Erkege hoşlandığını belli ediyo mesela erkek yaklaşınca soğuk yapiyo utangaçlikmi bu ciddi bisey istemiyo ama onu da kaybetmek istemiyo öyle uzaktan uzaktan ilgisini mi sevmiş oluyo ne bu?
Güncellemeler:
4 ay
BAZI hemcinslerim arkadaşlarım yapıyorda o yüzden sordum üniversitede Hepo yapıyolar bazıları o. rspluk diyor bazıları iyi bisey diyor anlamadım bi türlü anlayamadım öyle merak etmistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47Ego tatminimi
aynen oyle.. kovalarısn bı kızı senı ceker azcık umut verır yanına gıdıp adım atmaya kalkınca baska tırplere gırerler.. ınsan olmayı ogrenemeden sekıl yapmaya kalkarlar.. hayatım boyunca bu tarz ınsanlardan nefret etmısımdır.. kısılıksız der gecer
Amaç ne yani burada
Yani şimdi sen benden hoşlandım varsayiyorum bana adım attım ben hemen adımına karşılık verirsem kaçarsın gözünde kuculurum ağırdan alırsam ama iyi bir şekilde tavlarim
Sözlükten dolayı n ler m olmus
Nasıl ego tatmini degilmi
Ego'yu bile bilmez trip atmayı bilmez tatlıcık kendini değerlendiriyor
Kendini değerlendirme mi kotu bisey mi bu
Zaten bir ilişkide mesafe olmalı saygı olmalı Aynı yatağa girsem bile seviye olmalı çiftler bunu sağlarsa Başka bir şeye gerek kalmaz
Yanı istemiyor oluyor o zmn ego tatminimi oluyor
Karşıdan emin olamıyodur kendi kafasında oturtamadığı şeyler vardır bende öyle olmuştu seviyodum ama harekete geçmiyodum.
Ego tatmini değil yanı herkes ego tatmini diyor da
Neyse saol neyse ne ya merak etmiştim sadece yalan hemcinslerim varda ondan
Bak ciddi bişey istemiyo dedin demekki ilgisi hosuna gidiyo surekli ilgilensin istiyo buda yuzde yuz ego tatminidir.
Sende böylesin dimi knk😂
Keske bunu yapan ben olsaydim daha degerli olurdum bana yapıldı oda seviyo sandim surekli ikilemde birakti beni meger ilgimi kullanmis benden yuz bulamayinca geri gelirdi ego tatmini. Kötü olanlar daha degerli oluyo niyeyse
Aa ilgini kullandığını nerden anladın sanki muneccinmisin knk 😂
Ya kizim benim sevdigimden emin olunca gidiyodu ben vazgecince geri geliyodu hep onu seveyim istiyodu bunu anlamak icin muneccim olmana gerek yok
E ne yaptın peki biraktinmi şimdi hiç görmüyormusun?
Usun zamanmi oldu bırakali knk sene yani
Sildim lan napacam o kimki dünyada bi o mu var sanki
Sordum knk ya meraktan kaç sene diye
Ama senle iyi güzel oynamış knk ahah 😆😆🤣
Akıllan artık haha
Erkek oldugun nerden belli Allahin trollu ikile
Ahaha senle iyi oynamış aferin ona ıyide yapmış size hahaahwh😆😆😂
La sus sen gibi saflara ego nedir anlatiyoruz yersen
😆😆🤣ay nen aynen ondan
La varya sizin gibiler yuznden herkese cevap yaziyoruz 🤪
Tm hadi uza kezo
🤮soruna kusayım bari😎
Hqhqhqhqhqhq ahah ezo
Cidden bunu tam anlatıp öğretirmisin yanı utangaç gibi oluyorlar mesela ne bileyim yinede ego tatminimi nasıl oluo?
bazen bi erkek hoş görünüyor içten bir savaş yaparcasına onu kazanmaya çalışırsın kazanınca da onu itici bulursun ama o sürekli kaçsa deli gibi kovalarsın ama içinde bambaşka bi dünya var senin
Ego ya ni kısaca kesin mi
bence seninde içten hissettiğin gibi ego ama bazı şeyler yaşamayı kendince kabullensende değişik beklentidesin ve eminim bi erkek peşinden koşsa hayat boyu yüz vermezsin bu çok hoşuna giden bişi olacak
Yani amaf nedir iste onu sormuştum ego tatmin etmekmi
Amac
Yol vermekmi gerekiyor böylelerine
Kendine saygısı olan öyle yapar. Erkek olsam düşünceleri ve hareketleri zıt giden ne istediğini bilmeyen kızlarla olmazdim. Cesur ne istediğini bilen kız çekiciliği diyorum
Ego tatmini değil. mi bu
Değil bence. Sadece dünden razı gibi görünmek istemiyordur
Ego tatmini olduğu nasıl anlaşılır peki sence
Bunu uzun zaman sürdürürse anlarsın
Uzunsa egodur peki anladim tsk
Rica ederm
Nasıl yanı ne korkusu
Benim olsun ama Garanti olsun yani evliliğe kadar elinde tutmak gibi bişey
Ego tatmini değilmi bu
Ego değer verilene yapılmaz
Nasıl ya hoşlanılan kişiye yapılmaz mi ne alak sonuçta kendi egosu kabarıyor kimse umrunda olmazki
Ben birini sevsem ego tatmini nasıl yapayım ona saçmalama bence o kadar kalpsiz olunmaz