Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. işte tamda bu yüzden ERKEKLER "RED PİLL" nedir?
enayi kaz looser nasıl olun-MAZ , boş boş enayi olarak
kadının peşinden koşulMAZ , bunları öğrenmeleri gerekiyor.İyi olmuş , çocuk kafası yaşayan kırmızı hapı almamış erkekler böyle duvarlara toslaya toslaya , ucuza satıla satıla öğrenecekler "ADAM" olmayı.. kadını hiçbir çaba göstermediği tek taraflı erkeğin yağcılık boyacılık yaptı , tek taraflı erkeğin çabaladığı ilişkinin Aşk olmadığını , YALAN DOLAN ENAYİLİK olduğunu öğrenecekler. Öğrenecekler..
SENİN Hoşuna gitmiş tabiki o erkeğin tek taraflı olarak köpek gibi çabalaması , durmadan tek taraflı olarak sana çalışması , aşk sevgi ayağına gelince kolayca senin yan gelip yatman..
Şimdi "enayi süzme saf çocuk kafalı erkekleri" iyi değerlendir ilerlyen zamanda onları bulamayacaksın :-) boş ver vicdan azabını , ona vermen gereken dersi vermişsin , sevmiyorsan görüşmeyeceksin erkeğin parasını yemeyeceksin, boşa zaman kaybettirmeyeceksin sende öyle yapmışsın OK..03 Yorumla
Soran+1 yılYaa sizler be kadar kotu insanlarsinizz
Sanirim bunu hic hayatinda bir kadini deger vermeye emek vermeye layık gormemis biri söylüyor bundan bunu anladım.
Kimseyii enayi yerine koymadım kimseyi kandirmadim kandirmak istemediğim için ayrıldım...
Ayrica ilişkilerde emek karşılıklıdır. Fakat bazi şeylerde erkekler avcı kimliklerinden dolayı baza ilişki kurlarini yapması gerekiyor...- +1 yıl
Dediğim gibi ,
Sen şimdi bulabildiğin ENAYİLERİ kullanabildiğin kadar kullan..
ilerleyen zamanda bu kAZLARI , SÜZME SAFLARI , ENAYİLER kolay kolay bulamayacaksın.
Avcı kimliği mi? MAĞARADA MI YAŞIYORUZ modern medeni hayat insanların işine gelmeyince unutuluyor demekki.. Yalan dolan L0osEr KEL GAY ya da FEMİNİST ARIZA ilişki uzmanlarından öğrenilen bilgilerle bu tür laflar yazmak çok bayaaa ve abess bence..
Kadınlar nedense işlerine gelen konularda TAŞ Devrine dönüp avcılıktan toplayıcılıktan bahsederlerken? işlerine gelmeyince feminist oluveriyorlar.. ne güzel dünya ! vaaayy be :-))
İlişikide emek karşılıklıymış , bazı şeyleri erkeklerin yapması gerekiyormuş :-)))
Vaaay bee sen bana AKIL mı öğretiyorsun? :-) ŞAKA gibi ! ..
neyse sen bildiğin yoldan devam et. daha fazla konuşmaya gerek YOK.
Soran+1 yılHqhdhhe ya sevdiğin bir kadından yara almışsın ya da hiçbir kadını sevmemiş asktan sevgiden anlamayan birisinn...
En İyi Cevaplar
Demek ki gerçek bir sevgi değilmiş, her ikiniz içinde en doğrusu olmuş. Sizin için bir tecrübe olmuş, olmuş olanla ve olacak olanla ilgili hiçbir şey yapılamaz ancak ders çıkarılabilir. Hata yapılmak için vardır, hata her türlü yapılacaktır. Ama bizlerin bu konuda iki seçeneği var, ya çok odaklanıp kendimizi yiyip bitireceğiz ya da gereken dersi alıp kendimizi fazla yormayacağız. Her şey bizim elimizde..
04 Yorumla- +1 yıl
@Kovaa151 Yaptığının doğru olduğunu savunmadım ne diye nefret kusayım ki, şu dönemde bunlar zaten normalleştirilmiş durumlar. Burada kullandığı söylenmemiş ayrıca, evet bu görünüş konusunu göze alarak sevgili olması çok yanlış ama olmuş olan. Hem karşıdaki kurtulmuş daha fazla bağlanabilirdi, bu yazan arkadaş zaten pişman olmuş duruyor ne diye bir kerede ben diğerleri gibi saldırayım ona. Benim saldırmam ona ne katıcak görmek istemeyene ne türlü anlatırsan anlat ben körüm deyip yapmaya devam edecek. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla burada haksiz sensin. Madem dis gorunusunu begenmedin ne diye sevgili oldun ilk basta. Eger icinden su gectiyse sevgili olmadan once"ulan ben bununla sevgili oliyim beni guzel sever ilgi gosterir, sonrada ayrilirim " dediysen eger ahı alan sıratı gecemez. Eger demediysende ilk basta dedigim gibi ne diye sevgili oldunn tipini begenmedin diyeeee.
32 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıştık zaten... Ben sonradan üzüldüm ama isler o kadar ileri gitmedi ben ilk başta tam yuzunu falan görmedim sonrasında foto falan attı devam ettim ama iş ciddiye binince yani ben yarin kalkip senin sehrine seni gormeye geleceğim diyince ben baştan karara vermem gerektiğini dusundum ve ailemi bahane ederek ayrıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşe önem vermiyorum diyen yalan söyler fakat şöyle diyeyim %50 fiziksel olarak çekici olsun %50 karakter olarak çekici olsun öyle bir şey olabilir. Diğer türlü tipi fiziği kusursuz olacak karakteri mükemmel olacak, cidden bulamazsın he bulursun da onlar sana bakmaz öyle diyeyim.
21 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben aşırı yuksek standartlari olan biri değilim ki kendimi de o kadar güzel bulmuyorum ama karşıdaki kisi bir butun bana göre
+1 yılGonlunuzde bir sicaklik olusmadiysa devam etmemek karsi tarafin kalbine saygi duymaktir. Olmayani zorlamamak en guzeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de tama olarak böyle düşündüm neden ilerletip ona saygısızlık edeyim kii🥺🥺
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmiyorsun demekki ben sevdiğim kişinin tipini önemsemem mesela seviyorsam dünyanın en yakisiklisidir karakteri kötü olduğu halde bile seviyorumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum hatta cok iyi hissettiriyordu ama inan ki her sey bir bütün
+1 yılDış görünüşünü beğenmediğim kişiyi sevemem ki zaten :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDiki insan ilk oraya bakıyor zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz acı bir durum ama ayrılmalısın. Yoksa bu ilişki yürümez, sonu aldatmaya gidebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu yüzden sonlandırdım çok aci çekti ama her şekliyle uymalı diye düşünüyorum:(( fakat bazen onun bana hissettirdiklerini özlüyorum 🥺
Soran+1 yılOfff yaa cok garip bir durum sana hic kötülük etmemiş seni cok seven şiir bilen sanattan anlayan birini terk etmekk🥺🥺🥺
Haklısın onun hayatını mahvedemem umarım iyi biriyle karşılaşır
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet etik aynısını yaşadım daha birkaç gün önce bitirdim ne yaptıysam sevemedim, iyi yapmışsın
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca vijdan olacak bir durum yok burada, büyük bir yük attım üstümden, onu oyalamak da yanlış, katlanmak da bana sana zarar. En doğrusu bu hiç vijdan yapma
Soran+1 yılBen de oyle düşündüm neden onu daha fazla üzeyim kii
Cevap sahibi+1 yılAyrılınca da üzüldü ama diğer türlü de ben üzülüyorum yapacak bişey yok
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yani dış görünüşte önemli iyi gelmediyse ısınamadıysan zor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel olarak biraz çekim olmalı çocuğa boşuna umut vermişsin yazık ah etse sana yeridir.. boşuna duygularıyla oynadın bunun vebali var
06 Yorumla
Soran+1 yılAh etti zaten cok üzülüyorum... Yapabileceğim bir şey yokk
Cevap sahibi+1 yılBunu ona umut vermeden düşünecektin helalleş onunla ölüm denen bir şey var yoksa ölene kadar vicdan azabı çekersin evlensen bile hep o çocuk aklına gelir
Soran+1 yılHelal etmiyor🤣🤣🤣
Soran+1 yılHelal etmesini istemiyorum bir yerde ödeşelimmm 🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılBiriyle birgün tanışırsın ve o kişi seni terk ederse emin ol o çocuğun ahı tutmuş olur o zaman ödeşmiş olursunuz hiç şaşırma ozaman
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
+1 yılBegenmek gibi bir zorunlulugun yok sonuçta
17 Yorumla- +1 yıl
Yaw kardes , super zekani kullanmani istiyicem, normal zekanla idrak edemiyorsun heralde. Bu kiz begenmedigi halde sevgili olmus, e sevgili olmadan once soz konusu şahsın gülcemali farklımıydı , sevgili olduktan sonra bir anda yuzumu degisti. Hey Allahım. Madem begenmedi ve sevgili oldu , ne diye sevgili oldu ilk basta. Sende kizi teselli ediyorsun haksiz oldugu halde. Saygıdeğer Bacım"madem sufatini begenmedin adamin ne diye sevgili oldun da sonra ayrilmak istedin, hemde guzel seviyormus sanattan siirden anliyormus , yaa guzel seyler hissetiriyordy bak hele bak bak , yuru ulan teneke seni,10 numada adamlarin ilgisinden beslenip kenara atiyorsun, sonra burada teselli bekliyorsun. E arada bir boyle beyninin yuzde 101 ini kullanan arkadaslar gelip senin haksiz oldugunu bildigi halde sana teselli veriyor. Sen onun ahini aldin, bu ahla yaşa yaşayabilirsen. Hadi sağlıcakla
Soran+1 yıl@Kovaa151 yaaa ne oluyor bee birileri hakkında böyle ahkam kesmek kolay mii ne alakasi var ilk sevgilim oydu ve kimseden ilgi falan istemiyorum
- +1 yıl
Bi insan begenmedigi halde sevgili olmaz huyunu begenmiş buluşunca begenmemiş tartışmaya mahal yok teşekkürler herkes kendi yorumunu yorumlasın plis
- +1 yıl
Buluşmadan sevgili olmuş ki böyle diyor neyse
- +1 yıl
Yaw sanaldan sevgili olsa bulusunca tipini begnemese ayrilsa hak veririm vallahi. ama bu reelde iken bulusmus sevgili kalmis e ne olduda tipini begenmedin reelde gormustu zaten onceden de. Bak kiz diyoki zaten iyi hissettirdi vs belliki cocuk guzel ilgi vermis sevmis e kizinda hosuna gitmis " ne guzel ya beni iyi hissetiriyor" kafasinda kiz zaten o yuzden sevgilisi kalmis. Yani bu ya ilgi meraklilig ya da kizin beyni 1 milyon. Ben kizin yazdigi aciklamaya gore yorum yapiyorum. Bilmedigimiz seyler mutlaka vardir. E biraz daha bilsek net bise soylerizde. Tm neyse.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDış görünüşe bakmak en doğal hakkin ama sen en başta yapacaktın bunu
00 Yorumla
+1 yılVicdan azabı çekme beğenmemişsin dışlamadın ki beğenmeyebilrisin.
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama vicdan azabı çekiyorum nedensee
- +1 yıl
Hangi burçsun?
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
Bazı burçlarda daha belirgin ondan
Soran+1 yılBaşak
- +1 yıl
Burcunla alakası var birazz
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
İnşallah çözebilirsin kolqy gele
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Yaw kardes , super zekani kullanmani istiyicem, normal zekanla idrak edemiyorsun heralde. Bu kiz begenmedigi halde sevgili olmus, e sevgili olmadan once soz konusu şahsın gülcemali farklımıydı , sevgili olduktan sonra bir anda yuzumu degisti. Hey Allahım. Madem begenmedi ve sevgili oldu , ne diye sevgili oldu ilk basta. Sende kizi teselli ediyorsun haksiz oldugu halde. Saygıdeğer Bacım"madem sufatini begenmedin adamin ne diye sevgili oldun da sonra ayrilmak istedin, hemde guzel seviyormus sanattan siirden anliyormus , yaa guzel seyler hissetiriyordy bak hele bak bak , yuru ulan teneke seni,10 numada adamlarin ilgisinden beslenip kenara atiyorsun, sonra burada teselli bekliyorsun. E arada bir boyle beyninin yuzde 101 ini kullanan arkadaslar gelip senin haksiz oldugunu bildigi halde sana teselli veriyor. Sen onun ahini aldin, bu ahla yaşa yaşayabilirsen. Hadi sağlıcakla
- +1 yıl
Banamı dedin emmioğlu
- +1 yıl
Öncelikle sözlerine dikkat et ve boş yapma benim zekam veya söylediğim seni ilgilendirmez senin haddin değil
- +1 yıl
İnsanları burada anlamaya çalişiyorum senin gibi millete salça olmuyorum
- +1 yıl
Ve ah meselesine gelirsek burada insanları zan altında bırakamazsın hadi hayırlı günler.
- +1 yıl
Popiş ne kardeşim allah aşkına
- +1 yıl
Kız zaten vicdan azabı çektiğini söylemiş ve demişki üzerime gelmeyin. Herkes hata yapabilir zaten sende bir hhata yaptığın zaman insanların sna sövmesinimi istersin yoksa sorunu çözmek için çözüm üretmmesini?
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun ben insanlara gerçekten kendim o durumu yaşasaydım diye düşünüyorum eğer samimiysen hakkını hrlal et
- +1 yıl
Helal olsun iyi geceler
Soran+1 yıl@Kovaa151 yaa noluyorr sana bee her yoruma yazmişsiinn
+1 yıl15 sene sonra dış görünüşe ihtiyacınız olmayacak..
012 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum... Ama gerçekten yapamadım onu üzmek daha mi iyi olurduu
- +1 yıl
Olmazdı tabiki.. önceliğiniz farklı olabilir tercih meselesi.. ama pişman olacaksınız..
Soran+1 yılÖnceliğim dış görünüş değil kesinlikle... Ama bazen onu arzulamak önemli oluyor standartları cok yuksek olan ve cok güzel olan biri değilimm
- +1 yıl
Tamam olsun o zaman sizde spora git vs diyebilirsiniz yani ona bunu söyleyin bence
Soran+1 yılGururlu biri
- +1 yıl
Yani çok karışmak istemem bu durumda.. hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🙏 umarım mutlu olur o🥺
- +1 yıl
İnşallah ama bence yanlış yapıyorsunuz iyi düşünün..
Soran+1 yılYa daha kötü olursaa...
- +1 yıl
Kısmet 😊
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona söyledin mi?
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kovaa151 Tipini beğenmediğini söylemiş mi ben onu diyorum ne tesellisi.
Yaptığı doğru değil. Umut vermiş, ilgisinden beslenip terk etmeye karar vermiş.
Bikac gune gecer
00 Yorumla
+1 yılİşiniz gücünüz tip
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle degil cidden ama zevklerle uyusmuyorduu🤷🏻♀️🤷🏻♀️
+1 yılEtik değil
00 Yorumla
+1 yılSevseydin sorun olmazdı dış görünüşü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıletik ama pişman olacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
Cevap sahibi+1 yılsizi sevene sahip çıkmadınız...
Cevap sahibi+1 yılflört müydü sevgili mi
Soran+1 yılKarışıktı
Cevap sahibi+1 yılmühendislik mi okuyorsun
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtik.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem