eyleminde de, ayrılığın onda yarattığı psikozla, küçük bir değişiklik yapacak, adeta bir taş olacak, sonraki ilk eski sevgili ile karşılaşmada onu orta yerinden ikiye bölmek için yanına alacağı bir figuranla da amacına ulaşacaktır...
Ayrılık sonrası kendine bakan kadın/erkek çok kişi var ve eski sevgiliyi pişman etme duygusu içinde de olabiliyor. Bazen ama ayrılık sonrası onu daha güzel veya yakışıklı bulabiliyoruz kıymetini bilmediği için insan gözüne öyle geliyor olabilir.
Yakışıklı ya da güzel olmuyor aslında hiç böyle bir şeye denk gelmedim bir kere eski dediysem de hiç tekrar dönüp bakmadım bile yani bilmiyorum bu duruma yabancıyım
Cevap
37Cevap
Geçen ay eski sevgilimi yeni sevgiliyse gördüm baya güzelleşmiş bende bilmiyorum :D
Ben eski sevgili ile ilgilenmezdim
Psikolojik o..
Eldekinin kıymetini bilmeyip, ellerin elleriyle ellemesine elden bir şey gelmemesinden hep.. 😄
😂😂 çözüm ne hocam
Eskisini görmemek.. 😄
Döndüm yüzümü yenisine mi diyoruz 😂
Banada yardım et güzin ablammm
Niyet ettim... 😂😂
@tiryakinimtiryakin bu işi ticarete dök 😂
Ticaret riskli bu aralar.. Kur mur zıplıyor habire.. 😄
O yüzden hadi bana görüşürüz.. 😂
Kız orada yardım bekliyor 😂😂
Randevu alayım tiryakinimden öyle gideyim
😂😂
Şu şarkı geldi aklıma 😂
Durumu özetleyen😂
Aslında tip aynı tip ya, aksine ben soğudukça çirkinleşir gözümde, şuna nasıl bakmışım diye kızarım kendime dndn
Çok haklısın 😂
Ayrıldıktan sonra nasıl hırs yaptıysa artık tatlı insan asdddjdk
Ne yazacaktın 😂😂
🤣🤣
Bazı kişiler sürekli başkasının elinde olanı beğenir. Bu da kendi beğenilerine güvenmemelerinin ve ellerinde olana değer vermeyi bilmemelerinden kaynaklanan bir problemdir.
Eski olduğu için, çoğu kişi elindekinin kıymetini bilmez
Çoğu insan yaş aldıkça güzelleşir bundan dolayıdır.
Sizlerden ayrıldıktan sonra, yaşama hevesi gelir de ondan :)
Aslında gözün onda olduğu için sana güzel görünür..
Ayrıldıktan sonra nasıl birini terk ettiğini anlasın diye 😂
Eskileri görmediğim için kime neyini dokunduruyor bilmiyorum. Umrumda da değil. 😴
Benimki aksine çok tipsiz olmuş geçen gördüm instada
Benden ayrılacakta güzel mi kalacak? Göçer o çöker
Ayrıldığım bir çok kız ayrıldıktan sonra bi bakımlı bi güzel oluyordu anlatamam
Eldekinin kıymetini sonradan öğreniyorsun ne yazık ki 😔
Çok itici bu. Çok mu aradın bunu
Yok direkt bu çıktı 😂
Bir kere düzgün konuş abi bir kere 😒
Ayrıldıktan sonra spora gidiyoruz :D
Neden ayrılınca ama 😂
Aksine sevmediğim zaman gözümde güzelliğinden eser kalmıyor..
Öyle mi olurmuş? Öyle olsa bile eski sıfatını aldıktan sonra dikkatimi çekmez, fark etmem.
Sevgilin varken dışarıya niye bakıyorsun ki? Senin de sevgilin "dışarıdakiler sadık, bizimki neden o... pu" diye sormalı.
Benim sevgilim yok ki 😂
Yanlış okumuşum, sen kaybetmissin demek ki.
Yok be trol soru çok şey yapma 🤣
Onu yasatmaya and icmis biriyim
Siz devam edin böyle 😄
Bi bilsem ulan bi bilsem
Eski sevgili canı cehenneme
ay çokta umurumda ya güzelleşmiş güzelleşmemiş
bilmem bana hiç olmadı o mesela
Kime niyet kime kısmet diyelim
Hadi açıklasınlar da öğrenelim artık ☺️
Hırs yapan hemcinslerin
Ayrılınca insanlar hırs yapıyor çoğunlukla
Kendine bakmaya başlamıştır
Kendine bakmış demek ki. Seni pişman etmek istemiş
Bana öyle gelmiyorlar niyeyse
Göbek ve kol kası ilginç. Yağ olmasın o.😄
Benimki niye tam tersi iluyo hep😂😂😂😂
Off fena olmuş bilirim o acıyı
Kaybedince değeri anlaşılıyor işte ya da çekim
Bende bu sorunun cevabıni cok merak ediyorym bi anda evrim geciriyorlar
Kimse kimseyi ciddi sevdiğine inanmıyorum
Kasın nesini seviyorsunuz kızlar anlayamıyorum
Ne kasmış ap. Sanki madene iniceksiniz
Sanki kas yapınca sk de büyüyor. Saçmalık ya
Bence tam tersi galiba. Kası napıcam ben ya
Bir ihtimal kaçan balık büyük olur ondan
Ee yeni sevgili yapmak için ozbakim şart 😃
Sanırım ayrılık hırsından dolayı oluyor.
İyi olmuş
😂😂
Özlediğin içinn
Hic oyle bir sey yasamadim
Ayrılık güzelleştirir insanı
Bunu kendine sorman lazım
Elleri kırılsın 🤣
Psikolojik :D
Hırs yapar
Sana öyle gelir
elindekinin kıymetini bilmemek oluyor bu
Hep aynida gormuye göremeye guzel geliyo