Arkadaşlarım tarafından çok linçlendim dış görünüşü kötü diye adamla aram bozuldu o da soğuk yaptı da zaten kendi istemedi bu yüzden sinir oldu
1 ay
Bencillik değil ama senin de onu yeterince sevmediğini gösterir bu durum sevseydin zaten böyle saçma bir sebepten bırakamazdın, bu ilişki çocuğa haksızlıkmış resmen ayrılmakla iyi yapmış, ilişkiyi arkadaşların değil sen yaşıyorsun onların ağzını kapatman gerekirdi eğer çocuğun sana yaklaşımı iyiyse ilişkinin arkasında durabilirdin ama sende yeterince sevmememişsin zaten o yüzden ayrılmak iyi olmuş
Alakası yok sevmemekle herkes dengin değil çok fark var Bune falan dedi beni soğuttu kaldı ki ben bırakmayacaktım adam kendi bıraktı dedim bırakmak istemiyorum toksik olmasını istemiyomus ondanmıs yalan bana sen kendini benden üst görüyorsun falan demisti halbuki ben öyle görmedim arkadaşlarımla da aram bozuldu zaten sıkıştım kaldım yani adam zaten tripli nazlı bisey gerçekten sevse yanımda olurdu kendi gitti
Empati yap o zaman sevgilinin arkadaşları seni cirkin bulsa sevgilin onları susturmasa ne hissedersin? Çocuk demekki bir terslik olduğunu hissetmiş yoksa arkadaslarının kendisini cirkin bulduğunu netden bilecek, sen kendini benden üstün görüyorsun demiş çocuk durduk yere bu cümleyi neden kullansın? Demekki senden yana bir soğukluk bir söz bişey görmüş bununla ilgili, arkadaşlarım cirkin diye diye beni soğuttular diyorsun gerçekten sevsen sogumazdın ki
Sen benim nasıl linçlendiğimi nasıl sıkıştığımı biliyor musun peki
Kaldı ki ben bırakmadım o bıraktı
Ayrıca ben çirkin olsam sanki o benim yüzüme bakacak
Burada bırakır mıydınız diye sormamın nedeni insanlar böyle bir durumla karşılaşsa ne yapardı diye bırakır mıydı diye tekrar diyorum ben bırakmadım kendi bıraktı yeterince sevseydi bırakmazdı kendi bilir durduk yerde olumsuz konuşmaya başladı
Çocuk toksilik istemiyorum demiş toksik davranışların mı vardı? Eğer öyleyse çocuk haklı, gorunusu üzerinden toksik davranışlar çok kırıcı. Sıkıştıysan sana bunu yapan arkadaşlarınla arana mesafe kotacaktın o zaman bahane üretme. Gerçek dost mutluluğunu ister senin, çocuk cirkin olsa bile kanka pek sana uygun değil ama seviyorsan devam et der seni destekler, o kadar insana sınır çizmezsen sıkışırsın tabi ki, yaşlarınız ufak galiba saçma sapan seylere takıyor arkadaşların sende etkileniyorsun
Emin ol bir arkadaşım değil 30 yaşında arkadaşlarım da var 30 yaşındaki erkeklere de gösterdim herkes çok kötü şeyler söyledi hani bir kişi olsa anlardım bu arada toksik bir şey yoktu yarım saat yazamayınca kavga çıkarıyordu arkadaşlarınla mesafe koy diyorsun da on yıllık arkadaşım sırf bu çocuk için koydum kız beni hemen geri aradı kusura bakma da bu çocuk için değmez iki aylık çocuk bak nasıl gitti neden onun için on yıllık arkadaşımı sileyim bak on yıllık arkadaşım beni silmedi ama o sildi
Anladığım kadarıyla çocuk arkadaşlarının kendisini cirkin gördüğünü bilmiyor yani bu olayları? Eğer bunları tahmin edip ayrıldıysa çocuk haklı sevseydi dururdu diyorsun ama bu tarz saygısızlıklara karşı sevse de durmamalı zaten, fakat bu olayları bilmiyorsa arkadaşlarının bu düşüncesini falan saçma şeyleri bahane edip ayrıldıysa iyi olmuş o zaman durduk yere gittiyse ondan sana hayır gelmez zaten sende çok kafaya takma artık
Saygısızlığı ben yapan değilim ki ayrıca biliyor evet
Nerden biliyor sen mi söyledin? Çocuğun kalbi kırılmış dayanamamış ayrılmış sevse dururdu demek fazla zaten 2 aylık ilişki haklılık payı biraz var uzun ilişki de değilmiş öyle olsa dursun ayrılmasın derdim de Şu an çocuğun böyle yapması normal
Normalse defolsun gitsin o zaman gayet de gitme gitme diye yalvardım ayrıca giderken sebep bunları söylemedi toksikmis falan dedi toksik değildi sırf insanların dedikleri zoruna gitti ondan gitti kendi bilir ya benim gibisini bulacağını sanmıyorum zaten prenses gibi biseydi bırak ya
O zaman iyi olmuş ne diyim öyle nazlı erkek çekilmez, sordugun sorunun cevabını sende biliyorsun aslında onu en iyi tanıyanda sensin, gitme dediğim halde gittiyse yol alsın, Şu an seninbç yek yalman gereken ona yeşil ışık yakma ona adım atma kendi hayatını yaşa sen Pelin’den giymeyince kuduracak zaten
Evet birazda onu güvendi ben biraz daha aklım başıma helsin diye yaptığını düşünüyorum zaten seviyorum sevmedigimden değil ilişkinin devam etmesini sağlıklı bulmadığım için gidiyorum demiş
Bencillik değil, sadece dürüstlük aslında 😌 İnsan sonuçta hem karakterden hem fiziksel çekimden etkileniyor, sırf “iyi biri” diye kendini zorlayınca da ileride daha büyük kırgınlıklar oluyor. Ama bunu nasıl ifade ettiğin çok önemli, adamı aşağılamadan, saygılı biçimde bitirdiyse sorun yok 🫶 Arkadaşların tam olarak neye sinirlendi, sana ne dediler? 💬
Cevap
3Cevap
Ne diyorsun anlamadım
İyi anlaştığın birini sırf dış görünüşü çok kötü diye bırakır mıydın
Seni hak etmeyenler ile Yola devam etme
Niye hak etmiyormus
Yani haklısın berbat birisin dış görünüşü kötü diye adamı bırakman karakterini gösteriyor
Ben bırakmadım o bıraktı
Ben bıraksam zaten adi bir insan olurdum
O zaman karaktersiz olan o off tamam sus sıkıldım senden
Ne alaka
Bilmem sıkıcı birisin diye düşündüm
Olabilir
İsmin ne
Fatma
İsmin çok hoş ☺️ yaş kaç Fatma
24 teşekkür ederim
Rica ederim ☺️ nerelisin
Tokat sen