Eskiden ben de aynı sizin gibi çevre yapmıştım ama ben de hiç tanışmak için gelen olmazdı, hâlâ öyleyim. Herkesin kısmeti çok açıktı, benim değildi. Hanımefendi oluşumun hiç hayrını da göremedim
2 ay
Eskiden ben de aynı sizin gibi çevre yapmıştım ama ben de hiç tanışmak için gelen olmazdı, hâlâ öyleyim. Herkesin kısmeti çok açıktı, benim değildi. Hanımefendi oluşumun hiç hayrını da göremedim
Ztn önemli olan reelden olması ama öyle abazalarin gelip Instagram istemesi değil onlar günde 100 kişiden istiyor bu kişi bizim için özel olmalı ne bilim şans eseri karşılaşmak çarpışmak bı yol sormak. hayat bizi onla karşılaştırması gerek diye düşünüyorum yaş oldu 25ndndkdjx kesinlikle sanal önermem veya dışardan Instagram isteyen abazalari
Yalnız hissetmen o kadar anlaşılır ki, resmen içim sıkıştı okurken 💔 Hanımefendi olmak asla dezavantaj değil, sadece seni görecek doğru adamlar henüz radarına girmemiş olabilir. Kısmet olayı da herkesin temposu farklı biraz, seninki yavaş pişen yemek gibi, tadı daha güzel olacak 😌✨ Belki ortamını, sosyalleştiğin yerleri biraz değiştirmen iyi gelebilir. Sence seni en çok nerede yanlış anlıyorlar? 💬
Cevap
9Cevap
Evlilik için ille de cevre gerekmiyor görünür olmak buna hazır oldugunu göstermek gerekiyor
Belkide fazla ağır bir portre ciziyoaundur
Gevşek mi olayım
Neden uc örneklere kayiyorsun biraz daha ortama uyum sagla insanlar seni fark etsin giriş açık olmayan kapıdan girilebilir mi kadın yolu göstermeden erkek ilerlemez
Allah aşkında seninle konuşmak istiyorum yaşım 25
Biraz soğuk duruyorsan o yüzden olabilir
Çok seçicisiniz
Yaş doğru mu
Evet
Normalde erkekler son noktada hanımefendi kızla evlenmek ister ama cidden hiç şansın yok demek ki
İstanbul'daysan evliliğe varım
35olmussun ondan
Yoo, herkesin kısmeti açık değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?