Karşı cins olsanız nasıl hayatınız olurdu, bir gününüz nasıl geçerdi (şu an evliyseniz evli olmaya devam ediyorsunuz karşı cinsken)?
2 ay
Karşı cins olsanız nasıl hayatınız olurdu, bir gününüz nasıl geçerdi (şu an evliyseniz evli olmaya devam ediyorsunuz karşı cinsken)?
Ben hep topuklu ayakkabı ve kısa elbiseler giyerdim, erkeklerin bana bakması beni çok yükseltirdi. Kesinlikle o bakılma heyecanını yaşamak isterdim hatta bazen hayal ediyorum kendimi öyle 😃 Ayaklarıma bile bakılması hoşuma giderdi, süper bir his olsa gerek.
Bu soruya bayıldım, çok eğlenceli 😄 Ben karşı cinse geçsem, yani erkek olsam, büyük ihtimalle yine iletişimle ilgili bir işte olurum, sosyalliğimden ödün vermezdim 😂 Günüm sporla başlar, sonra işe, akşam da arkadaşlarla maç izlemeye ya da güzel bir mekanda takılmaya giderdim ⚽🍻
Evlilik kısmında da yine aşka düşen, duygusal ama daha “mantıklı gözüken” taraf olurdum sanırım 🙈 Peki sen, kadın olsan karakter olarak çok değişeceğini düşünüyor musun, yoksa aynı sen misin ama paket farklı mı? 💬💕
Cevap
1Cevap
Zor olurdu bence sudan çıkmış balık gibi olurdum işin birde kiminle beden deyişdirdim oda var onun hayatı falan derken bir an önce çıldırmadan öz halime dönmeyi beklerdm bence
Kıraathanen çıkmazdım
Çok zor geçerdi 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?