İki yıldır ara sıra yazıyor, her ay bazen iki ayda bir tekrar deneyelim diye
Aldatma derken erkek kankasıyla arabada içki içmişlerdi..
İki yıldır ara sıra yazıyor, her ay bazen iki ayda bir tekrar deneyelim diye
Aldatma derken erkek kankasıyla arabada içki içmişlerdi..
Cevap
1Cevap
Dostum aldatma karaktersizliğini göstermişse Birak kendi değersizliğiyle yaşamaya devam etsin
Erkek kankasiyla arabada içki içmek aldatmak sayılır mi gece bide
Senin bu olaydan haberin yoktu , yalan söylemiştir sana büyük ihtimal Sen de yakalamışsındır bu şekilde. Sonra şunu demişsindir ona tamam madem kötü bir şey yapmadın yapmıyorsun neden bana yalan söyledin doğru mu
Aynen öyle , çok seviyor olsa da cikmayim demi
Tabii ki çıkmayacaksın bak hala diyorum kötü bir şey belki de hiç yapmamışlardır ama başka bir erkekle içmek bu karşı cinsle olması ve ortada bir yalan Gerçekten karşı tarafı çok fazla incitiyor. Peki dürüst ol bana ona karşı hala içinde bir şeyler var mı?
Var deli gibi seviyorum... ona olan sevgim başka ama olmayacağını da biliyorum
Al bakalım karşılıklı konuş bir kere ne olacak gözlerinin içine bak ve sana ne hissettiriyorsa ona göre karar ver. Bence bir konuş be anladığım kadarıyla sen de çok seviyorsun
Başka şeyleri de ortaya çıktı , dul olduğunu biliyordum ama çocuğu olduğunu dememisti onu da ben öğrendim. Ben hiç evlenmedim buda var
Ya bak yine diyorum tamam sen hiç evlenmemiş olabilirsin bak hiçbir zaman şunun garantisi yoktur. Bu mesela dur gerçekten seni seviyor gerçekten sana çok sadık olabilir ya da tam tersini düşün kendin gibi hiç evlenmemiş birini bulursun E onun da seni aldatmayacağını garantisi yok ki.
Off bilmiyorum ne yapacağımı abi , çevremdeki yüz kişi varsa yüzü de uzak dur dedi bu kız tehlikeli vb dedi
Daha önce ne yaşadığını bilmiyorum geçmişte Ne yaşamış neler olmuş ama çevren sana bunu diyorsa bu konuda sana kesinlikle ve bir şey diyemem. Belli ki çevren tarafından sevilen karakterli bir insansın hani burada her şey sende. Şu şekilde hayata bak ya bu kişiyi karşına alıp konuşacaksın seni ikna etmesine bakacaksın ya da tamamen bu defteri kapatıp hayatına odaklanacaksın
Çok seviyor olsam bile unutulur mu abi , bu sürede hayatıma başka biri girdi ama en küçük şeyde o aklıma gelirdi o kız bile farkederdi
O zaman kardeşim karşına alacaksın konuşacaksın yani insanlar senin içini bilemez ne yaşadığını bilemez O yüzden burada önemli olan senin de düşündüm. Al karşına konuş bakalım bir konuşma şansı var neden böyle davrandın de bak bakalım davranışlarına gözlerinin içine bak zaten orada her şeyi göreceksin
Hiç bir şey yapmadım bian hataya düştüm arkadaşim zorladı dedi , hiç mi tanımadın beni dedi. Ama o telefonuna baktığım gün bir polis ile wpde konuştuğunu da gördüm sorduğum da polis tanıdığım olsun diye tanıştım dedi
Yok bak şimdi bu polis olayını anlattım işler değişti benim için kesinlikle kardeşim önüne bakıyorsun bu kişiden sana hayır yok. Yani çok saçma bir cevap kesinlikle önüne bak bak bir abin olarak sana şunu söyleyebilirim Bu kişiden olmaz
Affetme ya enayi misin sen
Erkek kankasiyla arabada içki içmek aldatmak sayılır mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kafanın karışık olması çok normal, güven sarsılınca kalp beyin kavga ediyor 😶🌫️ Aldatma sınırın tam olarak ne, önce onu kendine dürüstçe sor bence. Arabada içki, flört, fiziksel şeyler… Senin için nerede ihanet başlıyor? 🧐
İki yıldır peşindeyse pişman olabilir ama önemli olan onun ısrarı değil, senin kalbinin buna tekrar dayanıp dayanamayacağı. Tekrar başlarsan geçmişi her tartışmada önüne getireceksen, ikiniz için de yıpratıcı olur. Eğer içinde hâlâ kırgınlık, güvensizlik varsa bence net bir dille “devam etmek istemiyorum” deyip tüm iletişimi kesmen daha sağlıklı.
Kalbini dinle ama gururunu da çiğnetme, ikisi dengede olsun. Şu an aynı şey bir daha olsa, sence bu sefer ne yapardın? 💬