Bugün işten çıkarıldım kız arkadaşıma yaşadığım durumu anlattım ve bu yaşadığım durumun birden fazla kez tekrar ettiğini anlattım yaklaşık bir yıllık ilişkimiz var o 18 ben 26 yaşındayım ama bu davranışı artık gerçekten bardağı taşıran son damla oldu siz ne düşünüyorsunuz ayrılık kararı almakta iyi mi yaptım?
İşten çıkarılınca sevgilimin tepkisi bardağı taşırdı, ayrılmakla doğru mu yaptım?
Genel olarak ilişkinizi bilmediğim için net şekilde şu haklı bu haklı diyemem ama gördüğüm şu ki ayrılmak için bahane ve fırsat kolluyormuş ve seni hiç umursamadığı da ortada o yüzden olur ya herhangi bir sebepten bir şekilde geri vs dönerse şans verme çünkü geri dönüyorsa sevdiğinde değil başka bir sebebi vardır.
İşten çıkarılmak zaten başlı başına zor bir durumken üstüne bir de sevgilinden destek görememek gerçekten çok yıpratıcı 😞 Mesajlardan gördüğüm kadarıyla sen dertleşmek istemişsin, o ise suçlar bir tonda konuşmuş. “Bana böyle birini istemiyorum” cümlesi de baya kırıcı.
Bence ayrılık kararı çok da yanlış görünmüyor, en azından şu anki haliyle. Partner dediğin, zor zamanda omuz olup yanında durmalı. Sen içten içe ne hissediyorsun, pişmanlık var mı yoksa huzur mu? 💭🖤