Erkek halinle gece dışarı cıkınca güvenli oldugunu zannediyorsunuz şu dusuncenizden vazgecin artık gece sokaklarda dolasmak erkek icinde kadın icinde guvenli degil
Şeyi merak ediyorum bir de içinize bosaldıkları zaman ne hissediyorsunuz yakıyo mu o sıvı onu denerdim ve cidden bacım*u muamelesi görüyo muyum bakardım 😆
Bak çirkef , ruh hastası bagımlı birini andıroyor cevaplarım sorularım ama değilim kendi halinde elektro gitar çalan resim çizen , nanoteknoloji mühendisliği okuyan mutlu biriyim
O kızın sorusunu hatırla sevdiği kişi haber vermeden nişanlanmış ne tipler sevgili buluyor bana daha 2 hafta önce bir kız geldi sen çok iyisin ve eglenxelisin he kankam olsana desi
Yok kanka olucaksın ama serserik okucaksın sigaran olucak , küfürlü olucaksın, düzgün hobilerim muhabbetin olmıycak bana göre değil , hani tipine bakınca var bunda bı i*b*nelik diyecekleri erkeklerle oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben karşı cins olmam.
Bende şans yok karşı cins olduğum gün reglim tutar acıdan ölürdüm ne olacak...
😂😅o da bir ihtimal tabi
Erkek halinle gece dışarı cıkınca güvenli oldugunu zannediyorsunuz şu dusuncenizden vazgecin artık gece sokaklarda dolasmak erkek icinde kadın icinde guvenli degil
İkisini karşılaştırırsan erkeğe daha güvenli
Yinede ikiside geceleri sokakta dolasqcak kadar guvenli degil
Bir kadın zevk alıyor bunu biliyorum nasil bir sey ama erkek nasil bir sey hissediyor merak etmişimdir
Sorumu crvapla o zaman lütfen
Başka bir kızın memelerime oturmasını isterdim
Acılar içinde kıvranırsın
Niye
Ya az çok tahmin ettim de
Memelerimi avuçlasın emsin isterdim bide şeyi merak ediyorum dildoyu alsın soksun nasıl bir his acaba 😬😆
Sütyenim varken otursun memelerime
Sen ne yapardın
Acıdan aglarsın memene niye oturtturuyon
Şeyi merak ediyorum bir de içinize bosaldıkları zaman ne hissediyorsunuz yakıyo mu o sıvı onu denerdim ve cidden bacım*u muamelesi görüyo muyum bakardım 😆
Ne biliyim yumuşak ya ve sinirler memede toplaşıyor
Biraz acı kıvrandırır iyi gelir sanki kızlar öyle diyor ya bakalım öyle mi
Küçük memeli biri olsam öyle bir kız olsam acımaz fazla
Ben vallaha bizim erkeklere vermezdim kızlarla bişey yapardım ama sadece 1 günlüğüne 🤣
Erkek kankqlarını sevindir sevaba girersin
Sen ne yapardın karsı cins olsan neyi merak ederdin
Sevindirirdim ama sadece tatlı tiplere , ölüm o tipler hep sap kalıyor lan eli yüzü düzgün tiplere verirdim ama bir tanesine
Sen kız olsan bacım olurmussun 😂😂😂
Olurum reyis
Öyle bişey olursa var ya cidden bı kızla arkadaş olurdum derdinizi anlardım , nasıl bir hismiş diyip beni ellemeye kalkma ama kanka olcaz bak
Ya da tamam lan hadi elle 🤣 ve merak ettim cidden acıyo mu
Cinsiyet değiştirince birbirimizi bulalım😬😆
Cem biz senle 2gün önce ana bacı kavga etmiştik hatırladın mı
Evet salla gitsin
Ney acıyor mu
Sadece tatlı tiplere verirdim dedim ya bu dediğinden hoslandın galiba , fkrm gitti
Kabalık için de özür dilerim
Şeyi merak ederdim bir de Cidden acaba hangi tipleri yakışıklı bulucam
Memeye oturtmak
Meme hassas ya cidden hafif kosunca bile acıyor bazılarınki
Meme ucu çevresi o kadar olmuyordur ama çünkü biliyorum sinirlerin toplandıgı bir yer
Ama hafifçe çevresi oksansa bişey olmaz galiba neyse
Vallaha dediğim gibi bunları merak ederdim ve cevabını arardım karşı cins olsam
Vallahi ben 19yıldır bu sorularının cevabını bulamadım
Anladım
Sen kaç yasındasın
24 yaşıma giricem
Bak çirkef , ruh hastası bagımlı birini andıroyor cevaplarım sorularım ama değilim kendi halinde elektro gitar çalan resim çizen , nanoteknoloji mühendisliği okuyan mutlu biriyim
Bana sen çok ince ruhlusun Cemcim derler
Cidden özür dilerim he içimden geldi özür
Gerçi kavagdan hemen sonra umrunda olmamıstır ama neyse , bana yakısan bir şey değildi bir kızla öyle konuşmak
Teşekkür ederim kibarlığın için bu arada bende resimle ugrasıyorum seninkilere bakabilir miyim
Evet olur tabii ki
Bekliyore
Vazgeçtim knk az önce bı kız bana ön üzerinden 7.5 verdi sende çirkin bulucaksın boş ver iyi akşamlar
Yaptığın resimleri mi beğenmedi
Yok tipimi
7.5 verdi
Benden daha sert mizaçlı birine ise 7.8 verdi
Tam dedim ortak hobimiz var resim çizmek
Heveslendim de he bir sürü çizimim var ama hevesim kaçtı , neyse iyi akşamlar deli hatun 👋😊
Ben senin görünüşünü değil aynı hobiyle ilgilendiğimiz için konuşmak istemiştim
Evet anladım onu diyorum iste aynı hobi ama bir süre sonra sende çirkin bulduğun için iplemiyceksin
Onunla benim ne alakam var anlamadım niye onu kattın
Büyük ihtimalle sende çirkin bulucaksın çünkü, tartışmamızda ben o tiplerin şeyini yalarım demistin sonuçta neyse işte böyle
Sinirlendirmek için demiştim sen bilirsin kardeş zorlamam seni resimlerle senin görünüşün arasındaki bağlantıyı cözemedim ama olsun
Resimlerle aramdaki olay yani şu , hevesle resimlerimi göstermek istedim ama sonea sırd hobilerimiz aynı diye konuşmak istemesim
Çünkü yine sadece arkadaş olucam
Biliyorum sinirlendirmek için dediğini toksikleme asamasındaydın , kendine iyi bak
Sen karşı cinsle arkadaş olamaz mısın
Neyse sorun değil
Olurum oldum da
Ama artık arkadaştan fazlası olsun
Bıktım sadece arkadaş olmaktan
Onu burdan zor bulursun
O kızın sorusunu hatırla sevdiği kişi haber vermeden nişanlanmış ne tipler sevgili buluyor bana daha 2 hafta önce bir kız geldi sen çok iyisin ve eglenxelisin he kankam olsana desi
Dedim hayır , o da niye dedi , niye sadece arkadaş ya da kanka oluyorum kızlarla niye sevgili değil
Burdan değil , gerçekte de bôyle , neyse takip için teşekkür ederim ama
Anladım bu konuları konusmustuk zaten tekrarlamaya gerek yok
Evet konuştuk inkar ettin gerek yok
Biraz taktik yapabilirsin bu arada kızlar adım atmaktan cekinebilir knk ayağı falan en iyi evlilikler kankalardan çıkıyor
Yok kanka olucaksın ama serserik okucaksın sigaran olucak , küfürlü olucaksın, düzgün hobilerim muhabbetin olmıycak bana göre değil , hani tipine bakınca var bunda bı i*b*nelik diyecekleri erkeklerle oluyor
🤣🤣 cidden bak benim inancım fazla kalmadı olmaz yani , özgüvenle alakası yok he
Teşekkür ederim bu arada takibe takip yaptık
Taktik öyle mi yapılır one ya yt de psiokolog Buse Aydın var onun videoları var erkeklere yakısmayanlar falan diye yardımcı olur sana aslında
İzliyorum onu Buse Aydını ama dediği şeylerden biri de tatlı erkeklerin işi zor
İnce İşler kanalında da diyordu
Ve beni tatlı masum tipli buluyolar
Agzı laf yapan komik özgüvenli erkkeler çok tutuyor içedonukler zorlanır kız olduğum için çok bilmiyorum ama
Yok kanka sana tipimi göstersem vazgeçersin
Ama takipte kalalım böyle xper seviyem 3 olunca ara sıra yazarız nadir
Benim 3yıl boyunca aşık olduğum çocuk sınıfın en cirkiniydi ama laf yapan ağız işte büyüledi
Sonra terk etti dimi
He dur sadece aşık oldum dedin sevgililik yok tamam , işe yaramıyor
Tipin tatlı ve masumsa seni ciddiye almazlar dikkate almazlar dinlemezler
Omkadar şansızım ki kesin o gün regl olurdum 😂😂🤦
şu an neden yürüyüşe çıkamıyorsun.
Kadınlar hamamına giderdim😃😃
Konumuzla ne ilgisi var
Kadın olsam nasıl bir şey miş diye önce kendimi tanırdım keşfederdim
Keşke dediğin gibi olsa, gece burada sokağa çıksam mahalle kekoları cüzdanımı ve telefonuma çöker birde kelebeğe oturtur yollar
Yaratıcı bir fikir beyfendi 😂
Karşı cins olmayi istemem. Erkek olduğum için mutluyum
Neden istemezdin peki
Kızları seviyorum çünkü 🤣
Sen niye karşı cins olmaya meraklısın
Meraklı değilim sadece sordum ama gaysin sen sanırım
Yoo. Kızlarla ilgileniyorum. Kızları seviyorum dedim yaaa.
He sevmiyorum diye okudum bir an kb
Bi kiz hayatimin travmasini yasatti. 6 ay anti depresan aldim.
Bi başka kiz da seviyormus gibi yaptı. yine antidepresan kullanmaya başladım
Aşk acısından mı kullanmaya başladın
Evet. Üzdüler beni
Bende çektim aşk acısı zor bir şey
Odaklanma ve konsantrasyon sorunu yaşıyorum. Hiçbir şey yapasim yoktu. Dünyayı bile sisli görüyordum.
Bi başka kız var. Benle ilgileniyordu. Ona da karşılık veremem bu durumda 🥺
Kadınlardan özür dilerdim
Gece erkekte güvende olmayabilir dikkat et 😂
Dogru diyosun