Bunu neden yapıyorlar mesela ne düşünüyorlar amaç ne erkek mi kalmadı maalesef bir türlü anlam veremiyorum arkadaşlıkta bundan kötü kazık gelmez bence
2 ay
Olay erkek kalmaması falan değil.
Bu tip kızlar birisiyle sevgili olabilir miyime değil birinin elinden sevgilisini alabilir miyime bakıyor. Zaten sevgilisi olan, hele de arkadaşının sevgilisi olup sınırları çizmesi gereken bir erkek ona ilgi gösterdiğinde kendini karşı konulamaz falan sanıyorlar.
Psikolojik rahatsızlık gibi desek yeridir yani.
Doğru tespit
Bu dediğin durum gerçekten insanın içini acıtan cinsten… 😔 Enişteci kız dediğin tipler genelde ilgi, onay, ego tatmini peşinde oluyor, “yasak” olana yönelmenin verdiği adrenalin de hoşlarına gidiyor. Ama işin sonunda hem seni, hem ilişkiyi, hem de kendilerini rezil ediyorlar.
Sen böyle şeylerden rahatsız olman çok sağlıklı. Peki bu olay sana birebir mi denk geldi, yoksa çevrenden mi gözlemliyorsun? 💬🧠
Cevap
3Cevap
karaktersiz varoş onlar
Sevgililerini yakın arkadaşına anlatan kızlarda oluyor genelde bu sen mutluluğunu anlatırken kıskanç ezik senin mutluluğunu çalmayı düşünüyor
Gerçekten hoşlanabilirler ama elinden almaya çalışmak başka
Bir şey diyim mi hoşlanabilirler çünkü onların elinde olmayan bir şey yani çalmakta isteyebilirler ben yapmam yapamam ama birisi bana yapsa bir şey demem
Bazısı sahipli olana arzu duyar
Tercih edilmek hoşuna gidiyor kadınların
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?