Kanka falan değiller çok yakın değiller ama rahatsız oluyorum, alttan alttan istemiyor beni ama saf sevgilime anlatamıyorum, bariz bir şekilde de belli etmiyor ne yapmam lazım ya komple çıksın gitsin
2 ay
Kanka falan değiller çok yakın değiller ama rahatsız oluyorum, alttan alttan istemiyor beni ama saf sevgilime anlatamıyorum, bariz bir şekilde de belli etmiyor ne yapmam lazım ya komple çıksın gitsin
Erkek arkadaşının tamamen sana odaklanması gereken onu rahatsız edecek bir şey yapman lazım. Eğer ısrarla o kızdan uzak dersen ters teper o kızla daha çok iletişim kurar. Sen uzak dur aklına karpuz kabuğu düşür :)
Sevgilinin kız arkadaşını kıskanman o kadar normal ki, hislerin baya anlaşılır geliyor bana 🥲 Ama komple “çıksın gitsin” demek direkt söylenince ters teper. Bence önce sevgiline suçlayıcı olmadan “Ben böyle hissediyorum” diye anlatman lazım, somut örnek vererek.
Sen konuşsan, o kızın yaptığı pasif agresif hareketlerden hangisini ilk söylemek isterdin mesela? 🙄💕
Cevap
3Cevap
söyle silsin. sevgilin değil mi söz geçiremiyor musun
Böyle yaparak sevgilinle aranı bozarsın haberin olsun.
Oluruna bak. Elbet gerçek yüzünü görür.
Ona odaklanma, sevgiline odaklan.
Rica ederim.
eğer seni dinleyip hayatından çıkarmıyorsa sen çıkaracaksın sevgilini senin mutluluğundan önemli olmamalı isterse saf olsun lezbiyen olsun sen istiyorsan yapmak zorunda
Sevgilinin kız arkadaşı niye oluyor
Sevgiline, senin bir erkek arkadaşının hayatından çıkmasını isterse ve sen reddedersen bunun "normal" olup olmadığını sor
Eski sevgilin yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?