Ümitcan uygunun İcloud hesabını hackleyen (sleytwinson belki tanırsınız ) kişi Instagram dm leri vs hepsini görmüş. Olaydan sonra n*de atan kızlar vs kızlardan gelen teklifler.
@Hahahahahytyt hadi lan linç yemiycekmisim köpek diyen bi an. cik var burda linç yemiycekmisim oda bende kalsın demiycem ve bu konudada yorumsuzum yani kızların ona yazmasına karşı yorumsuzum nokta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şeref yoksunları, ben adamı görsem bi kaşık su da boğasım var.. basit kendine güveni olmayan cahil Kezbanlar, hackleyen güzel ayar vermiş
O kızlar neden öyle yapıyor söyler misin sen kızsın nasıl düşündüğünü bilirsin
Yazdım ya tamamen kendine güvenmeyen kızlar
Güvenle katile yazmanın arasındaki ilişki ne bu nasıl saçmalık
İstersen o kadınlardan sor hesabını burda yorum yapanlardan sebebini öğrenmek de daha bi saçmalık
Defol burdan feminist köpek
Şeref yoksunları biliyoruz da, sen de beyin yoksunu olduğunu gösterdin
Buna mesaj atan kızların yaptığı kezbanliktan başka bise değil öldürürse hic acımam iyi olmuş derim artık adalet aramam onlar için kahrolsunlar
Miğdem bulaniyor artık🤮🤮🤮
Ben biliyorum aslında neyse linç yemiycem
Merhaba ettim hadi linç yok
merak ettim*
Bunu yapanlar linç yemiyor sen mi yiceksin hadi söyle
Açıklamıyorsan dm den yazmayı aç yaziyim sana
Korkak köpek korkma bişey yapmaz sana feministler
Köpek derken sjshshkaud ağızı topla
Hadi söyle linç yapmıyoruz kimseye herkes düşüncesini soylebilir
@Hahahahahytyt hadi lan linç yemiycekmisim köpek diyen bi an. cik var burda linç yemiycekmisim oda bende kalsın demiycem ve bu konudada yorumsuzum yani kızların ona yazmasına karşı yorumsuzum nokta
Bide korkma diyo ben ne dersem diyim iki saat sovun umurumda değil sadece iki saat küfür duymak istemiyodum hadi defolun
Sen defol adi şerefsiz bu kizlari savunacan sanki biz bilmiyoruz aw akilli saniyo kendini de sehter git sizin gibi varoşları cok gördük biz
Aynen öyle kral
@Hahahahahytyt hadi lan tipsiz
Konuşma şüşko 150 boyunla uza hadi burdan
Mankafa senin dediğin her lafta ben senin beynini okurum beynini kızlar bu çocuğu yakiskli buluyo diyeceksin biliyorum bak beni sinir etme ha
İğrenç insanlar
normal bir insanın ne işi olur böyle tiplerle
Neden çoğu kız böyle yapıyor peki