İlla tanışacagınız kişinin dış görünüşü güzel mi olmalı?
Sevdiğiniz kişi kilo alsa onu terk edermisiniz
Sevdiğiniz kişi kilo alsa onu terk edermisiniz
Evet dış görünüş önemli fakat her şey değil. Yahu arkadaş niye kilolulara çirkin muamelesi yaparsınız onu da anlamıyorum. Kimisi kiloou sever kimisi zayıf sever, kimisi obez sever kimisi anlrexia sever. Siz sadece bakımlı ve özgüvenli olun süslenip süslenmemek, açılıp açılmamak, dar giyinip bol giyinmek;saç renginiz, şekli ve uzunluğu;kilonuz vs. hepsi size kalmış. Sadece bakım ve özgüven. Bu kadar. Her tipin bir alıcısı vardır, herkesin zevki farklı. Şahsen benim sevdiğim kişi kilo alsa benim daha da işime gelir çünkü zaten çok aşırı kilolulardan hoşlanıyorum.
Cevap
4Cevap
Dış görünüşe göre hareket eden insanlar doğru tercih hiç bir zaman yapamazlar çünkü ahlak etik davranışlar daha önemli görünüşten
İlk izlenim önemli ama bu aşamayı geçip sevgi hissediliyorsa kilo alıp verilmis ne önemi var
dış görünüş her şey değil ama karakter de her şey değil
Dış görünüşü beğenir, içine aşık olursun. Aşık olduktan sonra da gözün pek bisey görmez
Ama iyi karakterli birini dış görüşü kötü diye reddetmek ya da onu tanımak istememek saçma değil mi
Bir şey daha sormak istiyorum
Platonik olarak aşık olmak sence mantıksız mı yani Olmayacağını bildiğin birini sevmek saçma mı
Bence zaman kaybı değil sonuç olarak platonik olarak seven kişiyi seven kimse yoksa onunda sevmeye hakkı yok mu uzaktan da olsa
Beni sevecek kişi beni bulamayacak gibi geliyor aşık olmak için illa beklemek mi gerekiyor
Sevse ilgi gösterir belli eder değil mi konuşsam bile beni sevmediğini yüzüme söylemesi dahaa mı iyi
Aşık olmakla hoşlanmak aynı şey mi yani konuşmadığın dışarıdan gördüğün birine aşık olabilirmisin
Hedeflerime odaklanmasam zaten unutamazdım
Keşke o da beni beğenseydi hep şey düşünüyorum acaba beni uzaktan seven biri var mıdır
Birini neni sevmesi beni mutlu ederdi ama bunun olmayacağını da biliyorum
Fizik ve giyim dikkat çeker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?