Sevgilimin üniversitede bir grubu var. Grup 5 6 erkek 1 kız. Kız bakımsız biraz erkek gibi. Sevgilisi de var. Ama erkek arkadaşımla konuşmasından rahatsız oldum erkek arkadaşıma söyledim mesafe koydu biraz da olsa. Yine de fazla mesafe koyamıyor çünkü aynı gruptalar. Fakat kız fazla laubali. Erkek arkadaşımın da yapabileceği fazla bir şey yok gibi. Nasıl aralarını açabilirim? Kizi da hiç görmedim sadece fotoğraflardan ve yazışmalardan biliyorum. Sevgilim başka şehirde. Kız sevgilisi olmasına rağmen erkek arkadaşıma ve diğer arkadaşlarına asko falan diyor. Cok rahatsız oluyorum nasıl uzaktan aralarını açabilirim ve bunu erkek arkadasim fark etmez?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevgilin seni severse zaten uzaklaşır
sevgilim mesafe koydu ama ben tamamen küssünler istiyorum
ya ciddi ciddi şu soruları görünce hayrete düşüyorum. adama güvenmiyorsan neden berabersin. hadi ona güveniyorsun ozman kneidnemi güvenmiyorsun neyin korkusu bu. her zman arkadaşları olacak iş yerinde evinde vsvs bu kadar paranoyak olmayın
Sorun guvenmek degil kizim sevgilisine asko diye konusuyor olmasi
@Truthnews bende diyorum ne var bunda
ben sevgilime güvenmesem devam etmem zaten kızı kıskanmıyorum da sadece rahatsız oluyorum istemiyorum o kızın çevresinde olmasını ama kızla aynı gruptalar mecbur bir araya geliyorlar
e bu çok normal bir şey
Şu şekil skskksld
Sevgilin onun olduğu ortama girmeyecek konuşmayacak muhattap olmayacak bunu yaparsa ancak sorun çözülür aksi halde huzurunuz kaçar.
kızın olduğu ortamlara okul harici girmiyor zaten rahatsız olduğumu bıkıyor daha önce çok kavga ettik en büyük kavgalarımız onlardı hatta fakat başka türlü nasıl tamamen kopar ilişkiler sevgilim son sınıf bu arada
rahatsız olduğumu biliyor yazacaktım bıkıyor yazmışım
Tamam konuşmasın görmezden gelsin
görmezden gelse aynı grup içinde garip olur gibi geliyor bana daha çok dikkatini çeker kızın
Bence cok yanlış bir dusuncen var bazi insanlarin yapısı o dur aralarini bozarsan birgun de birileri sizin aranizi bozar ayrıca kizin sevgilisi varmış
yapısına baslattirmasin bu nasil yapı nasıl zihniyet sevgilisi olan bir erkeğe asko demekte ne nasıl bir düşüncesizlik bu
Kızın adı ve annesinin adını bana özelden yaz halledeceğim o iş bende, birde sevgilin adı annesinin adı. Soyadına gerek yok
🤣🤣
👍🤣
Ben göbeğe yazı yazan cinciyi tavsiye etmiştim ama bu da olur :)
Büyü haram
İş erkek arkadaşta bitiyo, onun koyması gerek mesafeyi
o zaten mesafe koydu bir daha asko derse tepki de veririm dedi ama ben yine de huzursuzum
Ona güven
güveniyorum ama insan yine de rahatsız oluyor
Haklısın
sevgilinin kız arkadaşı olamaz zaten normalde
senden başka
Kız arkadaşların varsa , o kızı bir yerde sıkıştırıp dövün
Yazdığında yazmıcak hatta direkt söylenilir bile konuşmak istemediğini net olsun nolcak
arkadaşları aynı sürekli aynı ortamdalar
Bende olsa asla görüşmesine müsade etmezdim
o kızla asla konuşmaması ancak diğer arkadaşlariyla da konusmamasiyla olur o zaman da arkadaşsız kalır nasıl diyim hepsiyle bağları kopar diye
uzaktan kızdan iyice soğutmak lazım ki sadece ben dedim diye değil kendisi de konuşmak istemesin
ama nasıl yapicam bilmiyorum
Şu göbeğe yazı yazan bi cinci hoca vardı. Ona git o halleder.
Sevgilini kendine bağlayıp ipleri eline alabilirsen kontrol sende olur istediğin kızdan uzaklaştırman çok kolay olur
öyle zaten şu an uzaklaştı eskiye göre ama tamamen kızdan soğumasını istiyorum mesela ben istedim diye degil kendisi kızla konuşmak istemesin istiyorum
küssünler istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Grupla takilirken send egit yanlarina
burada değil başka şehirde
Mk oyuzden diyoz yanina git diye
dikkat sen senden uzaklamasın
benden niye uzaklaşacak pardon?
Maço biriyle arasını yap … onu frenler 😎😄
sevgilisi var zaten kızın
Maço biri olması lazım …. Aşkoları bıraktıracak
gruptan ayrılsın
ayrılırsa arkadaşsız kalır zaten gruptan biriyle de ev arkadaşı
Araya girme ya
5-6 erkeğin arasına giriyorsa sıkıntı 😂
dimi yaa zaten kendisi de bakımsız erkek gibi biraz
Bakımsız kızmı olur ya onlarada bakan varsa ne biliyim yani büyük konuşmayımda diğer gözle şey yapmak için bakmam bile
kız çirkin zaten
Bence lbdo konusunda senden yüz bulamıyorsa kanka ayağına kaynatıyolar
Kıza yürü